DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 2. csütörtök
F1

„Jobban dolgoznak a Mercedesnél és a Ferrarinál” – belendült a Williams

Egy korábbi F1-es csapatfőnök szerint James Vowles irányításával azonnal megindultak a helyes úton a grove-iak.

Elismerő szavakat fogalmazott meg a Williams csapatával kapcsolatban Paul Stoddart, a korábbi F1-es csapatfőnök.

Stoddart a Racingnews365.comon vezetett véleményblogjában dicsérte a grove-iakat, akikről azt írta, hogy jobb munkát végeznek a Mercedesnél és a Ferrarinál – akikről egyébként azt gondolja, hogy nem haladnak előre, nem megfelelően fejlesztenek, hiába jönnek frissítések az autóikhoz.

ATP_F1_Logan Sargeant 260823-01_Vogelzang_resize



„Jár az elismerés a Williamsnek, ők is jönnek előre. Logan Sargeanttal egy kicsit küszködnek, de ha két igazán minőségi pilótát tesznek az autóba, szerintem ők is erősek lesznek jövőre, sőt akár már az idei év második felében is. Őszintén szólva jobb munkát végeznek, mint a Mercedes és a Ferrari” – fogalmazta meg mondandóját a karcos véleményeiről ismert Stoddart.

„Szerintem James Vowlesszal megvan a megfelelő csapatfőnökük, ő hozta magával a tehetségét a Mercedestől. Lassan, módszeresen építkeznek, itt-ott cserélgettek embereket, de nem túl sokat, megvannak a megfelelő fejlesztéseik és a jó irányba haladnak.”

„Főleg a költségsapkánál fontos, hogy bölcsen költsd el a pénzed, és azok a csapatok jönnek előre, akik tudják, hogy mire kell költeni. Ezt láttuk az Aston Martinnál, ezt láttuk idén a McLarennél, és ezt láttuk a Williamsnél is.”

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: