Steward
Héjas Szilárd
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. december 7. szerda

BMW

F1-Archív: Raikkönen visszavonul

Montoya a McLarenhez szerződik, Mosley és Ecclestone berág a Ferrarira, Bottas reménykedik, Irvine köszönetet mond, Valentino Rossi válaszút előtt - az elmúlt húsz év F1-es hírei november 17-én.

részletek

F1-Archív: „Schumacher nem lesz újra mercedeses”

Hamilton nem tart a dupla pontos idényzárótól, a BMW és Fisichella is vb-címet ígér a következő évben, a DTM-ben tér vissza Hakkinen – az elmúlt két évtized november 6-i F1-es híreiből válogattunk.

részletek

Az új BMW M2 színtiszta vezetési élménye

A BMW M GmbH nagyteljesítményű sportkompaktjának kiállását és menetteljesítményét típus-specifikus tételekkel fokozhatják tovább a bajor prémiummárka ügyfelei, már a modell piaci bevezetésétől kezdve.

részletek

Íme az új BMW M2

A BMW M2 második nemzedéke minden korábbinál egységesebb formában gurítja rajtrácsra a BMW M modellek legendás adottságait. 338 kW / 460 lóerő maximális teljesítményre képes, soros hathengeres benzinmotorjával, opcionálisan elérhető manuális váltójával és hátsókerék-meghajtásával a kompakt élsportoló a vezetés hamisítatlan, színtiszta élményét élteti. Az új BMW M2 világpremierje újabb fénypont a fennállása 50. évfordulóját ünneplő BMW M GmbH jubileumi évében, az eddigi legcsábítóbb belépőt kínálva a nagyteljesítményű sportautók világába.

részletek

BMW i4 M50 exkluzív különkiadás

A tisztán elektromos meghajtású BMW M Performance modell limitált szériája egyedülálló karosszéria-kiegészítőket és hamisítatlan utastéri részleteket tartogat. Bemutatkozik a Ronnie Fieg nevével fémjelzett, kortárs elektromos autóvá alakított, 1972-es BMW 1602 Elektro is.

részletek

Megvannak a BMW újdonságok hazai árai

A BMW X modellcsalád belépő szintű tagjainak legújabb képviselői és a BMW M kínálat legújabb tagja, a BMW XM is rendelhetővé vált Magyarországon. A BMW X1 harmadik nemzedékébe lépve markánsabb formanyelvvel, bőségesebb helykínálattal, továbbfejlesztett digitalizációval és négy hajtáslánc-típussal – köztük elsőként tisztán elektromos meghajtással – lép piacra. A bajor prémiumgyártó hazai ügyfelei számára elérhetővé vált a V8-as benzinmotor és a nagyteljesítményű elektromos motor párosát csatasorba állító plug-in hibrid hajtáslánc-technológiával 653 lóerő leadására képes BMW XM is.

részletek

Megérkezett az első BMW XM

Fennállása 50. évfordulóját ünnepelve a BMW M GmbH az első olyan nagyteljesítményű modelljét is reflektorfénybe gurítja, amelyben hálózatról tölthető hajtáslánc-technológia dolgozik. A V8-as benzinmotor és a nagyteljesítményű elektromos motor párosát csatasorba állító plug-in hibrid hajtáslánc-technológia letaglózó menetdinamikai adottságokkal vértezi fel a BMW XM modellt.

részletek

A BMW Z4 magával ragadó újításokkal fokozza a vezetés színtiszta élményét

Hamisítatlan roadster, minden korábbinál sportosabb kvalitásokkal és még látványosabb kiállással: ez a 2023-as modellévre aktualizált BMW Z4. A nyitott tetős kétüléses frissítései részletekbe menő finomhangolásokat, új karosszéria-kiegészítőket, gazdagabb alapfelszereltséget és szélesebb extrafelszereltségi listát tartogatnak, még inkább előtérbe helyezve a BMW Z4 sportos egyéniségét.

részletek

A BMW nem tervezi az F1-es visszatérést

A bajor márka vezetői elárulták, hogy az új motorszabályok bevezetése ellenére sem érdeklődnek a királykategóriába történő visszatérés iránt, helyette inkább az LMDh-projektre fókuszálnak.

részletek

Menetpróba - BMW i4 M50

A bajor autógyártó begyújtotta a rakétákat az elektromos autózás harcterén. Friss modelljének legvadabb verzióját teszteltük, amikor beültünk az i4 M50-be – nem mellesleg sok autóbolondot meg is döbbentettünk vele, amikor kigurultunk az aszfaltra.

részletek

Megvan a BMW M3 Touring magyarországi ára

Az idén fennállása 50. évfordulóját ünneplő BMW M a mindennapokban is praktikusan használható nagyteljesítményű autók rajongóinak álmát valóra váltva mutatta be a BMW M3 Touringot. Az 510 lóerő teljesítmény leadására képes prémium középkategóriás modell már Magyarországon is rendelhető bruttó 33 600 000 Ft-os alapártól.

részletek

BMW és MINI modellek vegán utastérrel

Az állati eredetű nyersanyagokat helyettesítő, innovatív bioalapú anyagok hosszú távon fenntartható autógyártást ígérnek. A bőr helyettesítése mintegy 85 százalékkal csökkenti az előállítási folyamat károsanyag-kibocsátását.

részletek