DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 19. vasárnap

2025

Így áll jelenleg a 2025-ös F1-es rajtrács

Alexander Albon bejelentésével kilenc pilóta rendelkezik aláírt, bejelentett szerződéssel 2025-re, de még sok a kérdőjel.

részletek

Sainz: Ugrás az ismeretlenbe

A legkézenfekvőbb lehetőség az Audi, de más F1-es csapatok kapui is megnyílhatnak Carlos Sainz számára – a spanyol a döntés nehézségeiről beszélt.

részletek

F1 2025: Így néz ki most a pilótafelállás

Nico Hülkenberg bejelentése ellenére még mindig csak kilenc ülés sorsa tekinthető többé-kevésbé biztosnak a 2025-ös F1-es szezonra.

részletek

Óriáscég lehet a Ferrari névadó szponzora

Négy év után újra névadó szponzora lehet a Ferrarinak: a HP-vel kötött megállapodás hasonló összeget hozhat a konyhára, mint az Oracle a Red Bullnak.

részletek

Versenynaptár, Alonso – a pénteki F1-es hírek

Megérkezett a jövő évi versenynaptár, s ma is sok szó esett Fernando Alonsóról – ez volt a péntek a két fő témája, de persze másról is szó esik esti összefoglalónkban.

részletek

Hivatalos: Itt a 2025-ös F1-es versenynaptár!

Ausztrál szezonnyitó, augusztusi Magyar Nagydíj, változatlan 24 futam március közepétől december elejéig – máris bemutatták a jövő évi F1-es menetrendet!

részletek

„A Red Bull-ülés a cél, de nem arra koncentrálok” – Ricciardo

Daniel Ricciardo nem fog egy jól sikerült futam után azon gondolkodni, vajon most győzte-e meg a nagycsapat vezetését, de arra számít, motiválóan fog hatni rá, hogy esélye van Perez F1-es helyére.

részletek

Ocon ma is a Mercedes „juniorja”

„A juniorjuk vagyok, még ha már nem is vagyok annyira junior” – mondta a Mercedesről Ocon, aki csapattársához hasonlóan bízik az Alpine-ban, de menedzsmentje nyitva tartja a szemét.

részletek

„Számos lehetőségem van 2025-re” – Sainz nem akarja elsietni

A spanyolt is meglepte, hogy Hamiltonra cseréli őt a Ferrari: a következő hónapokban meghallgat minden F1-es ajánlatokat, és megfontoltan dönt jövőjéről.

részletek

Az Alpine folyamatosan egyeztet pilótáival

Hamilton átigazolása új lehetőségeket teremthet Gasly és Ocon számára is, de az Alpine nem csak ezért folytat velük tárgyalásokat – a döntéshez viszont még időre lehet szükség.

részletek

Szavazás: Ki legyen Hamilton utóda?

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre: szerinted kit érdemes a Mercedesnek leigazolnia 2025-re a távozó hétszeres F1-es bajnok helyére?

részletek

Podcast: Miért megy Hamilton a Ferrarihoz?

Bekövetkezett! Lewis Hamilton távozik a Mercedestől és a 2025-től a Ferrarinál folytatja pályafutását. Mit nyerhet egyik és másik fél ezzel a húzással és hogyan zajlott le ennyire gyorsan az évtized átigazolása?

részletek