Steward
Bognár Viktor
AJÁNDÉK DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. július 4. szombat

Csucsu

Vb-élmenőket szorongatott a magyar ralikrosszos

Hétvégén tartották a TitansRX széria magyar fordulóját Nyirádon. Csucsu, azaz Lukács Kornél nagy hétvégét teljesített, a győzelemért is harcolt Timmy Hansennel, a világbajnokság éllovasával.

részletek

Éleződik a helyzet a hazai ralikrosszban

A királykategóriában, a Supercarban kettő-kettőre egyenlített győzelmek számában Kárai Spitzmüllerhez képest. Máriapócson Csucsu győzelmi sorozata az S1600-ban folytatódott, az STC +2000-ben pedig ismét Bészi nyert.

részletek

Máriapócson is Spitzmüller és Csucsu győzött

Húsvét két napján folytatódott a ralikrossz-ob 2019-es idénye: a Supercarban és a Super1600-as osztályban is ugyanaz a versenyző nyert, aki a szezonnyitón is diadalmaskodni tudott.

részletek

Spici és Csucsu nyerte a szezonnyitót

A Slovakia Ringen rajtolt el a ralikrossz-ob idénye: a magyarok a CEZ mezőnyével együtt futottak, és bemutatkozott a szakágat váltó Hankook Racer Cup.

részletek

Csucsu a világbajnok cipőjében

Kanadában rendezték a ralikrossz világbajnokság aktuális futamát. Lukács „Csucsu” Kornél számára a hosszú repülőút azt hozta, ami a gyakori utazókkal előbb-utóbb megtörténik: elkeveredett a tűzálló versenyruházatát és sisakját is tartalmazó csomagja.

részletek

Harcias hétvégéje volt Csucsunak

Harcias hétvégén van túl a GG RX Team Hungary versenyzője, Csucsu (Lukács Kornél) a Rallycross világbajnokság hockenheim-i futamán.

részletek

Csucsu: Továbbra is hihetetlen, kikkel versenyzem

Maximálisan elégedett első ralikrossz-világbajnoki versenyhétvégéjével a mezőny egyetlen magyar tagja, Lukács Kornél. A Kiával pontot szerző pilóta megilletődött, hogy Solberg mellett osztogathatott aláírásokat.

részletek

WRX: Az eső megkavarta a lapokat Barcelonában

A nagyok közül egyedül Kristoffersson zárta a napot elfogadható pozícióban, a világbajnokok a mezőny második felében végeztek. Csucsu elégedett lehet bemutatkozásával, az Eb-n szereplő magyarok napja azonban feledhetően alakult.

részletek

Csucsu: Sosem járt Európán kívül, világbajnokságon versenyez idén

A ralikrossz, melyet az autósport nagy jövővel rendelkező válfajának tartanak, először vonultat fel magyar versenyzőt királykategóriájában. Lukács Kornéllal – vagy ahogy még a nevezési listán is szerepel, Csucsuval – ralis háttérről, a mélyvízbe ugrásról, olasz-magyar csapatáról és arról is beszéltünk a barcelonai szezonnyitón, mit fog tenni, ha a pályán Petter Solberg mellé sodródik.

részletek

Magyar versenyző Gigi Galli csapatában a ralikrossz-vb-n

2017-ben állandó magyar versenyzővel startol a Rallycross Világbajnokság, a magyar - olasz kooperációban létrejött GG RX TEAM Hungary, Lukács Kornél Csucsuval, a Rallycross Világbajnokság mezőnyében.

részletek

Loeb, Block, Ekström és Csucsu a WRX mezőnyében

Közzétették a ralikrossz-világbajnokság 2017-es nevezési listáját: a 18 főből álló rajtrácsnak egy magyar résztvevője is lesz. Mattias Ekström és csapata várják címvédőként a szezont.

részletek

Magyar versenyző a ralikrossz-vb-n!

Lukács Kornél, ismertebb becenevén Csucsu is a márciusban induló ralikrossz-világbajnokság állandó résztvevője lesz: a korábbi olasz ralissal, Gigi Gallival közös csapatban versenyez Kiával.

részletek
Olvastad már?