Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. december 4. vasárnap

2024

2024-ben érkezne meg az Andretti

Továbbra is komolyak a szándékai az Andretti Autosportnak, a csapat ugyanis a 2024-es belépést tűzte ki célul. Bár egyelőre elég kevés esély van a bemutatkozásukra, úgy készülnek, mintha biztos helyük lenne a mezőnyben Mario Andretti szerint.

részletek

Ricciardo: Nem leszek jövőre a mezőnyben

Az ausztrál az Alpine–Gasly bejelentés után gyakorlatilag megerősítette, hogy kihagyja a 2023-as F1-es szezont. A McLarentől távozó pilóta minden erejével arra koncentrál, hogy 2024-re ülést találjon.

részletek

Kiderült, mikor írta alá új szerződését Sergio Perez

Elárult néhány apróbb részletet a mexikói versenyző hosszabbításáról Helmut Marko. Az energiaitalosok tanácsadója szerint az új kontraktus aláírása extra motivációt jelentett a pilótájuk számára.

részletek

Hivatalos: Sergio Perez 2024-ig hosszabbított!

Megtörtént a bejelentés, amire egy ideje már számítani lehetett: a Red Bull mexikói versenyzője újabb két évig biztosan az energiaitalosok kötelékében szerepelhet majd.

részletek

A jövő hónapig vár választ az Andretti

2024-ben érkezne meg az Andretti Autosport, de a jelentkezésükre egyelőre még nem kaptak egyértelmű választ a Nemzetközi Automobil Szövetségtől. Michael Andretti szerint egy hónapot tudnak várni.

részletek

2024-ben érkezne meg az Andretti

Bár az Alfa Romeóval kapcsolatban már korábban is felmerült annak a lehetősége, hogy a legendás név visszatért volna az F1-be, most úgy tűnik, az Andretti Autosport önálló csapatként jelenhet meg.

részletek

McLaren: 2024-ben a vb-címért kell mennünk, nincs kifogás!

Zak Brown, a McLaren Racing vezérigazgatója elmondta, mik az elvárásai a közeljövőben csapatával szemben. Lawrence Stroll szerint egyvalami hiányzik a McLarennél a vb-címhez.

részletek

A Ferrari egyértelműen Leclerc-re épít

Hosszú távú, stabil jövőt épít a Scuderia a huszonkét éves monacói tehetségre. Mindkét fél kölcsönösen elégedett a közös munkával, de vajon mi lehet Sebastian Vettel jövője ezek után?

részletek

Hivatalos: Leclerc 2024-ig hosszabbított

Röviddel a sajtóhír után megérkezett a Ferrari hivatalos megerősítése is. Charles Leclerc a Formula-1-ben szokatlanul hosszú időre, öt évre kötelezte el magát a csapat mellett.

részletek