Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. szeptember 15. vasárnap

Gene

Gene: Pár futam múlva magához tér Sainz

A Renault háza táján 2018-ban úgy néz ki, Nico Hülkenberg tűnik erősebbnek, de Marc Gene szerint Carlos Sainz is javulni fog a továbbiakban. Gene a McLaren teljesítményét is értékelte.

részletek

Gene: Alonso megnyerheti a Le Mans-i 24 órást

Fernando Alonso egyre többet szerepel az F1-en kívül, az Indy 500 mellett egy parányit már a hosszútávú versenyzésbe is belekóstolt. Marc Gene szerint honfitársa Le Mans-ban is sikeres lehet.

részletek

Több, mint tíz éve nem volt ilyen a Ferrari

Parádés előszezont produkált a Scuderia és most nem csak a nyilatkozatok, hanem a tesztek során mutatott teljesítmény terén is - vajon valóban elindultak végre a helyes irányba?

részletek

Káosz és bajnokavatás a TCR-ben

Ma tartották az idén elindult túraautós széria szezonzáróját Makaóban: a helyszínválasztást figyelembe véve garantálni lehetett a tömegbaleseteket. A WTCC-ből átugró Rob Huff nyerte az egyik futamot.

részletek

Még a tesztpilótát is meglepte a Ferrari

Emellett Marc Gené honfitársáról, Fernando Alonsóról beszélt: másokkal ellentétben ő nem jelentené ki, hogy az F1-es bajnok rossz döntést hozott, mikor a McLarent választotta.

részletek

F1-Archív: Elhamvasztották Senna sisakját

Fisichella trófeát kap, a Super Aguri végveszélyben, Buemi nagyot bukott, Montoya kendőzetlen véleményt mondott, Raikkönen pedig nem lenne eléggé edzett? Ezek voltak április 16. hírei 1996 óta.

részletek

Retro - A Ferrari kirobbanthatatlan embere

A Ferrarinál már régóta csak kétféle pilóta létezik: aki rengeteg éven át versenyez a vörös autókkal, és aki rengeteg éven át a háttérbe szorul tétlenségre kárhoztatva. Utóbbiak közé tartozik Marc Gené.

részletek

Gené nyert, Ficza a 10. helyig csúszott vissza

Jordi Gené rajt-cél győzelmet aratva nyerte meg a TCR sorozat történetének második futamát Sepangban, miután ellen tudott állni csapattársa, Pepe Oriola nyomásának a 10 körös versenyen.

részletek

Így pózol Raikkönen és Vettel Barcelonában

A Ferrari a két barcelonai teszt közötti háromnapos szünetet sem tölti tétlenül, hiszen kedden filmforgatási napot tartott Barcelonában, amelyen a csapat teljes legénysége, azaz mind a hat versenyző megjelent.

részletek

A tesztpilóta győzelmet sem vár a Ferraritól

Láthatóan javultak, az F1-es favorit azonban továbbra is a Mercedes marad, igazi meglepetés lenne egy Ferrari-futamgyőzelem. A Scuderia kötelékének legrutinosabb tagja latolgatott esélyeket.

részletek

Megérkezett a Nissan új LMP1-ese!

A Le Mans-ba visszatérő japán gyártó szokatlan módon mutatatta be orrmotoros prototípusát. Megnevezték egyik versenyzőjüket is, a többiek személye csütörtökön derülhet ki.

részletek

Retro – Go, Johnny Go!

1999. szeptember 26-án rendezték a kilencvenes évek egyik legemlékezetesebb versenyét, mely változó körülményeket, torokszorítóan keserű pillanatokat és egy egészen megdöbbentő dobogót hozott - sőt visszatekintve túlzás nélkül mondhatjuk, hogy a világbajnokság is itt dőlt el.

részletek
Olvastad már?