Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. február 19. szerda

Fiatalok

Vettel: Sajnos az átlagembereknek lehetetlen bekerülni

Sebastian Vettel reméli, hogy Nico Hülkenberg talál magának ülést a jövő évre, egyben arra is felhívta a figyelmet, hogy átlagos pénzügyi háttérrel lehetetlenné vált, hogy egy fiatal versenyezhessen.

részletek

Verstappen akár Leclerc csapattársa is lenne

Max Verstappen nem zárja ki, hogy Charles Leclerc-rel egy istállónál versenyezzen. Úgy véli, lennének súrlódások, de jól tudnának együtt dolgozni. Ez vajon felhívás keringőre a Ferrarinak?

részletek

Gender Racing: A fiatalokkal a frontvonalban

Az utolsó pillanatokban derült ki, hogy az FIA CEZ és az MNASZ Autós Gyorsasági OB hétvégi fordulóján a Gender Racing Team a Slovakiaringen három versenyzővel áll majd rajthoz.

részletek

Rossi máris rajong Leclerc-ért

A motorversenyzés egyik legnagyobb ikonja kétségkívül Valentino Rossi, aki negyven évesen is felveszi a tempót a fiatalokkal. Ezúttal a Ferrari döntését dicséri, hogy le merték igazolni Charles Leclerc-t.

részletek

Tost néha egy óvodában érzi magát

A modern Formula-1-ben a pilóták egyre fiatalabb korban kerülnek a tűz közelébe, a csapatok nemcsak az ifjoncokat, de érdekes édesapáikat is megkapják a nyakukba, ami időnként probléma.

részletek

Tost: A kényelmes fiatalok miatt nem lesz naptárbővítés

A Toro Rosso csapatfőnöke szerint már az F1-ben dolgozó szakemberek sem a régiek, a fiatalok egyre kevesebbet akarnak dolgozni, ezért ne számoljunk a versenynaptár bővítésével sem.

részletek

Russell: Támad az új generáció

A Formula-2-es bajnokság három tavalyi élmenője is lehetőséget kap idén a száguldó cirkuszban. George Russell szerint ez az új generáció tehetségét mutatja, jó, ha komolyan veszik a sorozatot.

részletek

Kubica visszaszólt Vettelnek

Robert Kubicát egyáltalán nem zavarják Vettel szavai, aki szerint a fiatalok sokkal inkább megérdemelték volna az ő helyét. A lengyel szerint Vettel sem sokkal fiatalabb nála.

részletek

Berger alig várja a Leclerc-Vettel párharcot

Gerhard Berger már előre dörzsöli a tenyerét a következő évekre tekintve. A legérdekesebb párharcnak a rutinos Vettel és a zöldfülű Leclerc csatáját várja, az ifjonc felérhet a világbajnokra.

részletek

Mire mentek a tizenéves csodagyerekek?

A tavalyi évben két tinédzser is rótta a köröket a Formula-1-ben. Vajon előny-e, ha valaki ilyen korán beszáll a száguldó cirkuszba, vagy bukás a vége és eltűnik a süllyesztőben? Vegyes a kép.

részletek

Ők voltak 2017 legjobb fiatal tehetségei

A nagy számok törvénye alapján szinte biztos, hogy nem fog mindegyikük eljutni az F1-ig, de érdemes végigtekintenünk azokon az ifjú pilótákon, akik idén uralták a juniorszériákat.

részletek

„A fiatal pilótáknak túl könnyű a dolguk manapság”

Az Olasz Nagydíjon különösen elemében voltak az ifjú F1-es versenyzők, ám Mika Hakkinen úgy véli, túl sok minden könnyíti meg a helyzetüket a korábbi évekhez képest.

részletek
Olvastad már?