Steward
Gobodics Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. február 25. csütörtök

Brown

McLaren: A Red Bull túlzásba viszi a pilóták keresését

Zak Brown, a McLaren vezérigazgatója nem gondolja, hogy számukra kifizetődő lenne egy Red Bulléhoz hasonló pilótaneveldét üzemeltetni, mert sok idő, mire érkezik egy valóban jó versenyző.

részletek

McLaren: A Williams készítse elő a csekkfüzetet

Az elmúlt évtized arról szólt, hogy két patinás, szebb napokat is megélt brit istálló mélyre süllyedt a Formula-1-ben. A McLaren szerint a Williams számára is van visszaút, csak az sok pénzbe fog kerülni.

részletek

„A McLaren Darth Vader volt és Luke Skywalker lett”

Filmes hasonlattal illusztrálta Zak Brown, milyen átalakuláson ment keresztül csapata. Mikor először járt Wokingban, szinte csupasz, szponzortalan autóval és lógó orrú kollégákkal találkozott.

részletek

A McLaren már eltervezte, hogyan költse a pénzét

Bár a McLarennek már vannak tervei, hogyan tudják majd legjobban hasznosítani pénzüket a költségvetési limit bevezetése nyomán, Zak Brown szerint mégis nehéz döntések előtt állnak.

részletek

Opciós szerződést írt alá a McLaren a Formula-E-vel

Úgy tűnik, a McLaren Racing komolyan fontolgatja a csatlakozást az elektromos sorozathoz: bejelentették, hogy opciós joguk van a tizenkét csapatnak fenntartott helyek egyikére a 2022/2023-as idénytől.

részletek

McLaren: A mi párosunk a legizgalmasabb

A gyorsan fejlődő és ígéretes Lando Norris, valamint a bizonyított és szélvészgyors Daniel Ricciardo párosánál idén senki sem tud izgalmasabb pilótákat felmutatni- véli a McLaren vezérigazgatója.

részletek

„A McLaren már nem az a hűvös csapat, mint régen”

Egykori világbajnokuk, Mika Hakkinen beszélt elismerően a wokingi gárda fejlődéséről: a finn klasszis a csapat teljesítményét és az imázst érintő átalakulását is csak dicsérni tudta.

részletek

„Montoya az egyik legnagyobb tehetség”

A McLaren számára nem is volt kérdés, a jövő évi Indy 500-on kivel akar futamot nyerni. A csapatfőnök a valaha látott egyik legnagyobb tehetségek tartja Juan Pablo Montoyát.

részletek

Ünnep a McLarennél, megvan a harmadik hely

A McLaren – bár ponthátrányban volt – nagy helyzeti előnybe került a konstruktőri harmadik helyért folytatott harcban azzal, hogy Perez csak az utolsó sorból indulhatott. Éltek is a lehetőséggel.

részletek

A főnök egy polcra teszi Ricciardót és Alonsót

Senki sem gyorsabb jelenleg Daniel Ricciardónál, a spanyollal való összevetés eredménye döntetlenre jön ki – vélekedik az ausztrál jövő évi főnöke, Zak Brown.

részletek

„Alonso a Renault-val kemény ellenfél lesz”

Egykori főnöke szerint az F1-be jövőre visszatérő kétszeres világbajnok a hozzáállásának és az intelligenciájának köszönhetően komoly kihívója lesz a McLarennek.

részletek

A McLaren vezetője a Racing Point „doktorán” élcelődik

A McLaren vezérigazgatója szerint már a fele sem tréfa annak, hogy a Racing Pointnál két prominens személy pozitív koronavírus-tesztjéről csak napok elteltével tájékoztatták a többi csapatot és a nyilvánosságot.

részletek
Olvastad már?