Steward
Szikora Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. augusztus 11. csütörtök

Betegség

Stoner: Elpusztít a betegségem

A visszavonult kétszeres MotoGP-világbajnok őszintén beszélt krónikus fáradékonyságáról, amely miatt egy egyszerű edzés során is teljesen kikészül. Az ausztrál szót ejtett Marquezről is.

részletek

Russell edzője beteg, a pilóta eredményre vár

Az olaszországi F1-es hétvége előtt enyhe tünetek jelentkeztek George Russell személyi edzőjén, aki múlt hétvégén még a pilótával közvetlen kapcsolatban dolgozott. A Williams készenlétben.

részletek

Villeneuve: Strollnak nincs elég akarata

A kanadai F1-es világbajnok belekötött a rosszullét miatt nem versenyző Lance Strollba. Szerinte honfitársának nincs elég akaratereje a sikerhez, de végül az is felmerült benne, hogy talán nagyon beteg.

részletek

Öccse reméli, Niki Lauda békére lelt

A háromszoros világbajnok halálának évfordulója alkalmából megszólalt öccse, Florian Lauda, aki felidézte az utolsó személyes beszélgetésüket, és visszaemlékezett fivére utolsó heteire.

részletek

Koronavírus: Törölhetik a Kínai Nagydíjat?

Viharos sebességgel terjed a már eddig is számos halálos áldozatot követelő vírus az ázsiai országban, ezért felmerült, hogy az áprilisi Kínai Nagydíjat idén nem is rendezik meg.

részletek

Rákkal küzd a legendás kommentátor

Nelson Piquet, Ayrton Senna, Michael Schumacher, Lewis Hamilton és számos más világnagyság futamait közvetítette, a legendás amerikai Bob Varsha most azonban a rák egy ritka fajtájával harcol.

részletek

Bottast az adrenalin segíti a betegség ellen

A finn F1-es pilótát még az ág is húzza, ugyanis kiderült, hét eleje óta rosszulléttel küzd. Ennek ellenére nem tett le arról, hogy egy élvezetes és eredményes szezonzárót teljesítsen.

részletek

Hamilton mindent lemondott a gyógyulás érdekében

Lewis Hamilton továbbra sem gyógyult ki teljesen pénteken kezdődött betegségéből, így a Magyar Nagydíj előtt lemondta minden programját, a mielőbbi gyógyulás érdekében.

részletek