Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. október 19. kedd

Budkowski

Alpine: A mi párosunk van a legközelebb egymáshoz

Marcin Budkowski, a francia F1-es csapat ügyvezetője rendkívül elégedett pilótáival. A céljuk a soron következő Orosz Nagydíjon is az, hogy mindkettejükkel folytassák a pontszerzést.

részletek

Gondban lehetnek a motorral Alonsóék 2022-ben

Az Alpine jó ideje bejelentette, hogy ebben az évben egy az egyben a tavalyi erőforrással áll rajthoz Fernando Alonso és Esteban Ocon is. De aggódnak a jövő évi motor miatt, hátrányban lehetnek.

részletek

„Fernando kicsit Michaelre emlékeztet”

De nem amiatt, hogy még 40 éves kor felett is versenyzik. Az Alpine vezérigazgatója elégedett a királykategóriába idén visszatérő pilótájával. Az egyik legjobbnak tartja, akivel valaha dolgozott.

részletek

Mostantól kezdve 2022-re koncentrál az Alpine

Nem erőlteti tovább az idei autó fejlesztését az Alpine csapata, a francia istálló ügyvezető igazgatója megerősítette, hogy a nyári szünet után már teljes mértékben a következő szezonra figyelnek.

részletek

Alpine: Monaco csak egyszeri kisiklás volt

Nyoma sem volt a Portimaóban és Barcelonában látott formának a francia csapatnál a hercegség utcáin, de Marcin Budkowski ügyvezető igazgató biztos benne, hogy ez csak egyszeri botlás volt a részükről.

részletek

Az Alpine fejlesztésekkel lépne előrébb Imolában

A gyengécske szezonkezdet után az Alpine-nál nem szeretnének beletörődni, hogy visszább csúsztak a középmezőny sűrűjébe, így aerodinamikai fejlesztésekkel érkeztek Imolába.

részletek

„Két-három futam, és a Mercedes felzárkózik”

Ennyi idő kell a címvédőnek az Alpine-főnök Marcin Budkowski szerint, hogy megoldja problémáit. Saját istállóját a hatcsapatos középmezőny közepére sorolja.

részletek

Szendvicses zacskó okozta Alonso vesztét

Üres kézzel távozott a szezonnyitóról az Alpine, Fernando Alonsót két műszaki hiba is utolérte, Esteban Ocont Vettel forgatta meg. A spanyol érzelemdús hétvégére tekintett vissza.

részletek

„Nincs többé olyan, hogy középmezőny”

Az Alpine ügyvezető igazgatója, Marcin Budkowski úgy véli, a Mercedes és a Red Bull mögött megjósolhatatlan és roppant kiélezett lesz a küzdelem. Alonso pontosan azt nyújtotta, amit vártak tőle.

részletek

Miért ilyen kövér az Alpine, és miért örül neki a csapat?

Az Alpine egy érdekes technikai megoldása vált egyértelművé az előszezoni tesztek során a többi autóval összehasonlítva: a csapat szerint azonban a vastag motorborítás jelentette hátrány csak a látszat.

részletek

Renault: Alonso a tesztek ellenére is hátrányban lesz

Hiába adnak meg neki minden lehetőséget, hogy visszaszokjon az F1 ritmusára, a visszatérés előtt álló kétszeres világbajnokot így is hátrányosan fogja érinteni a két kihagyott szezon.

részletek

Alonso átvette a parancsnokságot: Január 1-jén az új autó legyen a szélcsatornában

Vérbeli vezéralkat Fernando Alonso, amit jól példáz a Renault ügyvezetőjének sztorija: a spanyol a szélcsatornában kijelentette, a következő év első napján el kell kezdeni a 2022-es autó tesztelését. Ő is eljön segíteni, ha erre van szükség hozzá.

részletek
Olvastad már?