Steward
Gobodics Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. szeptember 21. kedd

BMW

A BMW i Vision Circular tanulmányautó

A BMW i Vision Circular tanulmányautóval a BMW Group a 2040-re előirányzott kompakt BMW modellcsaládot vetíti előre, amelynek középpontjában a fenntarthatóság és a luxus áll.

részletek

A BMW iX3 a Shang-Chi és a Tíz Gyűrű legendája című filmben debütál a mozivásznon

A Simu Liu főszereplésével készült legújabb Marvel-alkotás szeptember 2-ától lesz látható a hazai mozikban.

részletek

F1-Archív: Schumachernek esze ágában sincs visszavonulni

Argentin futam lehetőségét vizsgálják, Schumacher nem vonul vissza, a Toro Rosso várja Bourdais-t, vége a Williams-BMW partnerségnek, még visszatérne az Arrows, Alesi faképnél hagyja a Saubert. Az elmúlt két évtized hírei az F1-ből.

részletek

Még nagyobb vezetési élmény: az új BMW iX3

A BMW Group még tovább fokozza a tisztán elektromos meghajtású járművek vezetési élményét. A vállalat elektrifikációs stratégiáját követve a 210 kW teljesítmény / 400 Nm csúcs forgatónyomaték leadására képes BMW iX3 az átfogó frissítést követően még inkább kiemeli a Sports Activity Vehicle (SAV) modell sportos vonásait. Az új BMW iX3 az alapfelszereltség részeként elérhető modellspecifikus M Sport csomaggal érkezik.

részletek

Exkluzív limitált szériákkal bővül a BMW X5, a BMW X6 és a BMW X7 portfóliója

A BMW X5 és a BMW X6 modellpárosa a hamisítatlan felszereltségi részleteket egyesítő Black Vermilion különkiadással gazdagodik, miközben a BMW X7 fejedelmi kisugárzását Frozen Black metál különkiadás hangsúlyozza tovább.

részletek

Az új BMW 2-es Coupé

A BMW új fejezetet nyit sportos kompakt modelljei több évtizede íródó sikertörténetében, a rendkívül népszerű szegmens prémium csúcsán állítva fel a márka által fémjelzett, abszolút vezetési élmény új mércéjét. Az új BMW 2-es Coupé a sportosság mérnökien precíz, összpontosított formáját testesíti meg, egy olyan járműkoncepcióba csomagolva, amelynek középpontjában elsősorban a kihegyezett menetdinamika, az atletikus kisugárzás, az erőteljes motorpaletta és a kifinomult futómű-technológia áll.

részletek

Megkezdődött a BMW iX sorozatgyártása

A BMW Group dingolfingi létesítményében pénteken kezdetét vette a bajor prémiumgyártó új technológiai zászlóshajójának sorozatgyártása, amellyel beköszöntött a személyes mobilitás új korszaka.

részletek

Elárulta a felesége, milyen állapotban van Zanardi

Egy évvel súlyos közúti balesetét követően a felesége végre információt adott Alex Zanardi, egykori Formula-1-es pilóta egészségi állapotáról. Az olasz beszélni egyelőre nem képes, de kommunikál.

részletek

Red Bull: Nem fogjuk elkövetni a BMW hibáját

A csapat nem akar abba a hibába beleesni, hogy a vb-címet kockáztatja a 2022-es szabályokra koncentrálva – mondta Helmut Marko. Christian Horner pedig nem tudja elhinni, hogy a Mercedes valóban leállt minden idei fejlesztéssel.

részletek

Látványos moziélmény: A BMW és a Fekete Özvegy

A BMW X3 debütál a Marvel-moziuniverzumban Scarlett Johansson és Florence Pugh társaságában.

részletek

Mentális légzsákot fejlesztett a BMW

A BMW furcsán csengő Mental Airbag nevű projektje egy lejátszási listát takar, ami vezetés közben növeli a sofőr koncentrációs képességét. Az összeállításában gyakorlati pszichológusok is segédkeztek.

részletek

Megkezdődött a BMW i Hydrogen NEXT prototípusok közúti tesztelése

A BMW Group megkezdte Európa útjain a hidrogén-meghajtású üzemanyagcella-technológiával szerelt, szabványközeli autók tesztelését.

részletek
Olvastad már?