DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 28. csütörtök

2010

Schumacher lépései segítettek Hamiltonnak

Michael Schumacher menedzsere elárulta, mivel segített a német legenda 2010 után a Mercedesnek, hogy ilyen domináns istállóvá válhasson. Lewis Hamilton is ennek köszönheti egyeduralmát.

részletek

Weber ellenezte Schumacher visszatérését

Michael Schumacherrel szinte összeforrt menedzsere, Willi Weber neve, aki majdnem teljes karrierjét egyengette. A német legenda barátja 2009 végén határozottan ellenezte az F1-be való visszatérést.

részletek

Majdnem teljesen máshol kötött ki az F1 helyett Romain Grosjean

Romain Grosjean az F1 hivatalos oldalának adott interjújában elmondta, kicsi híja volt, hogy 2010-ben szögre akassza sisakját és teljesen másfelé vegye az irányt: a francia akkor majdnem szakács lett.

részletek

Ez történt az F1-ben Kubica utolsó versenye óta

Csütörtökön jelentette be a Williams hivatalosan is, hogy Robert Kubica lesz a csapat másik versenyzője 2019-ben. A lengyel utoljára 2010-ben állt rajthoz, azóta pedig sok víz lefolyt a Dunán.

részletek

Hülkenberg: Soha nem fogom elfelejteni

Pole-pozíció, hosszas vezetés, majd balszerencse Interlagosban. Nico Hülkenberg pályafutása elején többször is kivágta a rezet Brazíliában, most is nagy reményekkel érkezik kedvenc pályájára.

részletek

Grosjean tankolással hozna újra izgalmakat

Romain Grosjean úgy véli, a verseny közbeni tankolás újbóli bevezetésével ismét izgalmasabbá válna a Formula-1. A nézők jobban szórakoznának a kiismerhetetlen stratégiákkal. Ez lenne a megoldás?

részletek

Felipe Massa F1-es karrierje számokban

A brazil pilóta pályafutásának főbb pontjait elevenítettük fel, és próbáltuk számokkal érzékeltetni, milyen remek karriert tudhat magáénak a Williamstől végleg visszavonuló versenyző.

részletek

Retro - Vettel életben tartja bajnoki esélyeit

Kulcsfontosságú győzelmet húzott be Sebastian Vettel, a Red Bull viszont már megszerezte első konstruktőri bajnoki címét az F1-es Brazil Nagydíjon 2010-ben.

részletek

„Az F1-et a nagy gyárak tartják a markukban”

Egy korábbi csapatfőnök kimondta, mi az egyik fő probléma a Formula-1-ben. Szerinte a nagyok nem hajlandók semmilyen engedményre, így gyakorlatilag a szűk körbe bejutni lehetetlen és ez szörnyű.

részletek

Retro – Az egyik legizgalmasabb Ausztrál Nagydíj, ami nem is volt idénynyitó

A 2010-es Ausztrál Nagydíj abban is különbözött a többitől, hogy mindössze 2006-ban és 2010-ben fordult elő eddig 1996 óta, hogy nem Melbourne volt az idénynyitó verseny. Egy kis eső is megfűszerezte az igen kiválóra sikeredett futamot.

részletek

Retro – Schumacher elkezdte…

Január 12-én kezdte meg felkészülését a 2010-es szezonra a három év kihagyás után visszatérő legenda, Michael Schumacher – a szabályok szerint F1-es autóba nem ülhetett, így más utat választott.

részletek

Erről szólt a Renault 2016-os éve

2010 óta először vett részt gyári alakulatként a Renault az F1-es világbajnokságon, a szezon végeztével pedig ügyvezető igazgatójuk értékelte a látottakat.

részletek