Steward
Balogh Tamás
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. december 3. péntek

Évértékelő

Nagy F1-es szezonértékelő – Az év poénja

Min szórakoztunk a legjobbat a 2020-as F1-es szezonban? A sport már minden csatornáján szállítja a poénokat, legyen az akár megtervezett, akár rögtönzött. Lássuk, szerkesztőségünkben mi talált be legjobban!

részletek

Nagy F1-es szezonértékelő – Az év előzése

A megszokottnál is többet morfondíroztunk az év legszebb megmozdulásain, ami végül egy kifejezetten színes listát eredményezett.

részletek

Nagy F1-es szezonértékelő – Az év pillanata

A pillanatok felidézése az egyik "legfontosabb" kategória abból a szempontból, hogy nagyjából körvonalazza, mely eseményekre fogunk visszaemlékezni a jövőben.

részletek

Nagy F1-es szezonértékelő – Az év híre

Mi magunk is hírek ezreit szállítottuk olvasóinknak 2020 során, de mint minden évben, idén is csak néhány olyannal szolgált a sport, ami igazán megdöbbentette a közvéleményt vagy nagy horderejű hatást gyakorolt.

részletek

Nagy F1-es szezonértékelő – Az év balhéja

Nincs Formula-1-es versenyszezon jó kis szaftos, tocsogós balhék nélkül - szerencsére ezeket 2020-ban sem kellett nélkülöznünk. Egyik kedvenc kategóriánkban ezeket állítottuk nagyság szerinti sorrendbe.

részletek

Nagy F1-es szezonértékelő – Az év bukása

Tavaly - szerencsére - szinte nagyítóval kellett keresnünk az igazán ijesztő F1-es baleseteket, az idei egyértelmű győztest viszont akármennyire is próbálnánk kicsinyíteni, akkor is beárnyékolna mindent...

részletek

Nagy F1-es szezonértékelő – Az év csapatfőnöke

Következzen a csapatvezetői rangsor, ami nem feltétlenül azonos a csapatok rangsorával: szavazásainkban igyekszünk rámutatni, egy-egy szakvezető mely képességével vagy húzásával emelkedett ki a többiek közül 2020 során.

részletek

Nagy F1-es szezonértékelő – Az év versenye

Sok mindenre lehetett panaszkodni 2020 során a világban, de arra, hogy a Formula-1-es versenyek unalmasak lennének, (egy-két kivételtől eltekintve) nem. Ezért is találtuk izgalmas feladatnak kiválasztani közülük a legjobbakat.

részletek

Nagy F1-es szezonértékelő – Az év újonca

Furcsa helyzetben találtuk magunkat 2020 legjobb debütánsteljesítményének megválasztásakor, hiszen egy állandó és két beugró versenyzőt kellett összemérnünk egymással.

részletek

Nagy F1-es szezonértékelő – Az év csalódása

A meglepetések után jön az ellentétes pólus: az év legkiábrándítóbb teljesítményét nyújtó csapatok és pilóták közül válogattak szerkesztőségünk tagjai, hogy összeálljon a vonatkozó 2020-as toplista - vagy inkább szégyenlista?

részletek

Nagy F1-es szezonértékelő – Az év meglepetése

Évértékelőnk harmadik epizódjához érkezve a 2020-as F1-es szezon legnagyobb meglepetéseit rangsoroltuk. Lássuk, kik teljesítettek a várakozásaink felett!

részletek

Nagy F1-es szezonértékelő – Az év csapata

Régen volt már olyan szezon, amikor elmondhattuk, hogy ilyen sok csapat nyújtott erős, felfelé ívelő tendenciát mutató teljesítményt. Ennek megfelelően felettébb változatosan szavaztunk, de két név szinte mindenhol felbukkant.

részletek
Olvastad már?