Steward
Gobodics Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. június 17. hétfő

Brown

McLaren: Nálunk nincs hely Alonsónak

A brit F1-es csapat vezérigazgatója határozottan kijelentette, elégedett Sainz és Norris párosával, ezért csak akkor jutna hely az esetlegesen visszatérő Alonsónak, ha egy harmadik autót indítanának.

részletek

McLaren: A Mercedeséhez hasonló erősségeink vannak

Javulóban a McLaren, aminek okát a nagyfőnök Zak Brown olyan kvalitásokkal magyarázza, melyek a domináns német istállónál is megfigyelhetők. Hozzátette: mostantól az új csapatfőnök, Andreas Seidl kezében az irányítás.

részletek

A McLarennél minden a helyére került - jöhet a siker?

Jelentős belső átalakításon ment keresztül a McLaren F1-es istállója - a szervezetet tetőtől talpig átszervezték, és egy új technikai vezető is felvette a munkát. Zak Brown bizakodva tekint a jövőbe.

részletek

Monaco pont jól jött a McLarennek Indy után

Zak Brown szerint a Fernando Alonsóval történtek után nagy szükségük volt arra, hogy az F1-es csapat ilyen jól szerepeljen a Monacói Nagydíjon és bíznak a hasonló folytatásban.

részletek

A McLaren teljesen felkészületlen volt Indianapolisban

A wokingiak első embere elismeri, hogy az Indy 500 időmérőjén látott látványos buktájukat kizárólag maguknak köszönhetik, mivel eléggé felkészületlenül érkeztek az idei viadalra.

részletek

McLaren: Távozott az IndyCar-projekt vezetője

Fernando Alonso nem tudta beverekedni magát az idei Indy 500 harminchárom indulója közé, ezért nem meglepő módon az egyik fő felelős, Robert Fernley máris távozott a McLarentől.

részletek

Norris fellélegezhet, már bizonyított

A Formula-1-ben egy fiatal tehetség sem ülhet nyugodtan a babérjain, a bemutatkozás pedig különösen nagy nyomással jár. Lando Norris azonban máris bizonyított, némileg megnyugodhat.

részletek

McLaren: Azért nem vagyunk a Red Bull szintjén

Bár Bahreinben a McLaren-Renault párbajra késztette a bikákat, egyelőre nem számolnak azzal, hogy ez gyakran megtörténne idén, mert inkább a Red Bull tévedt el a beállításokkal.

részletek

Már a McLaren is kilépéssel fenyegetőzik

Ha a 2021-től életbe lépő szabályok nem felelnek meg a wokingi csapat igényeinek, komolyan fontolóra veszik a kilépés lehetőségét, árulta el a Guardiannek Zak Brown csapatfőnök.

részletek

Hivatalos: Alonso visszaül a McLarenbe

Korábbi csapata nagyköveteként tér vissza az F1-be Fernando Alonso, aki kritikus szerepet vállal mind az idei, mind a jövő évi McLaren fejlesztésében. Mika Hakkinen mellé csatlakozik.

részletek

Norris kétszer ugyanúgy nem hibázhat

A McLaren-főnök igyekszik türelmes lenni az újonc Lando Norisszal, akiről azt gondolja, már az első perctől gyors lesz. Nem kérdés számára, hogy néha hibázik majd, csak kétszer ugyanazt ne kövesse el.

részletek

A McLaren bizalma az új Renault-motorban van

A francia gyártó nemrég arról nyilatkozott, hogy idén merőben új, sokkal jobb erőforrással álltak elő. A McLarennel is megosztották az adatokat, Wokingban ezért nagyon reményteljesen várják az évet.

részletek
Olvastad már?