DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 5. kedd

FormulaPlusz

Leclerc, Norris, Red Bull: mit hozhat az F1-es átigazolási piac?

Charles Leclerc, Lando Norris, Lewis Hamilton és Sergio Perez is fontos szerepet játszhat a következő időszakban: összegezzük az átigazolási pletykákat.

részletek

Elemzés: mit mondanak a pénteki F1-es versenyszimulációk?

Valóban figyelni kell-e a Williamsre, veszélyes lehet-e a Ferrari, mit várhatunk a Mercedestől és az Aston Martintól? Ez derül ki az adatokból.

részletek

Miért nem kerülnek közelebb a fejlesztő riválisok a Red Bullhoz?

Ferrari, Mercedes vagy Aston Martin? Red Bull! Hogyan és miért alakul így valójában az élcsapatok erőviszonya az F1-ben?

részletek

Új szárny és padlólemez a Ferrarinál: az F1-es csapatok technikai változtatásai az Osztrák Nagydíjra

Az élmezőnyből csak a Ferrari hozott érdemi fejlesztést, a Mercedes és az Aston semmihez nem nyúlt, ahogy például az Alpine sem.

részletek

Vélemény: Perez már nem Verstappennel harcol

A szezon első négy futamán vb-esélyes volt, a második négy futamán viszont még a dobogóra sem fér fel Sergio Perez a mezőny messze legjobb autójával.

részletek

50 év: Az F1-es biztonsági autók története

Az előttünk álló hétvégén van az 50. évfordulója annak, hogy a biztonsági autó először pályára hajtott egy Formula-1-es futamon.

részletek

Milyen fejlesztéseket hoztak az F1-es csapatok Kanadába?

Az Aston csomagja a legérdekesebb, de a Williams változtatott a legtöbbet: nézzük, hogy melyik F1-es csapat min módosított a Kanadai Nagydíjra.

részletek

Elemzés: az F1-es erősorrend a Kanadai Nagydíj előtt

Mennyit javult a Mercedes, romlott-e az Aston, hol tart a Ferrari? Ez olvasható ki az adatokból a Spanyol és a Kanadai Nagydíjak között.

részletek

Verstappen más liga, mennyire jó a Mercedes? – így áll az F1 a Spanyol Nagydíj után

Perez projektje lezárulhat, aggódhat-e az Aston, hol van a Ferrari, kik a vasárnapi csalódások, ki áll a sor végén: ezt tudtuk meg az F1-es Spanyol Nagydíjból.

részletek

Exkluzív: Massa az igazságot akarja a 2008-as vb-címről

Felipe Massa nem adja fel: egy monacói eseményen újfent megerősítette, hogy stábjával dolgoznak a 2008-as vb-végeredmény megtámadásának előkészületein.

részletek

F1Stat: Alonso beérte Raikkönent

Verstappené a legtöbb Red Bull-győzelem, Alonso–Raikkönen 106:106, Ocon minden fokon állt már, jubilált a Haas – monacói F1-es statisztikák.

részletek

Ezeket a fejlesztéseket hozták az F1-es csapatok a Monacói Nagydíjra

A Mercedes teljesen átalakította az autóját, de többen is hoztak sok fejlesztést, például az Aston Martin sem pihent, ahogy az F1-es középmezőny sem. Íme a lényeg.

részletek