Steward
Strommer Benjamin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. február 26. péntek

Glock

A BMW, amit telefonnal lehet begyújtani

Közöld az autóval, hogy unatkozol, és felajánlja, hogy próbáld ki a sportfokozatot! Az egykori F1-es Timo Glock kulcs helyett mobillal nyitja ki és indítja be a BMW 330e-t, majd az út során kedvesen elcseveg egymással ember és gépezet.

részletek

F1-Archív: Megvette a Brawnt a Mercedes

Gyári csapata lesz a német márkának, Kaltenborn dühös Maldonadóra, Glock mehet a Toyotához, Cancúnban rendezhetik a Mexikói Nagydíjat, az Internet felé nyit az F1: hírek november 16-ról.

részletek

F1-Archív: Vettel vagy Schumacher?

A két német világbajnokot több apropóból összehasonlították, Kubica nem mehetett a Minardihoz, Alesi visszavonult, az FIA pedig hajmeresztő kilencpontos reformtervet mutatott be. Október 10. hírei ezek voltak az F1-ben.

részletek

F1-Archív: Majdnem meglett a 400 km/óra a BAR-Hondának

Megtartották Bianchi temetését, csapatfőnökként térne vissza Villeneuve, épphogy nem ment 400 km/h-val a Honda, ötszörös világbajnok lett Schumacher – július 21-e autósportos híreiből válogattunk.

részletek

Glock: Zárják ki a Ferrarit!

A 2008-as szezonzáró óta eleve nem a Ferrari-rajongók szíve csücske Timo Glock, most még kevésbé lett az. Az egykori F1-es pilóta kikelt az FIA ellen, szerinte diszkvalifikálni kellene a vörösöket.

részletek

Tanács Hamiltonnak: Maradjon, ahol van

Timo Glock beszélt az F1-es világbajnok jövőjéről, de szóba került Sebastian Vettel is - ő úgy látja, hogy Hamilton szempontjából nincs értelme átigazolni a Ferrarihoz.

részletek

Glock védelmébe vette Kubicát

A korábbi F1-es pilóta, Timo Glock védelmébe vette Kubicát, akit visszatérő versenyén még a csapattársa is lekörözött, az időmérőn pedig tökutolsó lett. Kubica nem bánt meg semmit sem.

részletek

Glock: Azt kérdezgették tőlem, mennyit fizettek

Lewis Hamilton Timo Glockot az utolsó előtti kanyarban megelőzve lett világbajnok 2008-ban, a német pilótát pedig még azóta is megtalálják emiatt. Korábban halálos fenyegetéseket is kapott.

részletek

Hamilton karrierje 2008-ban félresiklott volna

Tíz éve már annak, hogy minden idők egyik legizgalmasabb szezonzáróján Lewis Hamilton az utolsó pillanatban megszerezte első bajnoki címét. A brit szerint egész más folytatás következhetett volna.

részletek

Glock: Mick Schumacher növelné a nézettséget

Timo Glock szerint, ha újra lenne Schumacher az F1-ben, az rendkívüli módon megnövelné a németek érdeklődését a sport iránt. Azt is hozzátette, hogy a Formula-1 nem jó irányba halad meglátása szerint.

részletek

Berger: Mick Schumacher örökölte apja génjeit

Másfél évadon át semmi különöset nem láthattunk Michael Schumacher fiától az F3-ban, de az utóbbi hetekben nagyon belejött. Három futamgyőzelem után a szakemberek is kezdenek hinni benne.

részletek

Wittmann nyert, többen megsérültek a DTM-futamon

Több baleset történt a Hungaroring bokszutcájában, melyet követően három embert szállítottak kórházba, egy sportbírót súlyos sérüléssel. Az első körben az első hat helyen Mercedes állt, a fölényből azonban a végére semmi sem maradt az esős, piros zászlós futamon.

részletek
Olvastad már?