DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2023. december 5. kedd

Brown

Nagyobb beleszólást kap a McLaren a Mercedes motorjaiba

Zak Brown elárulta: az új megállapodásuk része, hogy szorosabb lesz az együttműködés a fejlesztés során. Elismerte: beszéltek más F1-es gyártókkal is.

részletek

F1-Archív: „Feszült a hangulat, de ez normális”

Nincs több digitális fizető szolgáltatás, Michelisz Norbert először nyer, Zak Brown a McLaren élén, Alonso a távozás szélén – mutatjuk, melyek voltak a legfontosabb november 21-ei hírek 2000-től kezdve.

részletek

McLaren az Aston elleni harcról: „Fernandót kell levadásznunk”

Zak Brown és Andrea Stella szerint is elkapható még az F1-es konstruktőri negyedik helyért zajló csatában az Aston, ahol szintén kemény harcra számítanak.

részletek

Brown a csapatutasításról és Piastri szerződéséről

Dupla dobogóval zárta a McLaren a Japán Nagydíjat – Zak Brown elégedetten nyilatkozott mindkét pilótájáról, és folytatná a pódiumos helyezések bezsebelését.

részletek

Nem hátra, Verstappen felé figyel Norris

A házon belüli vereség ellenére elégedett suzukai időmérőjével a McLaren brit F1-ese. Pénteken még a szokásos ellenfelekre összpontosított, most már a Red Bullra.

részletek

Beperelte Alex Palout a McLaren

Bíróságra mennek Zak Brownék a szerződéséből kilépő IndyCar-bajnok miatt – fizetése előlegeit követelik vissza, Palou szolgálataira azonban már nem tartanak igényt.

részletek

A Red Bull mögött zárná az évet a McLaren

A konstruktőri második hely idénre szinte biztosan elúszott, így a McLaren nem is ezt vette célba, hanem az erősorrend második helyét.

részletek

„Oscar megérdemelte volna a harmadik helyet”

Először villant meg az F1-ben Oscar Piastri: a biztonsági autóig úgy tűnt, újoncként megszerzi első dobogóját.

részletek

McLaren: A versenytempónk még jobb lehet!

A dobogót célozza a Brit Nagydíj időmérőjén robbantó McLaren: Zak Brown szerint a futamon még jobbak lehetnek, bár a győzelmet nem tartja reálisnak.

részletek

„Egyértelműen verhetők” – célba vette az Alpine-t a McLaren

Az F1-es Osztrák Nagydíj után úgy érzi Zak Brown, hogy harcban vannak az ötödik helyért – sőt, többször szólnának bele a nagyok dolgába is.

részletek

Nincs harag a McLaren és a Toyota között

Nincs köze a felek kapcsolatának ahhoz, hogy nem használja tovább a Toyota szélcsatornáját a McLaren. Hatékonyabb és gazdaságosabb is sajátot üzemeltetni.

részletek

A McLaren célja jövőre: 2021 újratöltve

A McLaren első embere a gyengélkedés ellenére nincs kétségbeesve, hiszen a jövő szezonra össze fog állni az a csapat, amely 2026-ban a vb-címért küzdhet.

részletek