DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 26. péntek
Egyéb

Verstappen újra interjút adott a Netflix stábjának

Ahogyan az várható volt, Max Verstappen 2023-ban ismét látható lesz az F1 történéseit bemutató Drive to Survive című sorozatban. A holland elárulta, már túl vannak egy forgatáson.

Azok után, hogy élesen kritizálta a Netflix sorozatát, Max Verstappen tavaly kijelentette, nem hajlandó szerepelni többet a továbbra is nagy népszerűségnek örvendő dokumentumsorozatban. A Red Bull versenyzője akkor arra hivatkozott, hogy a széria nem mutat igazán valós képet a rajongók számára, valamint jó néhány esetben tűnteti fel rossz színben a mezőny tagjait.

A történtek ellenére az már nyáron körvonalazódott, hogy a felek valószínűleg megegyeztek a folytatásról, Verstappen ugyanis egy podcastben akkor elárulta, hogy a jövőben biztosan többet láthatjuk majd őt a sorozatban.

A 25 esztendős pilótát a 2023-ban érkező ötödik évadból kár lett volna kihagyni, hiszen megvédte címét, az év második felében pedig elképesztő dominanciát mutatott be, amivel az egy idényben megszerzett futamgyőzelmek rekordját is megdöntötte. A kétszeres világbajnok nemrégiben a GQ magazinnak adott interjúja során erősítette meg, hogy azóta már egy forgatáson is részt vett a Netflix stábjával.  

Az őszinteség a legfontosabb



Verstappen mellett sokan vélték úgy, hogy a Drive to Survive egyes szituációkat erősen túldramatizált, ám a holland most elégedettnek tűnt, amikor a vele készített beszélgetésről esett szó.

„Az csak jót tehet, ha megértjük, mit is szeretnénk a másiktól nem igaz? Szerintem az interjú, amit csináltunk, igazán jól sikerült” – értékelt Verstappen. „Csak azt szerettem volna, hogy minden valós legyen. Semmi kamuzás, vagy túlzás, mert én nem ilyen vagyok. Annyit akarok, hogy lényegre törő legyen, és a véleményemet tükrözze, ahogyan én látom a dolgokat. Persze, még látnunk kell a végeredményt, de egyelőre jónak tűnik. Tudom, hogy ez fontos a Formula-1 számára, szóval sikerült megegyezünk, aminek nagyon örülök” – tette hozzá.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: