Steward
Szikora Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. augusztus 17. szerda

Brown

Brown az Andretti érkezésében reménykedik

Egyelőre úgy tűnik, komoly ellenállásba ütközik az Andretti F1-es projektje, ám nem minden csapat részéről elleneznék az amerikaiak belépését. A McLaren vezérigazgatója reméli, hogy zöld utat kapnak.

részletek

Brown: Remek a kapcsolatunk Ricciardóval

Elég nagy port kavart Zak Brown nyilatkozata, amiben nyíltan kritizálta pilótáját, ám most igyekezett tisztázni a dolgokat, A McLaren vezérigazgatója szerint nincsenek rosszban, csak őszinte volt.

részletek

Ricciardo dicséretnek vette Brown szavait

Zak Brown nyilvánosan kritizálta a McLaren ausztrál pilótáját, amikor a múlt hónapban kifejtette, hogy teljesítménye nem felelt meg az elvárásoknak. Daniel Ricciardo elmondta, hogy ezt körülbelül egy bóknak vette.

részletek

Csak Ricciardo léphet ki a McLaren-szerződésből?

Egy érdekes sajtóértesülés látott napvilágot, miután Zak Brown elhintette, a szerződésbontás is lehetséges Daniel Ricciardóval. Állítólag csak a pilótának van joga a 2023-as szezon előtt felmondani az egyezséget.

részletek

Akár szerződést is bonthat a McLaren Ricciardóval?

A néhány nappal korábbi kritikája után most már azt is elismerte Zak Brown, a wokingiak elnök-vezérigazgatója, hogy lehetőségük van erre – igaz, a céljuk nem ez, hanem hogy feljavuljon az ausztrál.

részletek

Ricciardo igazat adott őt kritizáló főnökének

Az ausztrál is tisztában van vele, hogy egyelőre nem felel meg az elvásároknak a McLarennél, de keményen dolgozik azon, hogy ezen változtatni tudjon. Barcelonában valóban gondja volt az autóval.

részletek

Brown: Ricciardo nem felelt meg az elvárásainknak

A McLaren vezérigazgatója elismerte, hogy Lando Norris most egy lépéssel előrébb jár Daniel Ricciardónál, aki eddig – egy kivétellel - nem felelt meg a csapat felé támasztott elvárásainak.

részletek

Zak Brown: Nem eladó a McLaren!

A wokingiak vezérigazgatója határozottan elutasította annak lehetőségét, hogy az Audi felvásárolja a komplett csapatot – igaz, azt elismerte, hogy egyeztettek a beszállni készülő gyártóval.

részletek

Mit tervez Ricciardóval a McLaren?

Vannak jelöltek a wokingiak ülésére, de 2023-ra még él az ausztrál szerződése és Zak Brown szerint az idei év későbbi szakaszában leülnek beszélgetni Ricciardóval a folytatásról.

részletek

„Csak Lando van Max és Charles szintjén”

A Red Bull F1-es tanácsadója, Helmut Marko tette ezt a megkérdőjelezhető kijelentést – de nemcsak ő, hanem saját mclarenes főnöke is elismerően nyilatkozott a fiatal brit teljesítményéről.

részletek

„A Red Bull tönkretett pár versenyzőt”

Markáns véleményt fogalmazott meg az energiaitalosok utánpótlás programjával kapcsolatban a McLaren vezérigazgatója. Zak Brown szerint a Red Bullnál néhány pilótával elég rosszul bántak.

részletek

McLaren: Néhány téren még hátrányban vagyunk

Bár Zak Brown, a wokingiak elnök-vezérigazgatója szerint a szakemberek már a helyükön vannak az F1-es istállónál, a létesítményeken még fejleszteniük kell, hogy felzárkózzanak a legjobbakra.

részletek