DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. június 17. hétfő

FOM

Hivatalos: Pat Symonds az Andrettihez igazol

A Formula–1 vezető technikai igazgatója elhagyja a sportág vezetését és az Andretti készülő F1-es projektjében vállal szerepet!

részletek

Felkérdezte az F1-et az amerikai kongresszus 12 tagja az Andretti elutasítása miatt

Levelet írt a Liberty Mediának az USA kongresszusának 12 képviselője, amelyben az Andretti és a General Motors elutasításának okairól érdeklődtek.

részletek

Az FIA-elnök gyávának tartja vádlóit

Nem volt merszük Mohammed ben Sulayem szemébe nézni az FIA-elnök vádlóinak – a dubaji sportvezető tudja, kik állnak az ügy mögött, de nem nevezheti meg őket.

részletek

„Eljön a pont, amikor nem mondhatnak nemet” – Andretti

Az F1 elutasítása ellenére gőzerővel dolgozik az amerikai formáció: Michael Andretti csapattulajdonos hiszi, hogy meg fogják érteni, mit készülnek összerakni.

részletek

Massa pert indít az FIA és a FOM ellen 2008-ért

A brazil ex-F1-est képviselő ügyvédi iroda jelezte: megkezdik a jogi eljárást az FIA, a FOM és Bernie Ecclestone ellen a 2008-as Szingapúri Nagydíj kapcsán.

részletek

Az Alpine szívesen fogadna 11. F1-es csapatot, ha...

Bruno Famin szerint újra beszéltek volna az Andrettivel, ha az amerikaiak megkapták volna az engedélyt, de az FOM felelőssége, hogy milyen döntést hoz.

részletek

„Nem értünk egyet” – reagált az Andretti az F1 elutasítására

Közleményt adott ki az amerikai istálló: nem értenek egyet az elutasításuk kapcsán felhozott érvekkel, de ennek ellenére tovább folytatják a munkát.

részletek

„Hoznánk, nem vinnénk” – az Andretti nem érti az F1 ellenállását

Michael Andretti szerint rejtély, hogy miért viselkedik így velük az F1 közössége, pedig ők többet hoznának a sportágnak, mint amennyit vinnének.

részletek

Ugrott az Alpine-motor az Andrettinek?

A franciák szerint lejárt az előszerződésük az F1-be vágyó amerikai csapattal: minden további egyeztetés csak akkor lehetséges, ha végleg zöld jelzést kapnak.

részletek

Oly közel, mégis távol: még mindig messze az Andretti F1-es érkezése

Bár az FIA befogadta a patinás amerikai istálló pályázatát, valójában a legkomolyabb akadály még csak most vár rájuk: körbejártuk a jelenlegi helyzetet.

részletek

Ricciardo nem gondolkodott, F1-es távozások, tragédia a ralin – szombati hírek

Liam Lawson megérti az AlphaTauri választását, az Aston Martin F1-es szenvedésének hátterében a félrecsúszott fejlesztés állhat, nagy baleset a Formula-E-ben.

részletek

Ketten is távoznak az F1 vezetőségéből

Egy időben hagyja el posztját a FOM-ban a kereskedelmi ügyvezető Brandon Snow, valamint a versenypromócióért felelő Chloe Targett-Adams.

részletek