DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 4. szombat
F1

Hol és mikor nézzük az autóbemutatókat?

A jövő héten négy újabb F1-es autót lepleznek le, és három bemutatót élőben is követhetünk – az alábbiakban összeszedtük, mit tudunk a 2024-es versenygépek premierjéről.

Egy megvolt, kilenc még hátravan. A Haas kezdte meg az autóbemutatók sorát, jövő héten pedig beindul a nagyüzem. Az alábbiakban összeszedjük, melyik prezentációról mit lehet tudni – mikor és hol lehet követni őket?

haas-2024



A Williams folytatja a bemutatók sorát hétfőn (február 5-én) magyar idő szerint 15:40-kor. A New Yorkban rendezett eseményt a csapat honlapján és hivatalos applikációjában is nyomon lehet követni. A Sauber (Stake, Kick…) szintén hétfőn, este 8 órakor leplezi le az autót, a bemutatót 19:45-től a Kick honlapján közvetítik.

Szerda délután fél ötkor az Alpine-nal folytatjuk, akik nemcsak az F1-es de a WEC-autójukat is leleplezik – a show a francia gyár honlapján követhető. Másnap, csütörtökön érkezik a Visa Cash App RB, melyet Las Vegasban mutatnak be, de az eseményt nem fogják közvetíteni, helyette az Instagramon osztanak majd meg képeket az autóról.

season-launch-alpine

A rá következő hetet az Aston Martinnal kezdjük, az AMR24-et február 12-én, hétfőn mutatják be Silverstone-ban. Egyelőre nem jelentették be, hogy lesz-e közvetítés az eseményről, de az elmúlt évek tapasztalata alapján legalábbis valószínűsíthető. A Ferrari másnap délben érkezik, a közvetítést illetően viszont még se róluk, se a február 14-én érkező McLarenről nincs információ.

Szinén Valentin-napon jön az új Mercedes, akik a silverstone-i eseményt a csapat közösségi felületein közvetítik majd, míg a bemutatók sorát a Red Bull zárja február 15-én, akik semmilyen részletet nem osztottak meg egyelőre az RB20-as premierjéről.

pf-mercedes-valentin

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: