Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2020. november 26. csütörtök

Brown

„Alonso a Renault-val kemény ellenfél lesz”

Egykori főnöke szerint az F1-be jövőre visszatérő kétszeres világbajnok a hozzáállásának és az intelligenciájának köszönhetően komoly kihívója lesz a McLarennek.

részletek

A McLaren vezetője a Racing Point „doktorán” élcelődik

A McLaren vezérigazgatója szerint már a fele sem tréfa annak, hogy a Racing Pointnál két prominens személy pozitív koronavírus-tesztjéről csak napok elteltével tájékoztatták a többi csapatot és a nyilvánosságot.

részletek

A McLaren már nem ígérget Ricciardónak

Zak Brown szerint amikor először beszéltek, még nem tudott mit mondani, csak ígérhetett, azóta viszont megváltoztak a dolgok, beváltotta ezeket az ígéreteket - Andreas Seidl személye is döntő volt.

részletek

200 milliót kérnek a csapatok az új nevezőktől

Mostantól „hígulásgátló” díjat kérnek a csapatok minden olyan projekttől, amely új istállóként szeretne a Formula-1-hez csatlakozni. Az intézkedés célja, hogy megóvják a jelenlegi nevezők értékét.

részletek

Aláírta az első csapat a Concorde-szerződést

A héten várhatóan minden istálló aláírja 2021-től 2025-ig érvényes szerződését a Formula-1-es részvételről. Az első a sorban a McLaren volt kedd reggel.

részletek

Beszóláscsata a Racing Point és McLaren főnöke között: Versenyezzenek történelmi kategóriában!

Habár a McLaren végül nem fellebbezett a Racing Point ügyében a Ferrarival és a Renault-val ellentétben, a téma továbbra is fellobbantja az indulatokat a wokingi istálló vezérében, Zak Brownban.

részletek

Több csapat is fellebbez Racing Point-ügyben

A McLaren és a Renault esetén ezt várni is lehetett, de most már a Ferrari is beszállt a „rózsaszín Mercedesek” ügyébe. A pénteki ítélet ellenére sem csillapodnak az indulatok a paddockban.

részletek

McLaren: Ha szabályos a „Copy Point”, akkor sem az

A Racing Point felemelkedése elsősorban azon csapatok szemét szúrja, amelyeket teljesítményben átugrott a tavalyi évhez képest a 2019-es Mercedest leutánzó silverstone-i gárda. Míg a Renault jogilag, addig a McLaren verbálisan üti-vágja emiatt az istállót.

részletek

Zak Brown: Azért vártunk, hogy éljünk, hogy versenyezzünk

A McLaren vezére levélben beszélt a koronavírusról, az újraindításról és hogy nem szabad homokba dugni a fejünket - ugyanakkor azért hoztak áldozatokat, hogy lehessen versenyezni, mert ez az életük.

részletek

„A Red Bull a Mercedes sarkában fog loholni”

Zak Brown, a McLaren elnök-vezérigazgatója elemezte az esélyeket a jövő hétvégi szezonrajt előtt: szerinte továbbra is az Ezüst Nyilak a favoritok, míg a Ferrari ereje egyelőre megjósolhatatlan.

részletek

McLaren: Ricciardo nem lesz vb jövőre

Bár Zak Brown elnök-vezérigazgató szerint a 2021-re leigazolt ausztrál bajnokalkat, úgy érzi, a wokingi csapat csak egy évvel később lesz képes vb-címre alkalmas autót biztosítani számára.

részletek

Újabb Ferrari-drámát jósol a McLaren főnöke

A 2019-es Brazil Nagydíjon történt ütközés csak a felvezetése annak, amit a Scuderián belül idén látni fogunk – állítja Zak Brown, aki szerint az olaszoknál most feszült a légkör.

részletek
Olvastad már?