Steward
Szikora Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. október 16. szombat

Balesetek

Valóság vs. játék: újraalkották a 2020-as baleseteket

A Nekrews 51 YouTube-csatorna készítője a tavalyi szezon összes incidensét újraalkotta a legfrissebb F1-es játékban, most pedig össze is vethetjük a végeredményt a valóságban történtekkel.

részletek

Kvjat mindkét balesetben főszerepet játszott

Danyiil Kvjat vasárnap mindkét látványos, ám – hála istennek – szerencsés kimenetelű balesetben benne volt. Azonnal tudta, hogy nagy a baj, mikor a tükörbe nézett, Strollra viszont haragszik.

részletek

Újraalkották a 2019-es idény összes balesetét

Monstre, több mint 40 perces videóval jelentkezett a futamok történéseit a játékban feldolgozó videós: ezúttal idei verseny híján a tavalyi bukásokat gyűjtötte egy csokorba az F1 2019 segítségével.

részletek

A 2019-es év legnagyobb balesetei – a játékban

Giovinazzi utolsó körös bukása Spában, Bottas hibája Spielbergben és Mexikóban, Magnussen autótörése Kanadában – többek között ezeket az incidenseket is újraalkották a 2019-es F1-es játékban.

részletek

Verstappen: 2019-re sokkal érettebb lettem

Egy év alatt nagyot változhat a világ egy Formula-1-es pilótánál. Tavaly ilyenkor mindenki Max Verstappen hibáiról, ma pedig érettebb felfogásáról és világbajnoki esélyeiről beszél, ő maga is.

részletek

Egy középcsapat csak óriási szerencsével álmodozhat dobogóról

A jelenlegi Formula-1-ben valós esélye csak három istállónak lehet arra, hogy önerőből az első három közé kerüljön. Ilyen eredményről álmodik a Haas is, de tudják, ez szerencse nélkül kizárt.

részletek

A Formula-E vonzza az élen állók ütközéseit

Még csak alig több mint négy éve létezik a sorozat, de máris annyi kontaktot láttunk verseny közben az élen haladó két pilóta között, hogy más szériákból csak évtizedek alatt gyűjthetnénk össze ennyit.

részletek

Kétmillióba kerültek a balesetek a Toro Rossónak

Bár egyértelműek voltak fénypontjai a „kisbikák” 2018-as idényének, Franz Tost csapatfőnök arra is rámutatott, hogy rendkívül sok balesetbe keveredtek idén a versenyzői.

részletek

Újraalkották a 2018-as szezon összes balesetét

Bottas melbourne-i bukásától a spái tömegkarambolon át Hülkenberg év végi repüléséig – mindezeket az F1 2018-as játékban élhetjük át újra, többé-kevésbé élethűen utánozva a valóságot.

részletek

Őrült balesetek az F1 2018-ban

Természetesen a legújabb Formula-1-es játék is alkalmas elképesztő tömegkarambolok produkálására – íme, egy csokorra való válogatás a legnagyobb bukásokról és ütközésekről.

részletek

Így törik-zúzzák a klasszikus autókat Szocsiban

Egy megpörgő Brawn itt, egy rommá törő 2007-es McLaren ott: az új F1-es játéknak köszönhetően immár korábbi autókat is kipróbálhatunk az újabb helyszíneken – és persze össze is törhetjük őket.

részletek

Nullára csökkentené a halálos balesetek számát a Toyota

Az aktív biztonság rendszerek és járműautomatizálás területén élen járó, a Lexus prémium márkát is jegyző Toyota belgiumi Zaventemben található fejlesztési központjában tartott Fejlett Technológiai Szemináriumon vállalat ismertette a NULLA balesetre irányuló Globális Jövőképét. Egy különleges kettős interjú keretében Seigo Kuzumaki, a Toyota biztonságtechnikai fejlesztésért és állami technológiai kapcsolattartásért felelős főmérnöke és Gill Pratt, a Toyota Kutatóintézet vezérigazgatója ismertették a Toyota önvezetéssel kapcsolatos szemléletét, ami egyre fontosabb témának számít az autóiparban.

részletek
Olvastad már?