DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 5. vasárnap

2025

Öt F1-es újonc is érkezhet 2025-ben?

Az idei szezon előtt korábban példátlan módon egyetlen F1-es csapat sem változtatott a felállásán, jövőre viszont egy sereg újonc érkezhet az egyik csapatfőnök szerint.

részletek

Seidl: Lando elképesztő ütemben fejlődött

Váratlanul még a tesztek és a hivatalos bemutató előtt bejelentette a McLaren Lando Norris új szerződését. A csapatfőnök úgy látja, a pilótájuk teljesítménye alapján nem volt kérdéses a hosszabbítás.

részletek

Hivatalos: Norris 2025-ig a McLarennél marad

A McLaren és Lando Norris hosszútávú kontraktusban állapodtak meg egymással. Norris tavalyi szezonja volt az eddigi legsikeresebb, a jövőben pedig még többet szeretne elérni a csapattal.

részletek

Porsche: Nem titok, komolyan mérlegeljük az F1-es szereplést

A német gyártó alelnöke elmondta, a feltételek, melyekhez az F1-es beszállást kötik, teljesülni látszanak. Végső döntés még nem született, de rövid időn belül lépniük kell, ha 2025-ben versenyezni akarnak.

részletek

Van, aki fenntartható, más hangos motort akar

Miután Ausztriában elkezdődtek a jövő motorformulájával kapcsolatos egyeztetések, a csapatfőnököknek újabb témájuk akadt, amiről beszámolhatnak. Összességében egyetértés van, de azért mégse.

részletek

Brawn: Az F1 jó helyzetben van jelenleg

2025-től új korszak kezdődik a Formula-1 számára, a jelek pedig biztatóak. A sportigazgató szerint az új érdeklődők komolyan gondolják, hogy elkötelezzék magukat a következő évekre.

részletek

Horner: Ennyi erővel a Formula-E is lehetnénk

Ha autóversenyzés, akkor az egyik kötelező elem a sebesség mellett a hang. A környezetbarát F1 idején sokan sírják vissza az autók régi visítását, és a Red Bull csapatfőnöke teljesen megérti őket.

részletek

Részleteket árult el a 2025-ös motorról Toto Wolff

A jövő erőforrásai biztosan nem lesznek újra hangosak. Nagyobb szerepet kap az elektromos komponens, és bár a motort üzemanyag hajtja majd, ez bio- vagy szintetikus üzemanyag lesz.

részletek

Hivatalos: 2025-ben debütálnak az F1 világmegváltó erőforrásai

Erőteljes és az érzelmeket célzó erőforrásokkal készül nagyot gurítani a Formula-1 néhány év múlva. Csütörtökön több nagy döntésről szavazott az F1 Tanács, amik meghatározzák a sorozat jövőjét.

részletek

Symonds: 2025-től gyökeres változások jönnek

A Williams korábbi technikai igazgatója, Pat Symonds szerint a következő szabályváltoztatásig a Liberty Mediának meg kell győznie a csapatokat, hogy cseréljék le a jelenleg használatos erőforrásokat.

részletek

Így néznek majd ki 2025-ben az F1-es autók?

Egy kitűnő grafikai sorozat látott napvilágot arról, hogyan néznének ki a Formula-1-es versenyautók 2025-ben. Az áramvonalas formák dominálnak, de a festések is csodálatosak.

részletek

2025-ig versenyezhetnek a V6-os hibridekkel?

Bár a jelenlegi motorformulával kapcsolatos kétoldalú megegyezés 2020-ban lejár, a Toro Rosso csapatfőnöke szerint még sokkal tovább lehetne versenyezni a jelenlegi erőforrásokkal.

részletek