Steward
Bognár Viktor
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. szeptember 23. hétfő

EurópaiUnió

Itt a válasz a motorsportot fenyegető EU-s tervezetre

Már csak négy napjuk van a motorsportban érdekelt cégeknek és munkavállalóknak arra, hogy válaszoljanak arra a biztosítási ügyben folyó konzultációra, amely veszélybe sodorhatja az iparág működését az EU-ban - most megérkezett az FIA válasza is.

részletek

Beszüntethetik a motorsportot az Európai Unióban

Komoly következményekkel riogatta az EU tagállamainak motorsportközösségét a világ legnagyobb ezen a területen működő ipari társulása: az F1-től kezdve a nemzeti szériákig az egész piac romba dőlhet.

részletek

Az FIA tagadja, hogy törvényt szegett volna

Kedden az Európai Parlament megszavazta, hogy vizsgálat indulhat az F1 ellen a versenyjogok figyelmen kívül hagyása miatt - a Nemzetközi Automobil Szövetség azonban tagad.

részletek

Szavazott az EU: Nehéz idők jöhetnek az F1-re

Nemrég beszámoltunk róla, hogy hatalmas büntetés elé nézhet a sportág, az Európai Parlament kedden pedig meg is szavazta, hogy vizsgálat indulhat ellene a versenyhelyzetet akadályozó pénzügyi mozgások miatt.

részletek

Óriási büntetést róhat ki az F1-re az Európai Unió

A száguldó cirkusz már évek óta az Európai Unió bögyében van a versenyhelyzet esetleges megsértése miatt - most a Liberty Media hatalomátvételével nem egyeznek ki Brüsszelben.

részletek

Ecclestone válaszolt a feljelentésre

A Force India és a Sauber nemrég jelentette fel az F1-et a versenyjog több ponton való megsértése miatt - a sportág tejhatalmú vezetője nem késlekedett a válasszal.

részletek

Két csapat feljelentette az egész F1-et

Alapjaiban rengetheti meg a száguldó cirkuszt az Európai Unió vizsgálata, miután két csapat hivatalosan is panaszt tett Brüsszelben a versenyjog többszöri megsértése miatt.

részletek

Újabb lépés az F1 elleni uniós vizsgálat felé

A Force India gyárában járt nemrég az az uniós képviselő, akit régóta aggaszt a sportág működése – a silverstone-i székhelyű csapat kezdeményezheti a Formula-1 elleni vizsgálatot.

részletek

Rövidesen megkezdődhet az F1 elleni vizsgálat

A Financial Times értesülései szerint a kisebb csapatok rövidesen hivatalosan is panaszt tesznek az Európai Uniónál a Formula-1 igazságtalan működése miatt. Döntéshozási és pénzelosztási problémák.

részletek

Több csapat az FIA ellen fordulhat az EU-nál

Friss sajtóértesülések szerint újabb lendületet kaphat az F1 működésének igazságtalanságára irányuló uniós vizsgálat, miután több csapat mérlegeli a lehetőséget, hogy hivatalos panaszt tesz az FIA-ra.

részletek
Olvastad már?