Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. október 23. szerda

BMW

Negyven év után hazatért egy legenda: a felújított BMW 530 MLE

A BMW Group Rosslyn-i gyárában október 8-án leplezték le az 1970-es években épült versenyautó-legenda, a BMW 530 Motorsport Limited Edition egyetlen fellelt közúti példányát, amelyet egy éven át újítottak fel.

részletek

Megérkezett Magyarországra az új BMW 1

A héten debütált hazánkban a BMW 1-es sorozat. A prémium kompakt harmadik generációja rengeteg újdonsággal csábít.

részletek

A BMW legújabb csúcskategóriás modellpárosa

A bajor prémiumgyártó négyajtós luxus sportkupéjának két legerősebb modellváltozata készen áll, hogy tovább szélesítse a BMW M GmbH luxusszegmensben elérhető portfólióját.

részletek

Az új BMW X5 M és X6 M Competition

A nagyteljesítményű sportautókat építő BMW M GmbH bemutatja a Sports Activity Vehicle és a Sports Activity Coupé szegmens felsőkategóriájának harmadik nemzedékébe lépő etalonjait.

részletek

BMW X1 xDrive25e - Két erőforrás és intelligens összkerékhajtás

A prémium kompakt szegmens Sports Activity Vehicle modelljének iránymutató plug-in hibrid hajtáslánc-technológiája a példaértékű üzemanyag-fogyasztás és károsanyag-kibocsátás ötletes sokoldalúsággal társított harmóniáját váltja valóra. Az elektromos motor és az akkumulátorcella-technológia forradalmi párosa egyetlen feltöltéssel 57 kilométer* tisztán elektromos meghajtással megtehető hatótávolságot ígér.

részletek

Mild-hibrid technológiával bővül a BMW 5-ös sorozat

A bajor prémiumgyártó számos modellsorozatát frissíti 2019 őszén: az 5-ös BMW 48V-os indítógenerátorral szerelt mild-hibrid technológiája mellett az új BMW 1-es sorozat BMW M Performance felszereltségi csomagja, a BMW 330e limuzin, a BMW 530e limuzin és a BMW 530e xDrive limuzin elektromosan működtethető vonóhorogja, a BMW 8-as Gran Coupé szénszálból készült teteje, a Driving Assistant Professional csomag háromdimenziós leképező technológiája, valamint a BMW X5, a BMW X6 és a BMW X7 opcionális extrafelszereltségi palettájának vadonatúj tételei is bemutatkoznak.

részletek

Frankfurtban debütál a BMW i Hydrogen NEXT tanulmányautó

A jövőbe mutató koncepció leleplezésével a BMW Group a hálózatról tölthető modellpaletta hosszú távon fenntartható és hasonlóan környezetbarát alternatívájának hírnökét mutatja be: a hidrogén-meghajtású üzemanyagcella-technológiát.

részletek

A BMW Concept 4 tanulmányautó

Az új BMW 4-es sorozat előfutáraként megrajzolt koncepció a modern kor legszebb BMW kupéinak esszenciájaként öltött testet.

részletek

Menetpróba - BMW X7 M50d

Első pillantásra nem sok értelmét találja az ember a bajorok csúcs-szabadidőautójának, aztán lassan megtalálni az érveket mellette. Ha valaki luxusban, magasan, extrém kényelemesen, gyorsan szeretne utazni, akkor neki lett kitalálva a legnagyobb kék-fehér SUV.

részletek

Bemutatkozik a BMW M4 különkiadása

A nagyteljesítményű sportautókat építő BMW M GmbH a BMW M4 Coupé 750 példányban legyártott limitált szériájával írja tovább magával ragadó különkiadásai sikertörténetét. A nürburgringi DTM-futamon debütáló BMW M4 Edition ///M Heritage a BMW M divízió legendás trikolor-árnyalatát övező hagyomány előtt tiszteleg.

részletek

BMW: Lélegzetelállító ritkaságok, úton a célegyenes felé

A BMW i3s Edition RoadStyle különkiadás a legerősebb tisztán elektromos meghajtású prémium kompakt sportos eleganciáját helyezi előtérbe. A BMW i8 Coupé és a BMW i8 Roadster modellpáros Ultimate Sophisto Edition különkiadása a legnagyobb példányszámban értékesített plug-in hibrid sportautó exkluzív limitált szériáinak utolsó felvonása.

részletek

A BMW legexkluzívabb modelljei

A bajor prémiumgyártó az elmúlt két esztendőben hét vadonatúj, illetve átfogóan továbbfejlesztett luxusautóról rántotta le a leplet.

részletek
Olvastad már?