DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 29. péntek
Egyéb

Legyél az ország legjobb fiatal sofőrje!

A Magyar Autóklub az FIA (Nemzetközi Automobil Szövetség) támogatásával nagyszabású közlekedésbiztonsági és ügyességi versenyt hirdet 18-26 év közötti fiatalok számára.

A verseny célja a fiatalok közlekedésbiztonsági tudásának fejlesztése, helyes közúti közlekedésre való nevelése, továbbá versenyzési lehetőség biztosítása, és az FIA nemzetközi Best Young Driver elnevezésű verseny nemzetközi döntőjén résztvevő magyar csapat versenyzőinek kiválasztása.

Best-Young-Driver-2022



A verseny felmenő rendszerű, elméleti, valamint gyakorlati részből áll. Az online elméleti teszt kitöltésével egyidejűleg megtörténik a jelentkezés, ahol a legtöbb pontszámot elérő, és a részvételi feltételeknek megfelelő 10 fő nő és 10 fő férfi kerül majd a gyakorlati döntőbe.

A verseny gyakorlati döntője 2022. augusztus 27-én kerül megrendezésre a Magyar Autóklub Közlekedésbiztonsági és Oktatási Parkjában, ahol a legjobb egyéni teljesítményt nyújtó 2 fő (1 fő nő és 1 fő férfi) kvalifikálja magát a nemzetközi versenyre, amelyet 2022 októberében, Spanyolországban rendeznek meg.

További infók és részletek:

www.autoklub.hu/best-young-driver-2022

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: