Steward
Gobodics Tamás
AJÁNDÉK DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. május 31. vasárnap

DeSilvestro

Egyszerre hét női pilóta tesztel a Formula-E-ben

Egy egészen különleges kezdeményezésnek köszönhetően legalább hét női versenyző részvételével fog zajlani a Formula-E első szezonközi tesztje, egy nappal azután, hogy Szaúd-Arábiában elindul az ötödik évad.

részletek

Silvestro: A női széria értelmetlen

W Series néven női versenyzőknek indítanak sorozatot a jövő évtől. Elsőre jó ötletnek, új lehetőségnek tűnik a Formula-1-be kerüléshez, ám egy aktív hölgyversenyző szerint nem túl jó az elképzelés.

részletek

Kiakadtak Carmen Jordán a női pilóták

Az F1-ben is megforduló spanyol meggondolatlanul kijelentette, a gyengébb nem sosem lesz a férfiak szintjén az autósportban. Össztűz zúdult rá a női versenyzőtársadalom tagjaitól.

részletek

„Nők és az F1? Minden a pénzről szól!”

Az utóbbi időben az F1-es bemutatkozáshoz legközelebb került női pilóta, Simona de Silvestro úgy véli, nem a neme akadályozta meg abban hogy versenyen is lehetőséget kapjon a száguldó cirkuszban.

részletek

A Formula-E csokiimádó pilótanője

Nem veti meg a szórakozást, nem felvágós típus, a versenypályán kívül egy Autobianchit vezet, és hisz a lovagiasságban: nem mindennapi interjú készült a svájci Simona de Silvestróval.

részletek

Buemi a leggyorsabb, szenved a címvédő

Két igencsak zűrzavaros edzéssel kezdődött meg a Formula-E új szezonjának első versenynapja Pekingben. Az e.dams és az Abt autói diktálták a tempót, míg a címvédő Piquet egy bizarr baleset részese volt.

részletek

P**cikocsi: Beszóltak de Silvestróéknak

Több millió forintra büntette a V8 Supercars azt a versenyzőt, aki a Bathurst 1000 mai sajtótájékoztatóján súlyosan szexista megjegyzéssel illette Simona de Silvestro és Renee Gracie párosát.

részletek

Formula-E: Di Grassi tovább faragta az etalont

Véget ért a Formula-E előszezoni tesztjeinek negyedik napja Doningtonban, és hétfő után ismét az Audi Sport Abt egyik autója végzett az élen, ezúttal Lucas di Grassi vezetésével.

részletek

Újabb körrekorddal folytatódott a Formula-E tesztje

Mi sem jelzi jobban az elektromos sorozat új technológiájának fejlődését, hogy az e heti tesztek első napján már meg is dőlt a múlt kedden felállított legjobb idő. Daniel Abt az élen, két csapatnál nagy a baj.

részletek

Megvan az Andretti első versenyzője a Formula-E-ben

Szinte minden csapatnak megvan a párosítása a Formula-E következő szezonjára, az Andretti Autosport viszont eddig csak egy versenyzőjét nevezte meg: Simona de Silvestrót.

részletek

Simona: A Formula-E-nél most nincs jobb hely

Az új elektromos sorozat a legjobb hely egy versenyző számára, hiszen itt az F1-gyel ellentétben nem a pénz, hanem a tudás számít, véli Simona de Silvestro, aki ősztől az Amlin Andrettinél versenyez.

részletek

F1 vagy FE? - Vergne-ért két amerikai csapat verseng

Új építőkocka került a helyére a Formula-E második szezonjára, hiszen az Andretti a hírek szerint megnevezte két pilótáját. De hogyan befolyásolja ez Vergne terveit, aki az F1-es visszatérésre hajt?

részletek
Olvastad már?