Steward
Kovács Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. augusztus 14. vasárnap

Budkowski

Azonnal távozik az Alpine F1-es főnöke

Az istálló egy rövid közleményben tudatta a nyilvánossággal: január 13-án befejezi az együttműködést az ügyvezető igazgatóval, Marcin Budkowskival.

részletek

Ocon: Jövőre az élmezőnyre is veszélyesek leszünk

Esteban Ocon úgy véli, az Alpine Szaúd-Arábiában mutatott teljesítménye bizakodásra ad okot a jövő évvel kapcsolatban. A fiatal francia szerint a csapat egy erősebb autóval akár az élmezőnyre is veszélyt jelenthet majd.

részletek

„Mintha a helyi piacon üzleteltünk volna”

Miközben Michael Masi versenyigazgató szerint átlagos egyeztetés volt az a beszélgetés, ami a piros zászlós megszakítás alatt zajlott, az F1-es csapatfőnökök nagyon is szokatlannak találták a dolgot.

részletek

Alonsótól függ Piastri jövője

Az Alpine juniorja a következő szezonra lecsúszott az F1-es bemutatkozásról, de még 2023-ra sem alapozhat. A csapat főnöke szerint minden attól függ, jelenlegi veteránjuk hogy érzi majd magát.

részletek

Alpine: Néhány kanyaron múlt Alonso dobogója

Marcin Budkowski, a csapat F1-es ügyvezetője szerint stresszesek voltak a Katari Nagydíj utolsó körei, de abban biztosak voltak, hogy nem vállaltak biztonsági kockázatot a spanyol taktikájával.

részletek

Az Alpine még mindig nem érti a gyengélkedést

Nem lehetnek éppen a legnyugodtabbak Fernando Alonsóék a Mexikói Nagydíj előtt, ugyanis az istálló még mindig nem igazán érti, mi siklott annyira félre az Egyesült Államokban. Mexikóban javítanának.

részletek

Végsőkig tartó harcra számít az Alpine

Egyelőre a francia alakulat birtokolja az ötödik pozíciót a 2021-es F1-es konstruktőri világbajnoki összetettben, de Marcin Budkowski ügyvezető igazgató szerint még korántsem dőlhetnek hátra.

részletek

Alpine: Ha féltünk volna a defekttől, gumit cseréltünk volna

A francia istálló ügyvezetője szerint egyáltalán nem tartottak attól, hogy balesetveszélyes Esteban Ocon abroncsa. A Török Nagydíjat kerékcsere nélkül teljesítő pilótánál kockáztattak, kifizetődött.

részletek

Alpine: A mi párosunk van a legközelebb egymáshoz

Marcin Budkowski, a francia F1-es csapat ügyvezetője rendkívül elégedett pilótáival. A céljuk a soron következő Orosz Nagydíjon is az, hogy mindkettejükkel folytassák a pontszerzést.

részletek

Gondban lehetnek a motorral Alonsóék 2022-ben

Az Alpine jó ideje bejelentette, hogy ebben az évben egy az egyben a tavalyi erőforrással áll rajthoz Fernando Alonso és Esteban Ocon is. De aggódnak a jövő évi motor miatt, hátrányban lehetnek.

részletek

„Fernando kicsit Michaelre emlékeztet”

De nem amiatt, hogy még 40 éves kor felett is versenyzik. Az Alpine vezérigazgatója elégedett a királykategóriába idén visszatérő pilótájával. Az egyik legjobbnak tartja, akivel valaha dolgozott.

részletek

Mostantól kezdve 2022-re koncentrál az Alpine

Nem erőlteti tovább az idei autó fejlesztését az Alpine csapata, a francia istálló ügyvezető igazgatója megerősítette, hogy a nyári szünet után már teljes mértékben a következő szezonra figyelnek.

részletek