Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. május 19. szerda

Daimler

Sajtó: Hamilton 50 milliót kér, a Daimler nem örül

Továbbra sincs érvényes F1-es szerződése a 2021-es idényre a hétszeres világbajnoknak, olasz és spanyol lapok pedig tudni vélik, hogy a brit pilóta óriási fizetési igénye áll e mögött.

részletek

A Daimler jócskán megvágja az F1-es büdzsét

A Daimler vezérigazgatója, Ola Kallenius kijelentette, hogy nemcsak a Formula-1-ben megjelenő költségsapka miatt csökkentenék a kiadásaikat, de az egész cégre nézve ez a tervük.

részletek

Nem száll ki az F1-ből a Mercedes

Az anyacég vezére szerint annyi okuk van erre, mint a Bayern Münchennek kiszállnia a labdarúgás világából - lesz egy stratégiájuk, de ennyi, ugyanúgy maradnak a sportágban, mint eddig.

részletek

Sajtó: A Daimler Vettelt akarja

Úgy hírlik, a Mercedes anyavállalata azt szeretné, ha a Ferraritól távozó németet leigazolnák 2021-re – más kérdés, hogy mit szól ehhez a csapatfőnök Toto Wolff, valamint Lewis Hamilton.

részletek

Sajtó: Wolff részesedést vásárolt az Aston Martinban

Úgy hírlik, igaznak bizonyultak a hosszú hetek óta terjengő pletykák: az osztrák 1 %-hoz közeli értékben vásárolta be magát a cégbe – mindez azonban nem érinti a mercedeses szerepkörét.

részletek

Mennyibe került a Mercedes tavalyi bajnoki címe?

Bevételek, kiadások, bérek, reklám- és márkaérték: íme a Mercedes Formula-1-es részlegének 2018-as éve hajmeresztő pénzösszegekkel kifejezve.

részletek

Együttműködik a BMW Group és a Daimler AG

A közös vállalkozás több mint 1 200 autóipari, számítástechnikai és „IT-science” tervezőmérnököt ültet egy asztalhoz, hogy a közreműködésük mentén kidolgozott forradalmi innovációk már 2024-ben sorozatgyártásba kerülhessenek.

részletek

Összefogtak az ellenfelek

IONITY: Vegyesvállalat a BMW Csoport, a Daimler AG, a Ford Motor Company, valamint az Audi és Porsche márkákat is képviselő Volkswagen Csoport együttműködésével.

részletek

Egy ponttal nyerne bajnokságot a Mercedes

A Mercedesnek nem célja, hogy uralja a Formula-1 mezőnyét, és szeretnék, hogy az ellenfeleik, köztük a Ferrari felzárkózzon hozzájuk – állítja a Daimler elnöke, Dieter Zetsche.

részletek

Idén karácsonyra AIRSCARF-ot kér a Mercedes

Amellett, hogy a bíróság letiltotta az AIRSCARF nyakfűtés használatát, komoly kártérítésre is kötelezte a Mercedes-Benzt, hiszen minden ilyen extrával felszerelt autó után fizetnie kell a csillagos márkának.

részletek

Szomorodni kék – Nem lesz Daimler gyár Szentpéterváron

Az orosz gazdaság gyengülése, az olajárak zuhanása, a rubel értékének csökkenése, és a nyugati gazdasági szankciók nem csak Oroszországban okoznak súlyos fejfájásokat a gazdasági szakembereknek.

részletek

2476 smart rajongó ünnepelt a magyar fővárosban

Augusztus 28. és 29. között 2476 smart rajongó érkezett a világ minden pontjáról Budapestre, hogy együtt ünnepelhessen az idei smart times rendezvényen.

részletek
Olvastad már?