Steward
Héjas Szilárd
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. október 23. szombat

Autóbemutató

Hivatalosan is megérkezett az idei Williams

Ugyan az autó festése már korábban is kiszivárgott, mert feltörték a csapat applikációját, de az elmaradó "rendes" bemutató helyett a képeket azért közzétette a csapat.

részletek

Végre teljes az autóbemutatók menetrendje

Négy csapat már bemutatta idei modelljét, mire a Haas utolsóként elárulta, mikor érkezik új versenygépe. Jó hír, hogy nem kell sokat várni, csak jövő csütörtökig.

részletek

Bemutatták az új Red Bullt, az RB16B-t

Negyedikként a csapatok sorában a Red Bull Racing is megmutatta a nyilvánosságnak 2021-es versenygépét, amely elsőre az RB16 kiköpött mása.

részletek

Színt váltott a Mercedes: Befeketül a W11

Váratlanul új festést mutatott be a mezőny címvédő istállója: a 2020-as szezon előtt sötétebb színt kapott a Mercedes W11, ezzel jelezve, hogy a márka elkötelezett a rasszizmus és diszkrimináció elleni harc iránt.

részletek

Ez már a Racing Point 2020-as festése

Tavalyi névadó szponzorát elveszítette, rikító színe azonban változatlan a Racing Pointnak. Az új kinézetet Ausztriában, az új főtámogatójuk központjában leplezték le.

részletek

Megjött az új Williams - egy videóval

Rendhagyó módon, egy Twitterre feltöltött közel egyperces videóval mutatta meg 2020-as F1-es autóját a Williams istálló - a színezés átalakult, az idei évben már inkább a piros dominál.

részletek

Nem készült el, de megmutatták a 2020-as Renault-t

Az R.S.20-at nem tudták elvinni az istálló párizsi évindító rendezvényére, a csapat néhány renderelt képet közölt a fekete színű versenygép részleteiről.

részletek

Ez lesz Verstappen és Albon idei autója

A Red Bull minden felvezetést mellőzve egy képet közölt idei versenygépéről, a Honda-erőforrással szerelt RB16-ról. A bejáratást a mai nap során tartják Silverstone-ban, ahol Verstappen ül volán mögé.

részletek

Felfedték az első igazi 2020-as F1-es autót

Színházban, közel félórás felvezető műsort követően hullt le a lepel a Ferrari idei versenygépéről, az SF1000-ről. Ez a bemutatott autók közül az első, amelynek nem csak a festése 2020-as.

részletek

Megújult a 2020-as Mercedes fényezése

Előzetes bejelentés nélkül, négy nappal a hivatalos bemutató előtt a Mercedes leleplezte 2020-as autófestését a tavalyi modellen. Új szponzor csatlakozott Nagy-Britannia leggazdagabb emberének vezetésével, ami a dizájnban is megjelenik.

részletek

Teljes a lista: A 2020-as autóbemutatók időpontjai

Utoljára a Red Bull is közölte, melyik nap leplezi le az RB16-ot. A bemutatók sorát a Ferrari fogja nyitni jövő kedden, két csapat pedig az első tesztnap reggeléig vár.

részletek

Négyajtós sportautó a fényűző elegancia és a modern luxus jegyében: a BMW 8-as Gran Coupé

A BMW a luxusszegmens ékköveként jelenti be a 8-as sorozat harmadik modellváltozatának érkezését: a BMW 8-as Gran Coupé június végén, a BMW Group müncheni #NextGen fesztiválján ünnepli világpremierjét.

részletek
Olvastad már?