Steward
Gobodics Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. szeptember 27. kedd

Bukás

Raikkönen: Közel sem csak Vettel hibája volt a Ferrari bukása

Sebastian Vettel a napokban arról nyilatkozott, hogy saját nagy bukásaként élte meg, hogy a vörösökkel nem sikerült megnyernie a világbajnoki címet. Kimi Raikkönen viszont megvédte csapattársát.

részletek

Ki bukott idén a legtöbbször a MotoGP-ben?

Megérkeztek a szokásos év végi összesítő statisztikák a gyorsaságimotoros-vb-n elszenvedett balesetekről – Marc Marquez pedig úgy is dobogós, hogy néhány versenyt ki kellett hagynia.

részletek

McLaren-főnök: Utólag mindenki okos már

A McLaren csapatfőnöke rendkívül csalódott, hogy az utolsó körökben elveszítette Lando Norris a győzelmet és a jó eredményt is. Ugyanakkor hozzátette, ha nagyon akarták volna, felülbírálják pilótájukat.

részletek

Ferrari: Ha 2022-ben sem leszünk elöl, elbuktunk

Az évtized elején és végén többször is a világbajnoki címért harcoltak a vörösök, ám az utóbbi két és fél szezonban kevés a sikerélmény. A Ferrari komoly bukásként élné meg, ha jövőre sem harcolhat a címekért.

részletek

Honda-főnök a Ferrariról: A csapat, amelyik csalt?

Borzalmas kezdés után egyre jobban alakult a Honda visszatérése a Formula-1-ben, már zsebben több futamgyőzelem is. Azt azért nem feledi a japán szakember, mit tett a Ferrari két évvel ezelőtt.

részletek

Marquez: A sok bukás megedz

Bár a nyolcszoros világbajnok szerint nem lehet edzeni az esésekre, de a tapasztalat sokat segíthet a balesetek alkalmával. A spanyol azt is elmondta, mi volt az egyetlen alkalom, amikor megijedt.

részletek

A 2019-es MotoGP-szezon legnagyobb balesetei

Marquez sepangi és burirami esése, Dovizioso silverstone-i repülése és Lorenzo barcelonai tarolása – többek között ez is szerepel a MotoGP top 5-ös összeállításában.

részletek

Zarco volt a MotoGP bukáskirálya 2019-ben

Úgy végzett a vonatkozó statisztika első helyén a francia, hogy még csak nem is vett részt minden versenyhétvégén – de azért még így is bőven elmaradt a három kategória abszolút csúcstartójától…

részletek

A megbukott Ferrari-fejlesztések is hasznosak voltak

A biztató téli tesztek után hatalmas csalódást okozott a Scuderia eddigi szereplése. Többször is zsákutcába futottak a fejlesztésekkel, de Mattia Binotto csapatfőnök szerint ez is segítségükre volt.

részletek

Marquez elmondta, miért bukik kevesebbet idén

Az előző két szezonban ő volt a MotoGP eséskirálya, a mostani évad első felében viszont csupán hatszor bukott – ez részben a 2019-es Hondának, részben saját rutinjának is köszönhető.

részletek

Wolff: Muszáj, hogy néha bukjon a Mercedes

A világbajnoki címvédő istálló főnöke rámutatott, hogy egy csapat életében nem csak a sikereknek, de a kudarcoknak is hasonlóan fontos jelentősége van. Ilyen volt az Osztrák Nagydíj is.

részletek

A McLaren teljesen felkészületlen volt Indianapolisban

A wokingiak első embere elismeri, hogy az Indy 500 időmérőjén látott látványos buktájukat kizárólag maguknak köszönhetik, mivel eléggé felkészületlenül érkeztek az idei viadalra.

részletek