Steward
Bognár Viktor
AJÁNDÉK DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. július 15. szerda

Autóbemutató

Ez már a Racing Point 2020-as festése

Tavalyi névadó szponzorát elveszítette, rikító színe azonban változatlan a Racing Pointnak. Az új kinézetet Ausztriában, az új főtámogatójuk központjában leplezték le.

részletek

Megjött az új Williams - egy videóval

Rendhagyó módon, egy Twitterre feltöltött közel egyperces videóval mutatta meg 2020-as F1-es autóját a Williams istálló - a színezés átalakult, az idei évben már inkább a piros dominál.

részletek

Nem készült el, de megmutatták a 2020-as Renault-t

Az R.S.20-at nem tudták elvinni az istálló párizsi évindító rendezvényére, a csapat néhány renderelt képet közölt a fekete színű versenygép részleteiről.

részletek

Ez lesz Verstappen és Albon idei autója

A Red Bull minden felvezetést mellőzve egy képet közölt idei versenygépéről, a Honda-erőforrással szerelt RB16-ról. A bejáratást a mai nap során tartják Silverstone-ban, ahol Verstappen ül volán mögé.

részletek

Felfedték az első igazi 2020-as F1-es autót

Színházban, közel félórás felvezető műsort követően hullt le a lepel a Ferrari idei versenygépéről, az SF1000-ről. Ez a bemutatott autók közül az első, amelynek nem csak a festése 2020-as.

részletek

Megújult a 2020-as Mercedes fényezése

Előzetes bejelentés nélkül, négy nappal a hivatalos bemutató előtt a Mercedes leleplezte 2020-as autófestését a tavalyi modellen. Új szponzor csatlakozott Nagy-Britannia leggazdagabb emberének vezetésével, ami a dizájnban is megjelenik.

részletek

Teljes a lista: A 2020-as autóbemutatók időpontjai

Utoljára a Red Bull is közölte, melyik nap leplezi le az RB16-ot. A bemutatók sorát a Ferrari fogja nyitni jövő kedden, két csapat pedig az első tesztnap reggeléig vár.

részletek

Négyajtós sportautó a fényűző elegancia és a modern luxus jegyében: a BMW 8-as Gran Coupé

A BMW a luxusszegmens ékköveként jelenti be a 8-as sorozat harmadik modellváltozatának érkezését: a BMW 8-as Gran Coupé június végén, a BMW Group müncheni #NextGen fesztiválján ünnepli világpremierjét.

részletek

Végül az Alfa Romeo is bemutatta idei autóját

A fekete festés, melyet a néhai Sauber fioranói bejáratásán használt, alkalminak bizonyult: a barcelonai teszt első reggelén Raikkönen és Giovinazzi lerántotta a leplet a C38-ról.

részletek

Ez már tényleg a 2019-es Williams

Bár a Williams az elsők között tartotta csapatbemutatóját, azon egy tavalyi modellre került fel az idei festés. A csapat pénteken adta ki az FW42 renderelt képeit.

részletek

Megérkezett a Mercedes W10

Szerdára időzítette 2019-es autója bemutatását a címvédő istálló: Lewis Hamilton új fegyverét még ma kipróbálják a silverstone-i pályán, zárt kapuk mögött.

részletek

Claire Williams: Édesapám imádta a festést

Az istálló megbízott csapatfőnöke, Claire Williams elárulta, hogy édesapja, Sir Frank Williams imádja az új festést. Ezzel oda a Williams hagyományos sötétkék-fehér színkombinációja.

részletek
Olvastad már?