DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. március 22. szerda

Dakar

„Ez a Dakar már sokkal jobban hasonlít az eredetihez”

A Formula Podcast legutóbbi adásában a Qualisport Racing versenyzőjének, Kovács Miklósnak a navigátora, Czeglédi Péter volt a vendégünk, aki már öt Dakaron is túl van.

részletek

Podcast: A herceg, a hiéna és a navigátor!

Nasser al-Attiyah ötödször diadalmaskodott a Dakar Ralin, amely idén is rengeteg érdekességet tartogatott. A Formula Podcast kitárgyalta az idei sivatagi derbit!

részletek

Al-Attiyah nyert, Verstappen tombolt – vasárnapi hírek

Az autósoknál címvédéssel, a motorosoknál fordulattal ért véget a Dakar, Verstappen kifakadt, Gyulay Zsolt a Hungaroring jövőjéről beszélt – egy helyen a nap fő hírei.

részletek

Célban a magyar Scania a Dakar Ralin

Élvezetes tengerparti száguldással búcsúzott a 2023-as Dakar Ralitól a Qualisport Racing kamionos egysége. Kovács Miklós pilóta, Czeglédi Péter navigátor és Ács László fedélzeti szerelő számára tanulságokkal teli volt az első próbálkozás a világ legnehezebb terepralifutamán.

részletek

Ismét Nasszer Al-Attiyah a Dakar győztese

Véget ért a sivatagi száguldás Szaúd-Arábiában: nem történt meglepetés, 2022-es sikere után ismét Nasszer Al-Attiyah bizonyult a legjobbnak.

részletek

Coulthard beszólt a pilótáknak, elrajtolt a Formula-E, Loeb történelmet írt - szombat

Megkezdődött a Formula-E szezonja, Loeb rekordot döntött a véghajrájához érkező Dakaron, Hamilton és Wolff pedig támogatásukról biztosították Vowlest.

részletek

Dakar: Loeb történelmet írt az utolsó előtti szakaszon

Zsinórban hatodik szakaszgyőzelmével új csúcsot állított fel a francia ralilegenda, Sebastien Loeb a Dakaron. A nyolcadik szakasz óta nem talált legyőzőre, s már csak egy van hátra.

részletek

A Mercedestől érkezik vezető a Williamshez, jön a Red Bull, tesztelnek a Ferrarik - péntek

James Vowles személyében fontos embert csábított el a Mercedestől a Williams istállója. Arra is fény derült, mikor érkezik a Red Bull 2023-as autója.

részletek

Loeb újabb sikerével már második, helycsere a motorosoknál

Zsinórban ötödik szakaszgyőzelmével feljött az összetett ezüstérmes pozícióba a francia legenda – igaz, Al-Attiyah előnye közel másfél órásra hízott.

részletek

Nehezen szabadult a homoktengerből a Qualisport Racing

Ami rosszul alakulhat, az rosszul is alakul a Qualisport Racing számára a 2023-as Dakar Ralin. A Kovács Miklós, Czeglédi Péter és Ács László triónak ismét technikai gondjai adódtak, ezért kénytelenek voltak félbeszakítani a szaúd-arábiai viadal 11. szelektív szakaszát.

részletek

Csütörtök: Silverstone új terve, a Mercedes bejelentése, a Cadillac reakciója

Megvan, mikor érkezik a német márka idei autója, reagált a Cadillac, Silverstone új ötletet dobott be, Verstappen és Russell kritikákat fogalmazott meg. Mutatjuk a nap legfontosabb híreit.

részletek

Loeb megállíthatatlan, de Al-Attiyah őrzi előnyét

Már zsinórban negyedik szakaszgyőzelmét aratta a francia, a katari toyotás viszont alig veszít a fórjából. A motorosoknál ismét változott az éllovas.

részletek