DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 24. szerda

Dakar

Bemutatta új Dakar-autóját a Dacia

Nasszer Al-Attiyah, Sebastien Loeb és Cristina Gutierrez új autója a Sandrider nevet kapta.

részletek

A Ferrari kitarthat koncepciója mellett – hétfő

Mi történik Al-Attiyah és a Prodrive között? Kik lehetnek a Red Bull kihívói 2024-ben? A Ferrari a saját feje után menne, Sainz pedig már látja az Audi sikerét az F1-ben.

részletek

Pitwall: Mercedes és McLaren – a Red Bull idei kihívói?

Allison marad, festést villantott a McLaren, még nincs új neve az AlphaTaurinak, véget ért a Dakar, jön Daytona: előző heti hírösszefoglaló a Pitwallban.

részletek

Dakar: Mi áll a Nasszer-botrány hátterében?

Hatalmas port kavartak Nasszer Al-Attiyah szavai és tettei az idei Dakaron, de mi is történhetett pontosan és miről szólhat ez az ügy?

részletek

Podcast: King Carlos a legnagyobbak között

Carlos Sainz negyedszer is a csúcson, Nasszer Al-Attiyah a botrány középpontjában, az Audi letaszította a trónról a Toyotát: a Formula Podcast részletes összegzése a 2024-es Dakarról.

részletek

A szombati nap fontos hírei egy helyen

Egy-két F1-es hír, Dakar-érdekességek, MotoGP-bemutató, az FIA-t hibáztató WRC és a Daytonai 24 órás rajtja: erről beszélhettünk szombaton.

részletek

Sainz az apjáról: Okosabb volt mindenkinél

A Ferrari F1-es pilótája szerint az idősebb Sainz az eddigi legokosabb Dakarját rakta össze, és nagyon felkészülten érkezett.

részletek

Sainz nyert, Al-Attiyah hazament: minden, amit tudni kell az idei Dakarról

Hogyan ért révbe az Audi, mi történt a Prodrive-val, miért nem nyert a Toyota, hogyan lett női győztes a Dakaron, hogyan zártak a magyarok? Ez történt a legendás sivatagi száguldás 2024-es kiadásán.

részletek

„A szenvedélyemből jön az energia” – Sainz a negyedik Dakar-siker után

61 esztendősen, a negyedik különböző autómárkával is megnyerte a legendás futamot Carlos Sainz, de mi hajtja még mindig előre?

részletek

Spanyol mámor – pénteki hírek

Sainz negyedszer győzött, második alkalommal nyert női pilóta a Dakaron, pilótát jelentett be a Ferrari – pénteki F1-es és autósportos hírek és sztorik.

részletek

Cristina Gutierrez: A második Dakar-győztes nő

Jutta Kleinschmidt történelmi sikere után 23 évvel ismét Dakar-győztes lett egy hölgyversenyző Cristina Gutierrez személyében, aki jövőre két igazi szupersztár csapattársa lesz az Ultimate kategóriában.

részletek

Carlos Sainz negyedszer is megnyerte a Dakart

Az Audi harmadik próbálkozásra révbe ért és sikerre vitte az elektromos projektet, a Toyota újonca és Loeb fért még fel a dobogóra.

részletek