DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. június 2. vasárnap

2017

Force India: Ocon az egyik legnagyobb ígéret

Esteban Ocon első teljes szezonját teljesítette a Force India színeiben, de máris kiváló benyomást keltett mindenkiben. Egy valamiben azért javulnia kell még, hogy legyőzze csapattársát.

részletek

Felipe Massa F1-es karrierje számokban

A brazil pilóta pályafutásának főbb pontjait elevenítettük fel, és próbáltuk számokkal érzékeltetni, milyen remek karriert tudhat magáénak a Williamstől végleg visszavonuló versenyző.

részletek

Miben volt a legjobb Ricciardo és Stroll?

2017-ben ugyan jelentősen lecsökkent az előzések száma, ám így is hozott izgalmakat a szezon. Daniel Ricciardo lett idén a csúcstartó, a Brit Nagydíjon különösen kitett magáért.

részletek

Ricciardo: Max mellett nem lehet hibázni

Daniel Ricciardo nem kevésszer kapott ki csapattársától az időmérő edzéseken, és jövőre mindenképp szeretne változtatni ezen. Verstappen az ausztrál minden apró hibáját kihasználta az időméréseken.

részletek

Vettel: Bakuban volt a mélypontunk

Sebastian Vettelnek nem sikerült megszereznie az ötödik világbajnoki címét Lewis Hamiltonnal szemben. A német pilóta az év azon versenyeiről beszélt, amik balul sültek el a Ferrari számára.

részletek

McLaren-Honda: A borzalmak éve

Elképesztő mélységekbe süllyedt az utóbbi években a patinás McLaren istálló, az erőforrás rémálomszerűen teljesített. 2018-ra ismét optimistán tekint a csapat, de vajon megváltás lesz a Renault?

részletek

Bottas reagált a lepontozásra

Értékelték a Formula-1-es csapatfőnökök a mezőny pilótáinak 2017-es teljesítményét. Valtteri Bottas alaposan leszerepelt, alig fért be a legjobb tízbe, a finn pilóta válaszolt is a kritikákra.

részletek

Hatalmasat ugrott a nézőszám idén

A Ferrari világbajnoki esélyei, Max Verstappen és a szebb versenyautók mágnesként vonzották a rajongókat a versenypályákra. Van olyan helyszín, ahol 50% feletti a növekedés, kezd visszatérni a tábor.

részletek

Hamiltonékat a Ferrari legyőzése ösztönözte

2014 óta Lewis Hamiltonnak idén először nem a csapattársát kellett legyőznie a bajnoki címért, hanem a Ferrarit és Vettelt. A brit jobban élvezte az idei évet, mint mikor Rosberget kellett legyűrnie.

részletek

A csapatfőnökök TOP 10-es listája

Ki mennyire értékeli a jelenlegi mezőny Formula-1-es versenyzőit a csapatvezetők körében? Az egyik legfontosabb értékmérő ugyanis, hogy ők mennyire tartják sokra a pilótát.

részletek

A párharc, ami rontotta Wehrlein esélyeit

Másfél év alatt hatalmas változáson ment keresztül a Sauber istálló, a jövő évadra ismét teljesen átalakul a csapat. Pascal Wehrlein azonban nem volt elég meggyőző, hogy szerződést kapjon.

részletek

Vettel: Tanult a hibáiból a Ferrari

A 2017-es szezon gyakorlatilag Sebastian Vettel és Lewis Hamilton küzdelméről szólt. A Ferrari az elmúlt éveket nézve idén volt a legerősebb, amire valóban építheti a német az önbizalmát a jövőben.

részletek