Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. január 20. csütörtök

BMW

Az új BMW iX M60

Megérkezett az első BMW M modell, amelyet a kezdetektől fogva a tisztán elektromos meghajtás szempontjai szerint fejlesztettek a mérnökök. A BMW Group bemutatja új technológiai zászlóshajója harmadik, minden korábbinál erőteljesebb modellváltozatát: 455 kW / 619 lóerő** maximális teljesítményének, Sport vezetési üzemmódban elérhető 1 015 Nm* forgatónyomatékának – amely aktivált Launch Control rajtprogrammal ideiglenesen 1 100 Nm-re* növelhető –, valamint M-specifikus futómű-hangolásának köszönhetően a BMW iX M60 letaglózó menetteljesítménnyel fűszerezi meg a tisztán elektromos meghajtás adta vezetési élményt.

részletek

Kétszer is beégett a BMW-s

Hihetetlen jelenetek a lengyeleknél: a fehér autó előbb a kanyarodásnál forgott meg, majd alig néhány másodperccel később az egyenes útszakaszon is megtette ugyanezt, átsodródva a szemközti sávba.

részletek

Extrém körülmények között bizonyít a BMW i7

A világ legkimerítőbb tesztlétesítményeiben végzett megmérettetésekkel a világ egyetlen tisztán elektromos meghajtású luxuslimuzinjának sorozatgyártását előkészítő, utolsó finomhangolási folyamatai a végükhöz közelednek. Az elektromos motorok, az intelligens összkerékhajtás és a nagyfeszültségű akkumulátor még a legintenzívebb terhelések közepette is egytől egyig, ellentmondást nem tűrően igazolják megbízhatóságukat és kimagasló teljesítményüket.

részletek

BMW x EDOX – ezért vált a BMW M Motosport hivatalos időmérőjévé a svájci óramárka

A „Víz Bajnokaként” ismert Edox már jó pár éve meghódította a vízisportok, pontosabban a motorcsónak versenyek világát, viszont már több, mint 10 éve tudhatjuk a különféle motorsportok időmérői közt is.

részletek

BMW i7: Megbízhatósági teszt jégen és hóban

A BMW első, tisztán elektromos meghajtású luxuslimuzinjának prototípusai a hajtáslánc- és futómű-technológia végső finomhangolási fázisain esnek át a svédországi Arjeplog térségében, a BMW Group téli tesztközpontjában.

részletek

Erő és luxus, minden konvención túl: a BMW Concept XM tanulmányautó

A 2021-es miami Art Basel művészeti kiállításon a BMW M GmbH egy végtelenül kifejező járműkoncepcióról rántja le a leplet. A BMW Concept XM tanulmányautó a BMW M divízió eddigi legerősebb sportautójának jövő év végén induló sorozatgyártását vetíti előre.

részletek

Legendás stílusjegyekkel kezdődik a BMW M GmbH jubileumi éve

Az 50. évforduló alkalmából visszatér a BMW Motorsport klasszikus emblémája – a BMW M modelleket és az M Sport felszereltségi csomaggal kiegészített BMW modelleket megrendelő ügyfelek részére. A nagyteljesítményű sportautókat építő divízió számos modellújdonsággal és izgalmas eseményekkel tűzdelt, ünnepi éve ezzel veszi kezdetét.

részletek

Novembertől hódítja a hazai utakat az új BMW 4-es Gran Coupé

A továbbfejlesztett menetdinamikai adottságokkal, a BMW új formanyelvét éltető karosszéria-kialakítással, minden korábbinál exkluzívabb, prémium utastéri hangulattal és stílussal, illetve járműkapcsolati innovációval érkező új BMW 4-es Gran Coupé indulóára 15 177 000 Ft lesz.

részletek

F1-Archív: Raikkönen visszavonul

Montoya a McLarenhez szerződik, Mosley és Ecclestone berág a Ferrarira, Bottas reménykedik, Irvine köszönetet mond, Valentino Rossi válaszút előtt - az elmúlt húsz év F1-es hírei november 17-én.

részletek

Magyarországon is bemutatkozott a BMW iX

A bajor prémiumgyártó új technológiai zászlóshajójának első példányai még idén megjelennek a hazai utakon.

részletek

Plug-in hibrid modelleket ajánl fel oktatási célokra a BMW

A hazai autószerelő képzést támogató egyedülálló kezdeményezést hívott életre a BMW Group Magyarország. A bajor prémiumgyártó hazai képviselete négy, hiányszakmaként számon tartott autószerelő szakképzést kínáló magyarországi intézmény számára oktatási célra használható, új plug-in hibrid BMW és MINI modelleket ajánlott fel.

részletek

Edox és BMW M Motorsport kollaboráció – a svájci óramárka lett a vállalat hivatalos időmérője

Partnerséget indított a BMW M Motosport és az Edox óramárka, így a vállalat hivatalos időmérőjévé vált az EDOX.

részletek