Steward
Vaszilykó Péter
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. január 26. vasárnap

BMW

A BMW új modellváltozatokkal frissíti portfólióját 2020 tavaszán

Miközben a BMW 1-es sorozat és a BMW 3-as sorozat családja egy-egy új taggal, a BMW X5, a BMW X6 és a BMW X7 opcionális extrafelszereltségi palettája pedig új tételekkel bővül, a jövőbe mutató mild-hibrid technológia egyre szélesebb körben kezdi meg működését.

részletek

BMW terepjárók plug-in hibrid hajtáslánc-technológiával

A prémium kompakt szegmens Sports Activity Vehicle és Sports Activity Coupé modellpárosának plug-in hibrid hajtáslánc-technológiával szerelt változatai az agilis sokoldalúságot példaértékű üzemanyag-fogyasztási és károsanyag-kibocsátási értékekkel ötvözik: a hatékony elektromos motor és a legkorszerűbb akkumulátorcella-technológia kettőse egyetlen feltöltéssel akár 57 kilométeren* át kínál zéró emissziójú mobilitást.

részletek

A villamos erősebb volt a BMW-nél

Az autós a sínen állt meg a román fővárosban, majd ennek következtében eldurrant a villamosvezető agya, és arrébb tolta hirtelen jött ellenfelét. Erre aztán a BMW-s is bepöccent...

részletek

BMW iX3 - Beköszönt az elektromos mobilitás új korszaka

A BMW márka első zéró emissziójú modellje a BMW eDrive hajtáslánc-technológia ötödik generációjának világpremierjét is elhozza, amely a legkorszerűbb elektromos motor, a minden korábbinál nagyobb teljesítményű akkumulátor és a jelentős mértékben megnövelt hatótávolság hármas egységével kecsegtet.

részletek

2020 tavaszán megkezdődik Debrecenben a BMW Group gyárának építése

A BMW Group debreceni gyárának építkezést előkészítő munkálatai a tervek szerint haladnak. Debrecen önkormányzata jelenleg a városrész északnyugati külterületén található ipari terület előkészítési munkálatait végzi.

részletek

Így vagy úgy, el lett oltva az autó - még ha nem is vízzel

A helyszín Oroszország, ahol egy kigyulladt BMW vesztegel az út szélén. Na de nincs ott tűzoltó! Késlekedésre nincs idő, jól fog jönni a szippantósautó is a tartálya tartalmával. A célnak megfelelt, nem igaz?

részletek

Hans Zimmer komponálja a hálózatról tölthető jövőbeni BMW modellek hangzását

A világ egyik legnépszerűbb zeneszerzőjének sorozatgyártásban kínált alkotásai már 2020-ban megérkeznek az utakra.

részletek

BMW a pole-ban, bekezdtek a Mercedesek

A szezon első időmérő edzésén Alexander Sims volt a leggyorsabb, de a gyári Mercedesek is remekül debütáltak - koradélután jön az első futam, nézzük, hogy milyen rajtráccsal.

részletek

A BMW i4 a vezetés élményének új korszakát hozza el

A 2021-ben érkező, tisztán elektromos meghajtású Gran Coupé a BMW eDrive hajtáslánc-technológia ötödik generációjának innovációit tárja a bajor prémiumgyártó ügyfelei elé, a nagyfeszültségű akkumulátor egyetlen feltöltésével hozzávetőlegesen 600 kilométer zéró emissziójú mobilitást kínálva.

részletek

F1-Archív: Raikkönen visszavonul

Montoya a McLarenhez szerződik, Mosley és Ecclestone berág a Ferrarira, Bottas reménykedik, Irvine köszönetet mond, Valentino Rossi válaszút előtt - az elmúlt húsz év F1-es hírei november 17-én.

részletek

Menetpróba - BMW 840d Xdrive Cabriolet

Annak a nyolcas szériának a legkívánatosabb darabját próbáltuk ki ősz elején, amelyik a kék-fehér márkánál a csúcsot jelenti.

részletek

Ilyen az új BMW M2 CS

A BMW M2 Competition fölé érkezik meg a modellpalettán, meglovagolva a BMW M3 CS és a BMW M4 CS sikertörténetét. Kiváló műszaki alapot szolgáltat a BMW M2 CS Racing versenyautóhoz.

részletek
Olvastad már?