Steward
Vaszilykó Péter
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. március 24. vasárnap
Tereprali (TR)

Laller ismét bringára pattan egy jó ügyért!

Közeledik a szezon, minden nyeregben töltött perc számít. Ám nem csupán a versenyekre történő fizikai alapozás okán ül drótszamárra Horváth Lajos, sokkal inkább a jótékonyság vezérli a Dakarost.

Ez persze cseppet sem meglepetés a Laller Racing Dakar Team versenyzőjének, hiszen a Ronald McDonald Gyermeksegély Alapítvány színeiben hosszú esztendők óta újra és újra részt vesz a Balaton kerülő túrán:

laller-3

„Számomra nagy jelentőséggel bír, hogy ilyen módon is segíthetem a beteg gyerekeket, azt, hogy felépülésükig a szüleikkel lehessenek. Már tavaly is komoly összeget sikerült összetekerni erre a célra az alapítványnak, idén pedig tovább emelnénk a téten. Minél több ember jön el mozogni, és követ bennünket, annál nagyobb lesz az az érték, amit a rászoruló kicsik megkaphatnak. Egy nap, négy táv, jó buli az egész, mindenki megtalálhatja a magának való kihívást, és legfőképpen olyan embereknek segíthetünk, akiknek igazán szükségük van rá.” - vezette fel a május 19-én tartandó eseményt Horváth Lajos.

laller-1_1

Laller a maga módján szeretné jótékonykodásra ösztönözni a saját táborát is, innen bevonzani további résztvevőket. Így tett egy ezzel kapcsolatos remek felajánlást!

„A kerékpártúrára jelképes összeggel benevező és elinduló minden kedves szurkolóm megajándékozom egy Laller Racing Dakar Team csapatpólóval. A pontos részletekért, az átvétellel kapcsolatban figyeljétek a Facebook oldalam, az eseményről pedig itt találtok még több információt. Gyertek el, találkozzunk és tekerjünk együtt, segítsünk a beteg gyerekeken!” - zárta mondandóját a pilóta, aki addig is a „váci mészkőember” hegyifutamon folytatja felkészülését a bugaci tereprali nyitányra.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal:
Olvastad már?