DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2023. december 8. péntek

2024

Elkelt az utolsó ülés is: itt a teljessé vált 2024-es F1-es mezőny!

Az F1 történetében először ugyanaz a 20 pilóta vág neki majd a szezonnak, amely az előző idényt befejezte – mutatjuk a teljes listát.

részletek

Mit csinál az F1 a sprintekkel 2024-ben?

Fordított rajtrács, sprintbajnokság, pont a sprintkvalifikációért, miegymás: ötletek vannak, igazi megoldás nincs. Az eltörlésük nem opció.

részletek

Mercedes: Mindent kicserélünk az autón

Toto Wolff állítja: minden részletében megújult autó lesz a W15-ös – de azt is tudja, hogy a „Mount Everestet kell megmászniuk”, hogy befogják a Red Bullt az F1-ben.

részletek

Rossi, Schumacher, Kubica, De Vries: hivatalos a WEC 2024-es nevezési listája

14 gyártó, 19 Hypercar, 37 nevezett autó: brutális nevezési listát adott ki a WEC a 2024-es szezonra. A pilóták között is szerepelnek nagy nevek.

részletek

Jöhet a fordított rajtrács a sprinteken?

Sajtóhírek szerint ez az ötlet is felmerült az F1 Bizottság ülésén: állítólag mindezt az időmérőért járó pontokkal ellensúlyoznák. A helyszínekről döntés születhetett.

részletek

Ülésezett az F1 Bizottság: erről volt szó a megbeszélésen

Főleg a sprintfutamok átalakítása jelentette a beszédtémát, de mások is előkerültek: mutatjuk, hogy miről beszéltek az érintettek ma Abu Dhabiban.

részletek

Hivatalos: Magyarországon indul a 2024-es ERC-szezon!

Veszprém ad majd otthon a Rali Európa-bajnokság 2024-es szezonnyitójának.

részletek

Mennyiben lesz új a 2024-es F1-es Red Bull?

A világbajnok alakulat vezető mérnöke szerint nem lenne helyes, ha nem is nyúlnának a domináns RB19-eshez, de ostobaság lenne kidobni a koncepciót.

részletek

Russell: Ezt szúrta el a Mercedes eddig

A fejlesztés frontján korábban a mennyiség volt előtérben a minőséghez képest, kapkodva hoztak döntéseket. Most háromszor is ellenőrzik, egy-egy részfolyamat a kijelölt fejlesztési irányba mutat-e.

részletek

Új szelek fújnak a Mercedesnél: jön Allison autója

Mike Elliott felfogása megbukott, visszatért James Allison és a 2024-es F1-es Mercedest már ismét az ő ötletei alapján gondolják újra. De ő sem tévedhetetlen.

részletek

Már rendelhető 2024-es F1-es falinaptárunk!

Ismét megjelenik a következő szezonra szóló, A3-as méretű, lapozható F1-es falinaptárunk, amelyben a jövő évi nagydíjak időpontjait is feltüntettük.

részletek

Hamilton „készen áll” az újabb F1-es vb-harcra

Nagyon büszke a csapatára, amely szerinte senkit nem akar másolni, és mégis fejlődik: Lewis Hamilton hiszi, hogy 2024-ben újra jó lehet a Mercedes.

részletek