Steward
Balogh Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. augusztus 17. szombat

Brown

McLaren: Nem gátolnánk Alonsót, hogy más csapattal térjen vissza

A McLaren a héten bejelentette, hogy a Sainz-Norris párossal folytatja a jövő évben is. Fernando Alonsóval sem szakítottak, de ha a spanyol más csapattal kíván visszatérni, nyugodtan megteheti.

részletek

A McLaren ki akar maradni a pletykákból

Elsőként jelentette be 2020-as pilótapárosát Woking. A jövő évi rajtrács kapcsán rengeteg a kérdőjel, Zak Brown pedig nem akart a találgatások tárgyává válni. Lando Norris elmondta, a bejelentés számára nem sok mindenen változtat.

részletek

Alonso és a McLaren már cáfolja a legújabb sajtóhírt

Végleg elválnak a háromszoros bajnok spanyol és a wokingi csapat útjai, írta meg egy autósportra szakosodott brit lap: Alonso áprilisi tréfának, Zak Brown álhírnek nevezi a beszámolót.

részletek

McLaren: Nálunk nincs hely Alonso számára

Zak Brown határozottan cáfolta, hogy amennyiben Fernando Alonso szeretne visszatérni jövőre az F1-be, akkor ezt a McLarennel tenné. Elégedett jelenlegi pilótapárosával a wokingi istálló.

részletek

A McLaren is beszállna a WEC-be

A wokingiak érdeklődését is felkeltette a 2021-re tervezett változtatás, de Zak Brown szerint mindez nem érintené az F1-es istálló működését, amellett futtatnák az új projektet.

részletek

McLaren: Nálunk nincs hely Alonsónak

A brit F1-es csapat vezérigazgatója határozottan kijelentette, elégedett Sainz és Norris párosával, ezért csak akkor jutna hely az esetlegesen visszatérő Alonsónak, ha egy harmadik autót indítanának.

részletek

McLaren: A Mercedeséhez hasonló erősségeink vannak

Javulóban a McLaren, aminek okát a nagyfőnök Zak Brown olyan kvalitásokkal magyarázza, melyek a domináns német istállónál is megfigyelhetők. Hozzátette: mostantól az új csapatfőnök, Andreas Seidl kezében az irányítás.

részletek

A McLarennél minden a helyére került - jöhet a siker?

Jelentős belső átalakításon ment keresztül a McLaren F1-es istállója - a szervezetet tetőtől talpig átszervezték, és egy új technikai vezető is felvette a munkát. Zak Brown bizakodva tekint a jövőbe.

részletek

Monaco pont jól jött a McLarennek Indy után

Zak Brown szerint a Fernando Alonsóval történtek után nagy szükségük volt arra, hogy az F1-es csapat ilyen jól szerepeljen a Monacói Nagydíjon és bíznak a hasonló folytatásban.

részletek

A McLaren teljesen felkészületlen volt Indianapolisban

A wokingiak első embere elismeri, hogy az Indy 500 időmérőjén látott látványos buktájukat kizárólag maguknak köszönhetik, mivel eléggé felkészületlenül érkeztek az idei viadalra.

részletek

McLaren: Távozott az IndyCar-projekt vezetője

Fernando Alonso nem tudta beverekedni magát az idei Indy 500 harminchárom indulója közé, ezért nem meglepő módon az egyik fő felelős, Robert Fernley máris távozott a McLarentől.

részletek

Norris fellélegezhet, már bizonyított

A Formula-1-ben egy fiatal tehetség sem ülhet nyugodtan a babérjain, a bemutatkozás pedig különösen nagy nyomással jár. Lando Norris azonban máris bizonyított, némileg megnyugodhat.

részletek
Olvastad már?