DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. március 21. kedd

Forma1

Forma-1: érdekes tények

A Forma-1 minden idők legizgalmasabb versenye. Nem véletlenül nevezik a profi pilóták által vezetett autókat egy meteorit után versenyautóknak.

részletek

A Forma 1 is elérhető a sportfogadói portálokon

Az online sportfogadás egyre nagyobb népszerűségnek örvend. Már jó pár éve velünk van és elérhető az egész terület, de folyamatosan érkeznek az újítások, valamint a különböző megoldások arra, hogy minél kényelmesebben és egyszerűbben tudjunk fogadni.

részletek

Ez a Williams napja volt: a hétfői F1-es hírek

A Williams FW45 bemutatójáról szólt ez a nap az F1-ben: összegyűjtöttünk minden fontos eseményt hétfőről, hogy ne maradjatok le semmiről.

részletek

Forma-1 – nem csak nézni, fogadni rá is élmény

Majd hét évtizedes története során rajongók tömegeit vonzotta a száguldó cirkuszként elhíresült, pénz és csillogás övezte versenysorozat, amely napjaink változó világában is még mindig a motorsportok élvonalát gazdagítja. Rajongóként sokáig pusztán csak távolról kapcsolódhattunk a kiváló pilóták villongásához, de manapság már akár osztozhatunk kedvencünkkel, hiszen különböző fogadási konstrukciókkal érdekeltté is tehetjük magunkat az eredményben.

részletek

Formula 1 fogadások: Minden, amit a kezdőknek tudniuk kell

A Formula-1 igen népszerű sportverseny, mely során a pilóták együléses verseny autókkal versenyeznek nemzetközi szinten. A Forma-1-es sorozat nagyjából az 1940-es évek elején indult, az első nagydíj pedig Torinóban került megrendezésre.

részletek

A Forma-1-es versenynaptár idei érdekességei

A Forma-1-es Magyar Nagydíj ismét ott a naptárban, de az F1 2023-as szezonja rengeteg más újdonságot is hoz majd a szurkolók és fogadók számára.

részletek

Ezt halljuk: Wolff holland ászt hozhat az F1-be

Alakul a pilótapiac, a Magyar Nagydíj előtt a formula.hu újabb érdekes szösszenetet hallott: elképzelhető, hogy a 2022-es mezőnyben már nem egy, hanem két holland repeszt az F1-ben!

részletek

Átigazolna-e Bottas szükség esetén a raliba?

Nincs fejlemény – válaszolta Valtteri Bottas arra a kérdésre, hogy tudja-e már, hol versenyez 2022-ben. A finn a Mercedes kötelékében maradna, s bár nem zárja ki a ralit sem, ezt nehezen tartja elképzelhetőnek.

részletek

Apja McLaren-részvényei miatt magyarázkodik Nicholas Latifi

Nicholas Latifi édesapja nemrég komoly részesedést vásárolt magának a McLaren részvényeiből. Az F2-ben szereplő kanadai megérti, hogy azt spekulálja mindenki, ezzel üléshez is jut a csapatnál, de tagadja a pletykákat.

részletek

Ilyen lesz a 2018-as F1-es szezon - amit már tudunk

Noha az alapok változatlanok maradnak, jövőre néhány szegmensben megújul a száguldó cirkusz - tekintsük át, milyen módosítások várhatóak a következő évben!

részletek

A 2017-es F1-es futamok kezdési időpontjai

Másfél hét, és hivatalosan is kezdetét veszi a 2017-es Forma-1-es szezon: megmutatjuk, hogy melyik nagydíj mikor kezdődik Ausztráliától Malajziáig, Monacótól Magyarországig.

részletek