Steward
Gobodics Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. július 30. péntek

Brown

Zak Brown koronavírusos - hivatalos

A McLaren meg is erősítette, hogy a cég vezérigazgatója és további két alkalmazottja pozitív koronavírus-tesztet produkált, ezért nem lesz ott a csapattal a hétvégi Brit Nagydíjon.

részletek

Brown beszélt Norrisszal a rablásról

Zak Brown bevallotta, hogy őt már háromszor is kirabolták, úgyhogy sokat beszélt erről a traumatikus élményen áteső Lando Norrisszall - szerinte a pilóta rendben lesz, hiszen egészséges.

részletek

Főnöke szerint Norris olyan gyors, mint a mostani rajtrácson bárki

Zak Brown szerint a pilótája, Lando Norris legalább olyan gyors, mint bárki a Formula-1 mostani rajtrácsáról. A McLaren vezére szerint a fiatal brit pilóta jelen pillanatban egy tökéletes viszonyítási alap az újonnan a wokingi istállóhoz érkező Daniel Ricciardo számára.

részletek

Már várja a Hamilton–Verstappen ütközést a rivális

Csak idő kérdése, hogy a két világbajnoki rivális összeütközzön a pályán – mondja a McLaren vezérigazgatója, Zak Brown. Nem titkolja, hogy bízik egy ilyen incidensben, hiszen abból csapata nagyot szakíthat.

részletek

Marko és Horner felvette a kesztyűt, Wolff nem áll le vitázni Brownékkal

A McLaren-főnök felkavarta az állóvizet azzal, hogy megjósolta a Mercedes 2022-es pilótapárosát, Verstappent és Russellt vizionálva a csapatba. A Red Bull élcelődéssel reagált, a Mercedes viszont szeretne kimaradni a szócsatából.

részletek

„Logikus lenne a Verstappen–Russell páros a Mercedesnél”

A McLaren elnök-vezérigazgatója, Zak Brown Bahreinben újfent elismételte, hogy szerinte az idén a Red Bullnál és a Williamsnél szereplő két fiatal alkothatja a Mercedes felállását 2022-ben.

részletek

McLaren: Beültetnénk Lewist, de nem valószínű

Zak Brown leigazolná a hétszeres bajnokot, ha üresedés támadna, viszont sem a csapat, sem Hamilton számára nem jó az időzítés. A McLaren-főnök szerint Verstappen és Russell lesz a Mercedes 2022-es pilótapárosa.

részletek

Ezt az autót vezetheti Ricciardo, ha futamot nyer

Az ausztrál F1-es pilóta nem vesztegette idejét, már az első mclarenes évének elején fogadást kötött új csapatfőnökével. Mivel Zak Brown fél a tűktől, ezért mást kellett kitalálnia tetoválás helyett.

részletek

McLaren: Nem reális egyből a vb-cím

A Mercedes révén a jelenlegi legversenyképesebb erőforrás fog dübörögni az idei évtől kezdve a McLarenekben, Zak Brown vezérigazgató szerint viszont túl szoros a mezőny, hogy rögtön az élre ugorjanak.

részletek

McLaren: A Red Bull túlzásba viszi a pilóták keresését

Zak Brown, a McLaren vezérigazgatója nem gondolja, hogy számukra kifizetődő lenne egy Red Bulléhoz hasonló pilótaneveldét üzemeltetni, mert sok idő, mire érkezik egy valóban jó versenyző.

részletek

McLaren: A Williams készítse elő a csekkfüzetet

Az elmúlt évtized arról szólt, hogy két patinás, szebb napokat is megélt brit istálló mélyre süllyedt a Formula-1-ben. A McLaren szerint a Williams számára is van visszaút, csak az sok pénzbe fog kerülni.

részletek

„A McLaren Darth Vader volt és Luke Skywalker lett”

Filmes hasonlattal illusztrálta Zak Brown, milyen átalakuláson ment keresztül csapata. Mikor először járt Wokingban, szinte csupasz, szponzortalan autóval és lógó orrú kollégákkal találkozott.

részletek
Olvastad már?