DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 19. péntek

2013

Raikkönen, a válság, a cigi és az alkohol

2013-ban, egy magánéleti mélypont során csúcsra járatta magát Kimi Raikkönen, ami a bulizást illeti. Az alkohol és a cigaretta is mindennapjai részévé vált, egészen furcsa tizenhat napon volt túl.

részletek

A Pirelli 2013-ban simán lecserélte a gumikat

Néhány hete a Pirelli úgy nyilatkozott, nagyon nem kellene szezon közben változtatni az abroncsokon, ez végül így is lett. A BBC azonban előbányászott egy hat évvel ezelőtti, ezzel ellentétes döntést.

részletek

Schumacher egyengette volna fia útját

A hétszeres világbajnok német legenda titokban már évekkel ezelőtt tervezte, hogy a háttérből segíti fiát, hogy eljusson a Formula-1-be, mivel meg volt győződve Mick kiváló tehetségéről.

részletek

Mit mutattak meg az F1-es tesztek az elmúlt 10 évben? - 2. rész

Sorozatunkban visszatekintünk az elmúlt tíz év teszteredményeire, a szezon előtti jóslatokra, és arra, hogy ezek mennyire váltak be az év Forma-1-es futamain.

részletek

Raikkönen megismételné a Lotusnál elért sikereket

Kimi Raikkönen titkos vágyai közt egy futamgyőzelem szerepel 2019-ben is, annak ellenére, hogy a Ferraritól az Alfa Romeóhoz távozott. Történhet akkora meglepetés, mint az évtized elején?

részletek

Bottas újoncként gyenge autóval is villantott

Lewis Hamilton mellett nyújtott gyenge produkciója miatt sokan lesajnálják a tapasztalt finnt, pedig pályafutása elején a harmatos Williamsszel is bizonyította, hogy akár a legjobbak közé is kerülhet.

részletek

Horner: Ez állt a Multi 21 hátterében

Elkalauzolunk benneteket a 2013-as Malajziai Nagydíjra, ahol a domináns Red Bull istállója egyik legnehezebb futamát teljesítette. Na, nem azért, mert annyira nehéz lett volna megnyerniük a versenyt.

részletek

Retro – A világot megrengető síbaleset

2013-ban ezen a napon történt Michael Schumacher sorsfordító balesete. Azon bizonyos december 29-i nap eseményeit idézzük fel.

részletek

Az F1 élőben közvetíti a téli teszteket

A Formula-1 rajongói a téli tesztekre általában már alaposan kiéheznek a száguldó versenyautók látványára. Most hivatalos megerősítés érkezett, már a téli tesztekről is lesz közvetítés.

részletek

Sainz: Ezért tisztelem Vettelt annyira

A Renault pilótája elárulta, mennyire tiszteli Sebastian Vettelt, mivel egy négyszeres világbajnokhoz képest rendkívül közvetlen. A német már első találkozásukkor elnyerte Sainz szimpátiáját.

részletek

Perez: Nagyobb dolgokra voltam hivatott

A Formula-1 históriás könyve tele van olyan pilótákkal, akiknek a karrierje azért siklott félre, mert rossz döntést hoztak. Sergio Perez elismerte, hogy 2012-ben hibázott, mikor a McLarenhez ment.

részletek

Rosberg: Miattam nem állt össze a Hamilton-Schumacher páros

Nico Rosberg azt állítja, hogy 2012-es, Schumacherrel szemben mutatott domináns teljesítménye fosztotta meg attól a nézőket, hogy összeálljon a Hamilton-Schumacher páros az Ezüst Nyilaknál.

részletek