Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2022. december 10. szombat

Évértékelő

Nagy F1-es szezonértékelő – Az év poénja

Az F1 idén is szolgáltatott a pályán és azon kívül is számos vicces momentumot, legyen az akár szándékolt, akár nem. Nézzük, mely poénok ültek a legjobban a szerkesztőségünkben 2021-ben!

részletek

Nagy F1-es szezonértékelő – Az év pillanata

A 2021-es évadra visszatekintő sorozatunk utolsó előtti felvonásában azokat a momentumokat idézzük fel, amelyek a leginkább megmaradtak bennünk a mögöttünk hagyott Formula-1-es idényből.

részletek

Nagy F1-es szezonértékelő – Az év híre

Év végi visszatekintő sorozatunk legújabb részében azokat a bejelentéseket vagy eseményeket idézzük fel, amelyek a leginkább nyomot hagytak bennünk a 2021-es F1-es esztendő során.

részletek

Nagy F1-es szezonértékelő – Az év balhéja

Hemzsegtünk a botrányokban a 2021-es Formula-1-es idény során a pályán és azon kívül egyaránt: év végi visszatekintő sorozatunk legújabb felvonásában ezeket rangsoroltuk.

részletek

Nagy F1-es szezonértékelő – Az év balesete

Szerencsére akkora bukást nem láthattunk 2021-ben, mint Romain Grosjean tavalyi bahreini incidense, de azért így is volt miből válogatnunk év végi visszatekintő sorozatunk újabb felvonásában.

részletek

Nagy F1-es szezonértékelő – Az év előzése

Az autóversenyek savát-borsát valahol a látványos előzési manőverek adják: év végi visszatekintő sorozatunk mai felvonásában a legemlékezetesebb 2021-es megmozdulásokat rangsoroltuk.

részletek

Nagy F1-es szezonértékelő – Az év versenye

Igencsak elkényeztetett idén minket a Formula-1 jobbnál jobb futamokkal, így a szokottnál is nehezebb dolgunk volt az idény legjobb nagydíjainak kiválasztásakor – de azért megszületett a listánk!

részletek

Nagy F1-es szezonértékelő – Az év csapatfőnöke

Év végi sorozatunk hatodik felvonásában az istállók vezéreit értékeltük, igyekezve rámutatni arra is, az adott főnök mely képessége vagy erőssége jelentettek sokat a 2021-es évad küzdelmei során.

részletek

Nagy F1-es szezonértékelő – Az év újonca

Yuki Tsunoda, Mick Schumacher vagy Nyikita Mazepin győzött meg minket leginkább 2021-ben? Évértékelő sorozatunk ötödik felvonásában az idei F1-es debütánsok produkcióját vettük górcső alá.

részletek

Nagy F1-es szezonértékelő – Az év csalódása

Mely pilóta vagy csapat teljesített rosszabbul 2021-ben, mint ahogy azt előzetesen vártuk? Évértékelő sorozatunk harmadik felvonásában a szezon kellemetlen meglepetéseit rangsoroltuk.

részletek

Nagy F1-es szezonértékelő – Az év meglepetése

Mely csapat vagy versenyző teljesített 2021-ben a várakozásaink felett? Évértékelő sorozatunk harmadik felvonásában a szezon legnagyobb meglepetéseit rangsoroltuk.

részletek

Nagy F1-es szezonértékelő – Az év csapata

Vajon a zsinórban nyolcadik konstruktőri címét szerző Mercedes vagy az Ezüst Nyilak méltó ellenfelévé előlépő Red Bull produkcióját találtuk jobbnak? Itt van év végi szavazássorozatunk második része.

részletek