DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 18. csütörtök

2013

Schumacher menedzsere feladta a reményt

Willi Weber, Michael Schumacher egykori menedzsere már nem reménykedik abban, hogy a hétszeres világbajnok legenda valaha is felépül 2013-ban szerzett, súlyos agysérüléseiből.

részletek

Horner: Ez állhatott a „Multi 21” hátterében

Emlékszünk még a híres, multi 21-balhéra? Sebastian Vettel a csapatutasítást megszegve megelőzte Mark Webbert. A Red Bull csapatfőnöke most igyekezett magyarázatot adni a történtekre.

részletek

Williamst is sokkolja a visszaesés

Több, mint negyven éves történelme legnagyobb mélypontját éli át a patinás Williams istálló, szinte kibérelték az utolsó két helyet. A csapatfőnök egyenesen sokk alatt van a teljesítmény miatt.

részletek

Mi minden történt Raikkönen utolsó győzelme óta?

A finn Ferrari-pilóta rajongói álmukból ébresztve is tudják, hogy a 2013-as szezonnyitón állt kedvencük utoljára a dobogó legtetején. Öt év hosszú idő: áttekintettük, mi történt az F1-ben és azon kívül, mióta a veterán utoljára versenyt nyert!

részletek

Hamilton: Nem engedtem, hogy bárki befolyásoljon

Öt éve a Mercedes csapattagja Lewis Hamilton: az ezalatt három vb-címet szerző versenyző visszatekintett az együttműködés kezdetére. Sokan le akarták beszélni, de mert kockázatot vállalni, ami már a második szezonban kifizetődött.

részletek

Retro – Tűzoltókocsi hajt be a verseny közben

Egy feledhető helyszín utoljára szerepelt a naptárban 2013-ban: a Koreai Nagydíj búcsúját Hülkenberg, egy tűzeset, valamint egy szervezési malőr tette emlékezetessé.

részletek

Retro - Véget ér Raikkönen rekordsorozata

A finn pilóta 27 versenyen keresztül a pontszerzők között ért célba 2012-ben és 2013-ban, a 2013-as Belga Nagydíjat azonban egy alattomos fékhiba miatt feladni kényszerült.

részletek

Vettel sötét oldala - Nem a bakui volt a német első negatív pillanata

Mint minden nagy világbajnok esetében, Sebastian Vettelnél is több alkalomból kibújt a szög a zsákból az F1-ben töltött tíz éve alatt - kérdés, ezek az események csak megszilárdítják könyörtelenségét, vagy inkább egy nyavalygó kissrác képét vetítik elénk?

részletek

Perez már érti, mi csúszott félre a McLarennél

A mexikói pilóta karrierje egyik legrosszabb éveként tekint 2013-ra, amikor Lewis Hamilton helyét vette át a leszállóágban lévő McLarennél, de visszatekintve úgy véli, abból is sokat tudott tanulni.

részletek

Retro – Bahrein is tud izgalmas lenni

Szahír nem feltétlenül mozgalmas versenyeiről híres, az utolsó napfényes futamom azonban nem volt hiány eseményekben: szenvedő Mercedes, be nem csukódó DRS és egy versenyző épphogy elveszített egyetlen dobogója is terítéken volt.

részletek

Retro - Raikkönen-diadallal indul a szezon

Az évtized egyik legváltozatosabb futama, amelyen még Adrian Sutil is az élen állt 11 körig, végül pedig egy Lotus nyert, hogy az eredmény szempontjából felettébb ígéretesen induljon a később egyhangúvá vált szezon.

részletek

Retro – Új főnök a Mercedesnél

Ma már Toto Wolff az F1-es paddock talán legfontosabb és egyik legismertebb csapatvezetője – alig pár éve, mikor csatlakozott az alakulathoz, még csak kevesen tudták, kicsoda.

részletek