Steward
Strommer Benjamin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. február 27. szombat

2004

Retro – Schumacher a hetedik bűvöletében

Michael Schumacher sorozatban hetedik győzelmét aratta, s karnyújtásnyira került tőle a hetedik világbajnoki címe – ez történt a 2004-es Magyar Nagydíjon, mely Ricky Bobby legendájának is része lett.

részletek

Az egyik legmeglepőbb téli teszt

Időnként előfordul, hogy egy olyan csapat ér el meghökkentően jó eredményt a téli teszteken, ami előtte a fasorban sem volt. 2004-ben is erre volt példa, amit némileg az évad is igazolt később.

részletek

Dixon: Abszolút nem bánom, hogy nem lettem F1-es

Bő egy hete ötödször is bajnokká koronázták a népszerű, veterán Scott Dixont az IndyCarban. Bár még fiatalon tesztelt a Formula-1-ben, egyáltalán nem bánta meg, hogy maradt Amerikában.

részletek

Minden idők legjobb Ferrarija

Michael Schumacher a Ferrarinál öt, pályafutása során pedig hét világbajnoki címet nyert. Legjobb évét éppen 2004 jelentette, amikor a pilóta és az autó csodálatos párost alkotott.

részletek

Rossi lenyűgözte Schumachert F1-es tesztjén

A MotoGP legendájának az is megadatott, hogy kipróbálhasson egy Formula-1-es Ferrarit. Az olasz egy ilyen autóban sem érezte kényelmetlenül magát, amire Schumacher egykori mérnöke emlékezett vissza.

részletek

Retro – Kimi és a felfújható delfin

Raikkönen nem volt mindig az az örökké higgadt ember és példás családapa, akinek ma ismerjük: fiatalkorában, F1-es pályafutása kezdetén gyakran őrült kicsapongásaival került a hírekbe.

részletek

Schumi utolsó három nagy dobása Spában

Emlékezetesek Michael Schumacher ’90-es években aratott óriási győzelmei Belgiumban, de ebben az évezredben is produkált csodálatos versenyeket, ezeket gyűjtöttük össze egy csokorba.

részletek

Retro - Trulli, Trulli, Trulli!

A Renault szenzációs rajtja, és még egy kilyukadt kipufogó sem tudta meggátolni Michael Schumachert abban, hogy tovább folytassa lehengerlő 2004-es szezonkezdetét és kivesse hálóját egy újabb nagy rekordra, amit viszont végül nem sikerült megdöntenie.

részletek

A Formula-1 London belvárosában?

A Formula-E gyakran rendez futamot híres nagyvárosok belterületein, ám a Formula-1-ben ez nem igazán megszokott Monte-Carlo, Szingapúr és a nemrég érkezett Baku kivételével. Az F1 új főnökei most egy londoni verseny megrendezéséről tárgyalnak.

részletek

Retro – Amikor a McLaren tényleg rossz volt

Visszaemlékezés a 2004-es Bahreini Nagydíjra, ahol Michael Schumacher ismét főlényesen győz, Button második dobogóját szerzi, Raikkönen alatt pedig látványos lángolással adja meg magát az autó.

részletek

Kvjat példaképei és karrierjének kezdete

Danyiil Kvjat remekül kijön csapattársával, Carlos Sainz-cal és jól érzi magát a családias hangulatú Toro Rossó istállónál, ahol lehet viccelődni is. De hogy ki miatt kezdett bele ebbe a sportba?

részletek

Retro - A 2004-es futam, ami izgalmas volt

Massa az élen a Sauberrel? Barrichello nem esik ki hazai futamán? A már rég bajnokká avatott Michael Schumacher a 18. rajthelyen? Bizony, a Brazil Nagydíj 2004-ben ezen a napon bőven hozott meglepetéseket.

részletek
Olvastad már?