Steward
Bognár Viktor
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. április 8. szerda

Brown

Hazaengedték az ausztrál karanténból a McLaren tagjait

Nagy ijedséget okozott a szezonnyitó hétvégéjén, de jól végződött a McLaren kálváriája. A 14 napra elszigetelt csapattagok nem kapták el a koronavírust, a héten el fogják hagyni Ausztráliát.

részletek

Vasseur: Nem lett volna fair a McLaren nélkül versenyezni

Fred Vasseur és az Alfa Romeo a kezdetektől, amint felmerült a lehetőség, amellett kardoskodtak, hogy a McLaren nélkül ne legyen Ausztrál Nagydíj. Nekik is volt köszönhető a végleges döntés.

részletek

Már tünetmentes a McLaren fertőzött csapattagja

Friss helyzetjelentéssel jelentkezett a McLaren vezetősége, amely csapatot a koronavírus-fertőzés és az Ausztrál Nagydíjtól való visszalépés révén a legnagyobb figyelem övezte a hét során. Az istálló a riválisok segítsége miatt hálálkodik.

részletek

Brown: A McLaren hamarosan le fogja tudni győzni a Mercedest is

Zak Brown McLaren-ügyvezető szerint az nem járható út, amit a Racing Point csinál, hogy csak másolják a Mercedest. Ők ezt nem tervezik akkor sem, amikor jövőre Mercedes-erőforrásokra váltanak.

részletek

Alonso megmenekül és indulhat Indyben?

Minden jel arra mutatott, hogy Fernando Alonso Michael Andretti csapatában állhat rajthoz az Indy 500-on, ám a Honda megtorpedózta a spanyol érkezését. Most úgy fest, mégis lesz ülése Alonsónak.

részletek

Nem számít újabb nagy előrelépésre a McLaren

A wokingiak elnök-vezérigazgatója, Zak Brown szerint a tavalyi látványos javulásuk a roppant gyenge 2018-as idénynek volt részben köszönhető, de azért bizakodva várja az idei és a jövő évet is.

részletek

McLaren: Tökéletes pillanatban váltunk Mercedesre

Bár még el sem kezdődött a 2020-as évad, a legtöbb csapat már lázasan készül a következőre. A McLaren is, amely újra összeáll a Mercedesszel. Zak Brown szerint ezt a lehető legjobbkor teszi meg.

részletek

Brown: Rögtön tudtuk, hogy Norris az emberünk

A McLaren Racing vezérigazgatója, Zak Brown egy év távlatából elismerte, hogy bőven volt kockázat Lando Norris szerződtetésében, de a brit a folyamatos pontszerzéseivel és gyorsaságával bizonyított.

részletek

Elárulta a McLaren titkát a vezérigazgató

Két szezon alatt óriásit fordult a világ a wokingi F1-es alakulattal, ami egy hányatott sorsú istállóból a középmezőny legerősebb csapatává lépett elő. Zak Brown felfedte, mi a titka.

részletek

Az F1-et néha már csak a rajongók nem érdeklik?

Akár a motorszabályokról, akár más változtatásokról van szó, a Formula-1 igen gyakran más irányba halad, mint amiért eredetileg megszületett. A McLaren-főnök szerint pedig a rajongók az elsők.

részletek

Brown: Nagy hülyeségeket csináltam az Indy 500-on

A McLaren vezérigazgatója fiaskónak nevezi a tavalyi futamon mutatott produkciót. Kiemelte, a tulajdonosok bakijai ellenére is szabad kezet adnak neki, hogy visszavezesse az istállót a győztes útra.

részletek

McLaren: Mindkét pilótánk bajnok alkat

Komoly elismerést kapott az istálló vezetőségétől a McLaren pilótapárosa, Carlos Sainz és Lando Norris. A csapatfőnök és a vezérigazgató szerint lenyűgöző párost alkotnak ők ketten.

részletek
Olvastad már?