Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. szeptember 15. vasárnap

Ghosn

A Renault fizethette volt elnöke lagziját

A Renault bejelentette, jelezni fogja a hatóságoknak, hogy volt elnök-vezérigazgatója Carlos Ghosn 50.000 eurós, „személyes kedvezményt” kapott a versailles-i kastélyparkban.

részletek

Letartoztatták a Renault elnökét

A Renault-Nissan-Mitsubishi szövetség első emberét, Carlos Ghosn-t őrizetbe vették a japán hatóságok, miután kiderült, hogy súlyos pénzügyi visszaéléseket követett el. A francia köztársasági elnök is megszólalt az ügyben.

részletek

Csak százmilliókkal kerülhet valaki az élre?

Az utóbbi évtizedekben nagyon elszabadultak a költségek a Formula-1-ben, csak kiemelkedően sok pénz elköltésével kerülhet valaki a győzelem közelébe. A Renault ennek ellenkezőjét bizonyítaná.

részletek

A Renault-főnök nem szól bele a pilótakérdésbe

A legfelsőbb vezetőségen nem fog múlni, hogy milyen versenyzői felállást választ F1-es istállójában a Renault. Carlos Ghosn nem akarja, hogy az számlájára írják az esetleges sikertelenséget.

részletek

A Renault szívesen „hazacsábítaná” Alonsót

Az F1-be gyári csapatként visszatérő Renault a Magnussen-Palmer kettőssel kezdi meg szereplését idén, de hosszabb távon szívesen látnának egy nagy nevet a csapatnál – talán egy régi ismerőst?

részletek

Renault: Azért vagyunk itt, hogy nyerjünk!

A csapatbemutatóját szerdán tartó francia gyártó határozott célja, hogy visszatérjenek a győztes útra az F1-ben. Carlos Ghosn ugyanakkor azzal is tisztában van, hogy ez nem 2016-ban fog bekövetkezni.

részletek

Exkluzív: Miért várt a Renault ilyen sokáig?

A Formula.hu a helyszínen követhette végig a Renault régi-új gyári F1-es csapatának bemutatóját, ahol a csapat vezetői több fontos kérdésre válaszoltak – és feltűnt egy régi szőke ismerős is.

részletek

Maldonado nélkül, szigorú gyári felügyelettel jön a Renault?

Nagyon úgy tűnik, hogy nem alaptalan a pletyka, amely szerint a Renault igyekszik megszabadulni Pastor Maldonadotól. A Pirelli gumitesztjének helyszínén, a Paul Ricard pályán a formula.hu úgy értesült, hogy a francia gyártó február 3-i csapatbemutató rendezvényén a venezuelai pilótának már nem kéne jelen lennie…

részletek

Renault: Mindenünk megvan a győzelemhez

A Lotust nemrég átvevő Renault első embere és F1-ért felelős vezetője is bízik abban, hogy erőfeszítéseik meghozzák eredményüket, és harcba tudnak szállni a sportág másik két gigászával, a Mercedesszel és a Ferrarival.

részletek

Lecserélheti versenyzőit a Renault

Az F1-be gyári csapatként visszatérő francia óriás vezérigazgatója sejtelmes nyilatkozatot tett, melyből úgy tűnik, hogy Maldonado és Palmer helye egyáltalán nincsen biztonságban.

részletek

„Névtelen” motorok: a Renault dönt

A Renault hamarosan döntést hozhat arról, hogy kaphat-e tőlük jövőre név nélküli F1-es erőforrást a Red Bull – csakhogy először ennél sokkal fontosabb dolgokat illetően is elhatározásra kell jutniuk.

részletek

Renault-főnök a Red Bullnak: Ne számítsatok ránk

Bár bejelentés nem született, Carlos Ghosn, a Renault elnöke a frankfurti autószalonon egészen egyértelműen célzott arra, hogy 2016-ban már nem lesznek a Red Bull motorpartnere.

részletek
Olvastad már?