Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. július 2. szombat

Büntetések

Lammers: Verstappen a tűzzel játszik, ahogy a határokat feszegeti

Az egykori F1-es pilóta úgy véli, Max Verstappen pályán és pályán kívül mutatott viselkedése kockázatos. Annyiszor táncol a büntetés határán, hogy a zárófutamon ez megbosszulhatja magát.

részletek

10 másodperc és 2 büntetőpont járt Stroll manőveréért

Lance Stroll 10 másodperces büntetést kapott az Orosz Nagydíjon történt ütközés miatt, melynek másik elszenvedője Pierre Gasly volt. A kanadai kis híján csapattársát is kiütötte.

részletek

Lesz-e motorcsere Szocsiban? Horner válaszolt

Christian Horner leszögezte, még nem döntöttek arról, bevállalják-e Szocsiban Verstappen motorcseréjét. A Red Bull csapatfőnöke elárulta, a kvalifikációtól teszik függővé a döntést.

részletek

Masi: A monzai és a silverstone-i büntetés teljesen más!

Michael Masi, a Formula-1 versenyigazgatója úgy véli, Max Verstappen monzai, és Lewis Hamilton silverstone-i büntetése nem hasonlítható össze. El is magyarázta, miért.

részletek

Ocon: Teljesen következetlenül büntetnek

A Magyar Nagydíj győztese egyáltalán nem elégedett a bíráskodással a Formula-1-ben. A fiatal francia pipa amiatt, hogy büntetést kapott egy pontosan olyan esetért, amit Charles Leclerc megúszott.

részletek

Masi: A büntetésnél nem vesszük figyelembe a következményeket

Sokan – többek között a Red Bull vezetősége – kevesellték a Lewis Hamiltonra kirótt büntetést a Brit Nagydíjon, az FIA versenyigazgatója szerint azonban a felügyelők a hosszú évek gyakorlatának megfelelően jártak el.

részletek

Hamilton még mindig morog az idei büntetésein

2020-ban a világbajnok Lewis Hamilton volt a mezőny egyik legtöbbet büntetett versenyzője – a brit négy csapaton belüli vereségéből hármat is azt követően szerzett, hogy megtalálták őt a versenybírók.

részletek

Szigorítás áldozatai lettek Perezék

A mexikói pilóta kiakadt a kék zászló figyelmen kívül hagyásáért kapott öt másodperces büntetésen, Michael Masi versenyigazgató viszont elmondta: idén komolyabban veszik az ilyen kihágásokat.

részletek

Verstappen: Olyanok a felügyelők, mint a futballbírók

A Red Bull holland pilótája szerint a labdarúgásban is előfordul abból fakadó következetlenség, hogy más felfogásban vezetik a mérkőzéseket az egyes bírók – és ez az F1-ben sincs másként.

részletek

Verstappen büntetése kiölte volna a versenyzés alapjait

Így látja az F1-es Osztrák Nagydíj hajrájában történt incidenst a holland csapatfőnöke, Christian Horner, aki szerint a rajongók veszítettek volna a legtöbbet, ha utólag módosítják a győztes kilétét.

részletek

Leclerc: Innentől agresszívabb leszek én is

Charles Leclerc a Max Verstappennel szembeni, Ausztriában történt incidenst követően keményebben fog versenyezni. Könnyen továbblépett, de következetességet szeretne a döntéshozóktól.

részletek

Az F1 száműzné a „hülye” büntetéseket

Michael Masi szerint az, hogy korábban hogyan ítéltek meg egy esetet, nem jelenti azt, hogy most is ugyanúgy fogják, mert a sportág fejlődik, a szabálykönyv pedig változik.

részletek