DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2023. december 8. péntek

Glock

F1-Archív: Vettel vagy Schumacher?

A két német világbajnokot több apropóból összehasonlították, Kubica nem mehetett a Minardihoz, Alesi visszavonult, az FIA pedig hajmeresztő kilencpontos reformtervet mutatott be. Október 10. hírei ezek voltak az F1-ben.

részletek

A nagy kérdés: visszatér-e Sebastian Vettel?

Az elmúlt hetekben Vettel elmondta, hogy hiányzik neki az F1 és nem zárja ki a visszatérést – a szakma megosztott azt illetően, hogy ez megtörténhet-e.

részletek

F1-Archív: Majdnem meglett a 400 km/óra a BAR-Hondának

Megtartották Bianchi temetését, csapatfőnökként térne vissza Villeneuve, épphogy nem ment 400 km/h-val a Honda, ötszörös világbajnok lett Schumacher – július 21-e autósportos híreiből válogattunk.

részletek

Alonso győzelemre áhítozik, Hamilton szenvedésének oka – keddi F1-es hírek

A Red Bullnál is tartanak a megbízhatósági hibáktól, melyekre lecsapna a spanyol, a Ferrari kerékcsereversenyt nyert, magyar siker a Nordschleifén, megvan a Senna-sorozat főszereplője. Március 21. hírei egy helyen.

részletek

F1-Archív: Raikkönen pótolhatja Schumachert

A hétszeres mozgatja a pilótapiacot, Glock szenvedést jósol excsapatának, Barrichello apa lesz, zajlanak a halo tesztjei. Ezek voltak az F1-es hírek február 13-án az évek során.

részletek

Hamilton: 2008-at senki sem manipulálta…

Az akkori interlagosi finálé másik főszereplőjével, Timo Glockkal együtt tekintett vissza a 14 évvel ezelőtti eseményekre a brit, aki újfent utalást tett arra, hogy a tavalyi szezonzárót manipulálták.

részletek

Glock: Érdekes látni a fiatalokat

A korábbi F1-es pilóta, Timo Glock, aki főként a 2008-as szezonzáróról ismert, nagyon különleges helyzetnek tartja azt, hogy a fiatalabb generáció nagyágyúi összecsapnak a rutinos világbajnokokkal.

részletek

Glock: Vettelnek egy ponton véget érhet a türelme

Amikor 2020-ban a Ferrari menesztette Sebastian Vettelt, a négyszeres világbajnoknak nem sok opciója maradt. De most már egyértelmű, hogy az Astonhoz váltás egyáltalán nem jött be.

részletek

Glock: Semmire nem mehet Vettel ezzel a borzalmas autóval

Sebastian Vettelnek komoly fejtörést fog okozni, hogy az idei, a jelek szerint igencsak félresikerült Aston Martinból valami jó eredményt kihozzon. Újabb év mehet a kukába.

részletek

Bottas: Az én autóm nem ugyanolyan, mint Hamiltoné

Miközben többen is kritizálták Valtteri Bottas utóbbi időben nyújtott teljesítményét, maga a finn elhintette, hogy talán az ő autója és Hamiltoné nem teljesen egyezik minden részletében…

részletek

Glock: Sokan most is azt hiszik, szándékosan engedtem el Hamiltont

Minden idők egyik legdrámaibb szezonzáróját hozta a 2008-as Brazil Nagydíj, amikor Lewis Hamilton az utolsó utáni pillanatban előzte meg a lelassuló Toyotát és nyerte meg ezzel a bajnoki címet.

részletek

Glock szerint Verstappené lehet Monaco

A kiélezett világbajnoki csatában most a Red Bullnak kell válaszolnia, Timo Glock pedig azt várja, hogy Monacóban Max Verstappen és csapata legyen majd a gyorsabb - Barcelonában nem voltak elég jók ehhez.

részletek