Steward
Bognár Viktor
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. június 18. kedd

AlfaRomeoSauber

Az Alfa a rövidebb versenyhétvégékben hisz

Már a 21 hétvégés versenynaptár is jelentős terhet ró az F1-es csapatokra, ami lehet, hogy a jövőben tovább sűrűsödik. Az Alfa Romeo szerint egyetlen élhető megoldás létezik a problémára.

részletek

Giovinazzin is múlt, hogy elkészül-e az Alfa Romeo

Az olasz márka tegnapi tesztje nem volt feszültségmentes, egy bizonyos alkatrész ugyanis hiányzott az autóhoz, amiről a csapat pilótájának, Antonio Giovinazzinak kellett gondoskodnia.

részletek

A riválisok is odafigyelnek a Sauberre

Az Alfa Romeóval való kapcsolat eddig nagyon gyümölcsözőnek bizonyult, a többiek pedig úgy gondolják, hogy tartaniuk kell ettől a csapattól - folytathatják a 2018-ban látott fejlődést?

részletek

Schumachernek a Sauber és a Haas is segíthet

A Ferrari az Alfa Romeo-Sauberrel és a Haasszal is szoros szövetségben van a Formula-1-ben, így könnyen előfordulhat, hogy Mick Schumachert valamelyik, vagy akár mindkét istállónál láthatjuk.

részletek

Arrivabene a Saubernél köthet ki

Németországi sajtóértesülések szerint a Ferrarinál lapátra került, de még mindig a Fiat kötelékében dolgozó Maurizio Arrivabene az Alfa Romeo Sauber csapatánál folytathatja pályafutását.

részletek

A Sauber pokolian ráfeküdt a 2019-es autóra

Bár az egész tavalyi szezonban az Alfa Romeo-Sauber látványos előretörését láthattuk, valójában a csapat egészen korán átcsoportosította erőit az idei versenyautó fejlesztésére. Tovább fejlődhetnek.

részletek

Raikkönenék autója is Valentin-napon mutatkozhat be

Olaszországi sajtóértesülések szerint az Alfa Romeo Sauber istálló autóját láthatjuk először a pályára gurulni 2019-ben. Fioranóban próbálhatják ki Raikkönenék a C38-ast, egy forgatási napon.

részletek

Raikkönen a tiszta versenyzést várja

Hatalmas elvárások nélkül, hamisítatlan versenyzésben lehet része idén Kimi Raikkönennek a Formula-1-ben, legalábbis egyértelműen erre számít a Ferraritól távozó jégember. Igaza lesz?

részletek

Leclerc a Saubernek köszönheti tündöklését

Charles Leclerc berobbant a Formula-1-be az Alfa Romeo-Sauber színeiben. Azt azonban elismeri az ifjú monacói, hogy a csapat fejlődése nélkül nem sokat ért volna saját remek teljesítménye.

részletek

Giovinazzi: Kimi a lehető legjobb társ számomra

Antonio Giovinazzi beszélt 2019-es vágyairól, arról, milyen büszke, hogy az Alfa Romeónál versenyezhet és természetesen arról is, hogy Kimi Raikkönen lesz a csapattársa, amitől nincs is jobb.

részletek

Lowe: Russell is követi Leclerc sikereit

2018-ban Charles Leclerc a szó szoros értelmében berobbant a Formula-1-be az Alfa Romeo-Sauberrel. A Williams technikai igazgatója szerint jó eséllyel George Russell ugyanígy tesz majd.

részletek

Sainz a középmezőny élére várja a McLarent

A három topcsapathoz képest a többi istálló jelenleg óriási lemaradásban van. A negyedik helyért viszont rettentő szoros a küzdelem, Woking új igazolása pedig ide várná a gárdát.

részletek
Olvastad már?