Steward
Admin
AJÁNDÉK DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. július 4. szombat

2013

Horner: Ez állt a Multi 21 hátterében

Elkalauzolunk benneteket a 2013-as Malajziai Nagydíjra, ahol a domináns Red Bull istállója egyik legnehezebb futamát teljesítette. Na, nem azért, mert annyira nehéz lett volna megnyerniük a versenyt.

részletek

Retro – A világot megrengető síbaleset

Hat év telt el Michael Schumacher sorsfordító balesete óta. Azon bizonyos december 29. eseményeit idézzük fel – a Formula.hu-n aznap megjelent hírek krónikája alapján.

részletek

Az F1 élőben közvetíti a téli teszteket

A Formula-1 rajongói a téli tesztekre általában már alaposan kiéheznek a száguldó versenyautók látványára. Most hivatalos megerősítés érkezett, már a téli tesztekről is lesz közvetítés.

részletek

Sainz: Ezért tisztelem Vettelt annyira

A Renault pilótája elárulta, mennyire tiszteli Sebastian Vettelt, mivel egy négyszeres világbajnokhoz képest rendkívül közvetlen. A német már első találkozásukkor elnyerte Sainz szimpátiáját.

részletek

Perez: Nagyobb dolgokra voltam hivatott

A Formula-1 históriás könyve tele van olyan pilótákkal, akiknek a karrierje azért siklott félre, mert rossz döntést hoztak. Sergio Perez elismerte, hogy 2012-ben hibázott, mikor a McLarenhez ment.

részletek

Rosberg: Miattam nem állt össze a Hamilton-Schumacher páros

Nico Rosberg azt állítja, hogy 2012-es, Schumacherrel szemben mutatott domináns teljesítménye fosztotta meg attól a nézőket, hogy összeálljon a Hamilton-Schumacher páros az Ezüst Nyilaknál.

részletek

Ez történt Raikkönen utolsó győzelme óta

Kimi Raikkönen több, mint öt és fél éves nyeretlenségi szériát szakított meg vasárnap Austinban. Közben a világ alaposan megváltozott, lássuk, mi minden történt 2013 tavasza óta körülöttünk.

részletek

Schumacher menedzsere feladta a reményt

Willi Weber, Michael Schumacher egykori menedzsere már nem reménykedik abban, hogy a hétszeres világbajnok legenda valaha is felépül 2013-ban szerzett, súlyos agysérüléseiből.

részletek

Horner: Ez állhatott a „Multi 21” hátterében

Emlékszünk még a híres, multi 21-balhéra? Sebastian Vettel a csapatutasítást megszegve megelőzte Mark Webbert. A Red Bull csapatfőnöke most igyekezett magyarázatot adni a történtekre.

részletek

Williamst is sokkolja a visszaesés

Több, mint negyven éves történelme legnagyobb mélypontját éli át a patinás Williams istálló, szinte kibérelték az utolsó két helyet. A csapatfőnök egyenesen sokk alatt van a teljesítmény miatt.

részletek

Mi minden történt Raikkönen utolsó győzelme óta?

A finn Ferrari-pilóta rajongói álmukból ébresztve is tudják, hogy a 2013-as szezonnyitón állt kedvencük utoljára a dobogó legtetején. Öt év hosszú idő: áttekintettük, mi történt az F1-ben és azon kívül, mióta a veterán utoljára versenyt nyert!

részletek

Hamilton: Nem engedtem, hogy bárki befolyásoljon

Öt éve a Mercedes csapattagja Lewis Hamilton: az ezalatt három vb-címet szerző versenyző visszatekintett az együttműködés kezdetére. Sokan le akarták beszélni, de mert kockázatot vállalni, ami már a második szezonban kifizetődött.

részletek
Olvastad már?