Steward
Szikora Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. szeptember 17. péntek

Autóbemutató

Ez már tényleg a 2019-es Williams

Bár a Williams az elsők között tartotta csapatbemutatóját, azon egy tavalyi modellre került fel az idei festés. A csapat pénteken adta ki az FW42 renderelt képeit.

részletek

Megérkezett a Mercedes W10

Szerdára időzítette 2019-es autója bemutatását a címvédő istálló: Lewis Hamilton új fegyverét még ma kipróbálják a silverstone-i pályán, zárt kapuk mögött.

részletek

Claire Williams: Édesapám imádta a festést

Az istálló megbízott csapatfőnöke, Claire Williams elárulta, hogy édesapja, Sir Frank Williams imádja az új festést. Ezzel oda a Williams hagyományos sötétkék-fehér színkombinációja.

részletek

Névadó szponzor és új szín a Williamsnél

A Haas és a Toro Rosso után harmadikként a Williams is tartott valamiféle bemutatót - a grove-iaknál egyelőre a tavalyi autón az új külalakot leplezték le, ami a Martini távozása okán alaposan megváltozott.

részletek

Bemutatta megújult autóját a Haas

Csütörtök délben, a mezőnyben elsőként leplezte le 2019-es autóját és festését a Haas istálló - a dizájn jelentősen megújult, köszönhetően az új szponzornak, a Rich Energynek.

részletek

Közös autóbemutatót terveztek 2019-re

A Liberty Media elképzelése az volt, hogy minden csapat egyidejűleg mutatja be új konstrukcióját egy nagyszabású eseményen, az istállók azonban nem akarnak közösködni.

részletek

Bemutatkozott az első 2018-as F1-es autó

Váratlanul az istálló, amely nem jelölte ki bemutatója dátumát, közzétett egy videót, melyen a halóval felszerelt 2018-as versenygép, a VF-18 látható.

részletek

Két autót is bemutatnak február 20-án

Már csak három csapat nem árulta el, mikor fedi fel a közönségnek 2018-as versenyautóját: a Williams után a Renault és Sauber lesz a legkorábbi érkező.

részletek

Egyszerre érkezhet a Force India új neve és autója

Sajtóértesülések szerint a csapatbemutatón végre bemutatkozhat az előző két évben a konstruktőri értékelés negyedik helyén végző F1-es alakulat új neve – állítólag már az időpont is megvan.

részletek

A Ferrarival egy napon érkezik az új Mercedes, nyomukban a McLarennel

December vége óta egyedül a Ferrari autóbemutatójának napját ismertük, három héttel később azonban több csapat is egyszerre robbantotta a rajongók által a tél folyamán leginkább várt hírt.

részletek

Kitűzte autóbemutatójának napját a Ferrari

A Ferrari szokásos karácsonyi összejövetelén búcsúztatta a 2017-es versenyszezont, és egyben meg is nyitotta a 2018-ast, hiszen a maranellóiak a mezőny csapatai közül elsőként közölték a bemutató időpontját.

részletek

Közös autóbemutató jöhet 2018-ban

Sajtóhírek szerint merész újítással készül a következő évre az F1 többségi tulajdonosa, a Liberty Media: az amerikaiak nagyszabású show keretében mutatnák be az összes 2018-as autót a közönségnek.

részletek
Olvastad már?