Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. szeptember 23. szerda

Brown

200 milliót kérnek a csapatok az új nevezőktől

Mostantól „hígulásgátló” díjat kérnek a csapatok minden olyan projekttől, amely új istállóként szeretne a Formula-1-hez csatlakozni. Az intézkedés célja, hogy megóvják a jelenlegi nevezők értékét.

részletek

Aláírta az első csapat a Concorde-szerződést

A héten várhatóan minden istálló aláírja 2021-től 2025-ig érvényes szerződését a Formula-1-es részvételről. Az első a sorban a McLaren volt kedd reggel.

részletek

Beszóláscsata a Racing Point és McLaren főnöke között: Versenyezzenek történelmi kategóriában!

Habár a McLaren végül nem fellebbezett a Racing Point ügyében a Ferrarival és a Renault-val ellentétben, a téma továbbra is fellobbantja az indulatokat a wokingi istálló vezérében, Zak Brownban.

részletek

Több csapat is fellebbez Racing Point-ügyben

A McLaren és a Renault esetén ezt várni is lehetett, de most már a Ferrari is beszállt a „rózsaszín Mercedesek” ügyébe. A pénteki ítélet ellenére sem csillapodnak az indulatok a paddockban.

részletek

McLaren: Ha szabályos a „Copy Point”, akkor sem az

A Racing Point felemelkedése elsősorban azon csapatok szemét szúrja, amelyeket teljesítményben átugrott a tavalyi évhez képest a 2019-es Mercedest leutánzó silverstone-i gárda. Míg a Renault jogilag, addig a McLaren verbálisan üti-vágja emiatt az istállót.

részletek

Zak Brown: Azért vártunk, hogy éljünk, hogy versenyezzünk

A McLaren vezére levélben beszélt a koronavírusról, az újraindításról és hogy nem szabad homokba dugni a fejünket - ugyanakkor azért hoztak áldozatokat, hogy lehessen versenyezni, mert ez az életük.

részletek

„A Red Bull a Mercedes sarkában fog loholni”

Zak Brown, a McLaren elnök-vezérigazgatója elemezte az esélyeket a jövő hétvégi szezonrajt előtt: szerinte továbbra is az Ezüst Nyilak a favoritok, míg a Ferrari ereje egyelőre megjósolhatatlan.

részletek

McLaren: Ricciardo nem lesz vb jövőre

Bár Zak Brown elnök-vezérigazgató szerint a 2021-re leigazolt ausztrál bajnokalkat, úgy érzi, a wokingi csapat csak egy évvel később lesz képes vb-címre alkalmas autót biztosítani számára.

részletek

Újabb Ferrari-drámát jósol a McLaren főnöke

A 2019-es Brazil Nagydíjon történt ütközés csak a felvezetése annak, amit a Scuderián belül idén látni fogunk – állítja Zak Brown, aki szerint az olaszoknál most feszült a légkör.

részletek

McLaren: Ma nyert a Formula-1

A tegnap jóváhagyott drasztikus szabálymódosításokkal az F1 a hosszú távú jólét felé tett egy nagy lépést, ami a nézőknek is kedvezni fog – vallja a McLaren vezérigazgatója.

részletek

McLaren: Ricciardo képes azonnal vb-címet nyerni

Zak Brown már két éve is megkörnyékezte Daniel Ricciardót, most pedig büszkén emlegeti, hogy hétszeres futamgyőztes csatlakozik hozzájuk 2021-ben, abban a szezonban, amelytől sokat várnak Wokingban.

részletek

Brown szerint Alonso bolond lenne beülni a Renault-ba

Bár az elmúlt hét során nagyot szárnyalt az az egyes források szerint már kész tényként kezelhető információ, miszerint Fernando Alonso visszatér az F1-be a Renault-val, korábbi főnöke mindenkit lerángatott a földre.

részletek
Olvastad már?