DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. július 14. vasárnap

FW42

Öt-hat verseny múlva jobbra fordulhat a Williams sorsa

Már szinte megszokták a rajongók a grove-i istálló vergődését, a tavalyi utolsó hely után idén még gyengébbre sikerült az FW42. George Russell azonban úgy látja, már zajlanak a fontos változások.

részletek

Kubica így is élvezi a visszatérést

Bár a Williams 2019-es éve eddig tömény szenvedés, a súlyos balesete után mélyről visszatérő Robert Kubica számára még így is élvezet a Formula-1-ben száguldani. Igaz, nagy felelősség sincs a vállán.

részletek

Sajtó: A Williams leállt a fejlesztéssel

Az idei év az istálló történetének egyik legpocsékabb szezonja. Már a tesztekre sem készült el időben az autó, amely elképesztően lassú. Sajtóhírek szerint pedig esélyes, hogy már nem is fejlesztik.

részletek

Kubica: A Williamsnél most mindenki áldozat

Rendkívül nehéz időszakot él meg a Williams istálló, az elmúlt évek zuhanása ugyanis tovább folytatódott, a mélyrepülés eredménye pedig, hogy a pilóták legjobb tudásukkal is abszolút utolsók.

részletek

Russell: Úgy előznek meg, mintha állnánk

Nem sok öröme van eddig a Formula-1-ben George Russellnek, az újonc pilóta ugyanis a Williams-Mercedesszel rendre messze a vert mezőnyben végez. Az autó tempója nem enged többet.

részletek

Nem Kubica korlátozott, hanem az autója

Bár sokan csak a korlátozott mozgásra képes jobb karja miatt féltették Robert Kubicát, egyelőre a Williams egyáltalán nincs azon a szinten, hogy ennek bármi szerepe lehessen az idei szezonban.

részletek

Szabálytalan a Williams, át kell építeni

Csőstül jön a baj a Williamsre, sajtóértesülések szerint a csapat idei autójának több elemét is szabálytalannak minősítette az FIA. A szezonnyitóig mindössze néhány napjuk van, miközben a technikai igazgatójuk távol, a többiek pedig már a teljesítménynöveléssel foglalkoznak.

részletek

Kubica: Még nincs értelme fejlesztésekről beszélni

Nyolc év kihagyás után térhet vissza a Formula-1 mezőnyébe Robert Kubica, de egyelőre úgy fest, nem sok öröme lesz benne. A Williams jelenleg annyira gyenge, hogy a hibáit sem ismerik igazán.

részletek

Lowe tagadja, hogy kirúghatják

A sikerhullám tetején igazolt át a Mercedestől a Williamshez Paddy Lowe, ám az új technikai igazgató vezetése alatt sosem látott mélyrepülésben eddig az istálló. Veszélyben lehet az állása?

részletek

Lowe: Kubica visszajelzései bizakodásra adnak okot

Paddy Lowe, a Williams technikai igazgatója bízik benne, hogy a csapat idei autójában bőven lesz még potenciál, hiszen Robert Kubica szerint sokkal vezethetőbb, mint a tavalyi modell.

részletek

130 kör is kevés volt egy napra a Williamsnek

Két teljes versenytávot teljesített a szerdai F1-es tesztnapon Robert Kubica, ám akkora lemaradásban van a csapat, hogy a beállításokat még mindig nem kezdte el tesztelgetni.

részletek

A Williams még nem tudja, mire képes az autója

Fogalma sincs a grove-i alakulatnak, milyen teljesítmény rejlik az FW42-esben, ugyanis a csonka múlt heti tesztet is "hiányos" autóval teljesítette - állítja George Russell.

részletek