DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 30. csütörtök

AlunniBravi

„Van egy elérhető toppilóta: Sainz” – Sauber

Egyértelmű utalást tett arra Alessandro Alunni Bravi, hogy a spanyol a fő kiszemeltjük az Audi-éra kezdetére – de persze vannak más opciók is, beleértve a mostani párosukat.

részletek

Stake F1 Team: Idén sem lesz Sauber csapatnév a rajtrácson

Az év első napján bemutatták az Alfa Romeo új identitását: a Stake F1 Team hangzatos ígéretekkel érkezik. Autójukat, a C44-et február 5-én mutatják be.

részletek

Elismerés, figyelmeztetés, csalódás – szombat

Horner törekvéseiről, az F2-es bajnok csalódottságáról, Verstappen kevés hibájáról, az Audi reményeiről és Ruandáról szóltak szombat F1-es hírei és sztorijai.

részletek

Az Audi nem álmodik a 2026-os bajnoki címről

A várakozásokon alul teljesített idén a 2026-ban már az Audi F1-es csapatát üzemeltető Sauber – Hinwilben tudják, hogy nem számíthatnak azonnali sikerekre.

részletek

Milyen névre vált az AlphaTauri és az Alfa Romeo?

A Red Bull második csapata kapcsán újabb pletykák merültek fel, a hinwili gárda készen áll a bejelentésre – de lehet, hogy csak az FIA listájáról leszünk okosabbak.

részletek

„Három versenyzőnk lesz jövőre” – Alfa Romeo

Nem tartalékosként, hanem az F1-es felállásuk szerves részeként tekint a csapat Theo Pourchaire-re – de az még kérdés, hol versenyezhet a francia.

részletek

Teljesen új F1-es autóval készül a Sauber

James Key közreműködésével nem az idei gépet fejleszti tovább 2024-re az Alfa Romeo nevét elhagyó alakulat, hanem minden elemében átalakítja azt.

részletek

Reagált a Sauber az Audi-pletykákra

Felröppentek olyan híresztelések, miszerint visszakozhat az F1-es beszállástól a német gyártó – most a velük partnerségre lépő istálló tisztázta a helyzetet.

részletek

Wolff helyettese, Newey McLaren-sapkája – hétfői F1-es hírek

Egyre magasabban a Mercedes-hierarchiában D’Ambrosio, Verstappen fő gondja, extra lelátót épít a Hungaroring, magyar hegyi Európa-bajnokot avattak. Ez történt augusztus 21-én.

részletek

A McLarenről vesz példát az Alfa Romeo is: Két fejlesztés készül a háttérben

Már nem elég kis újításokkal egy-egy tizedet javulni, fejlesztésenként két-három tizedmásodperces ugrásra van szükség az F1-es középmezőnyben Alunni Bravi szerint.

részletek

Honnan jött az Alfa Romeo időmérős remeklése?

Finomhangolt fejlesztések, kedvező pálya és előrelátó taktika az edzésen: ez mind kellett Zhou és Bottas ötödik és hetedik rajthelyéhez az F1-es Magyar Nagydíjon.

részletek

Elképesztően szoros a középmezőny: két tized csodákra képes

Az Alfa Romeo csapatképviselője, Alessandro Alunni Bravi úgy véli, folyamatos lesz az erősorrend váltakozása a középmezőnyben.

részletek