Steward
Balogh Boglárka
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. január 24. hétfő

Balhé

Szép fokozatosan leszálltak Mazepinről

A Haas csapatfőnöke örül annak, hogy az év elején pellengérre állított és folyamatosan piszkált Nyikita Mazepin végre lekerült a címlapokról és nyugodtan végezheti munkáját, a hibái száma is lecsökkent.

részletek

Érdekes lesz: Csapatfőnöke leidiótázta Mazepint

Még be sem mutatkozott a Formula-1-ben, máris sokan a fejét követelték balhéi miatt. Érdekes lesz az élet a Haasnál, a tulajdonos ugyanis kikotyogta, mit mondott Mazepinnek közvetlen főnöke.

részletek

Verstappen: Hamilton úgy megy a pályán, mintha senki más nem is lenne ott

Folytatódik a Verstappen-Hamilton szópárbaj, ami már a jövő évi nagy csatározást és pszichológiai háborút is előrevetíti. A holland az ötszörös világbajnok öncélú vezetését kritizálta élesen.

részletek

Hivatalosan nevet változtatott a Haas főszponzora

Egyre szövevényesebb a Rich Energy és a Haas közti viszony, a múlt heti botrányos események után hirtelen nevet váltott a cég és a balhés vezér már részvényekkel sem rendelkezik.

részletek

Verstappen: Ocon provokált engem

Az évad egyik legnagyobb balhéját Max Verstappen és Esteban Ocon között láthattuk Brazíliában. A Red Bull-pilóta szerint a francia egyértelműen provokálta a mérlegelésnél, emiatt lökte meg.

részletek

Red Bull: Nem akarjuk a balhés Alonsót

Elismerik óriási vezetési tudását, a Red Bull vezetői mégsem szeretnék leigazolni Fernando Alonsót. Úgy vélik, amelyik csapatnál megfordul, káoszt okoz, nincs szükségük az intrikára.

részletek

Fogdába került Jos Verstappen

A Red Bull-pilóta Max Verstappen édesapja, a korábban maga is F1-ben versenyző 45 éves holland kocsmai verekedésbe keveredett, melyben ő is megsérült.

részletek

Nagy F1-es szezonértékelő – Az év balhéja

Kémbotrány, hazugságügy, kizárás vagy épp Crashgate szerencsére nem volt idén, de azért így is volt jó pár balhé, melyektől hangos volt a paddock – ezek voltak a száguldó cirkusz legnagyobb cirkuszai 2016-ban!

részletek

Orosz balhé: Golfütővel zúz a felhúzott sofőr

Az utakon kötekedni nem jó. Oroszországban meg még annyira sem jó. Mert az ember végül ott találja magát, bezúzott szélvédője mögött hitetlenkedve, hogy ez tényleg megtörtént...

részletek

Forrnak az indulatok a hőségben

Az alábbi videót készítő motoros elég alaposan nekiesett a rá, illetve a vele utazó hölgyre támadó sofőrre, ám sisakkamerája az előzményeket is rögzítette... Közlekedjetek békével!

részletek

Igazságosztás sisakfejessel

Az alábbi videón látható motoros társát védve csatlakozott be az eszmecserébe, s úgy döntött, hogy a maga sajátos módján fejti ki véleményét. Megérdemelte a fejest az autós?

részletek