Steward
Admin
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. szeptember 21. hétfő

Dakar

Dakar: Al-Attiyah szinte utolérte Sainzot

Az éllovas sokat veszített a kilencedik szakaszon, ellenben fő üldözője, Al-Attiyah, valamint csapattársa, Peterhansel nagyot ment, ezzel még élesebbé vált a csata.

részletek

Alonso: 2021-ben terítéken lesz az F1 is nálam

A kétszeres F1-es és egyszeres WEC-világbajnok Fernando Alonso szerint a Dakaron nyújtott teljesítményével egy újabb dolgot pipálhat ki a listáján, az Indy 500 után pedig terítéken lesz a Formula-1.

részletek

Alonso: Túlteljesítettem a céljaimat

Fernando Alonso nem számított rá, hogy képes lesz második időt futni egy szakaszon élete első Dakarján, úgyhogy számára hatalmas siker volt a hétfői nap.

részletek

Price: Paulo is megállt, amikor megsérültem

A Dakar Rali tavalyi győztese is segédkezett vasárnap Paulo Goncalves halálos baleseténél, és nem tud napirendre térni a történtek felett. Toby Price részletesen elmesélte, hogyan járt ólomlábakon az idő, amíg megérkezett az orvosi csapat.

részletek

Serradori nyert, Alonso második a meglepetésszakaszon

Az eddigi élmenők küszködtek a Dakar nyolcadik szakaszán, Sainz közel húsz percet veszített. A vezető helyen hárman is álltak, Fernando Alonso eddigi legjobb részeredményét érte el.

részletek

Alonso a riportertől értesült a tragédiáról

A spanyol lefagyott, mikor interjú közben tudatosult benne, valóban meghalt egy versenytársa. A motorosok gyászolnak: Kevin Benavides 70 kilométeren át sírt a célig.

részletek

Dakar: A Toyota panaszkodik, a Mini nevet

A japán márkánál arról beszélnek, hogy túlságosan lefojtották a teljesítményüket, a britek képviselői azonban kinevetik a panaszokat. Feszült a légkör az autósok élmezőnyében.

részletek

Sainz menetelt, Alonso újra hatodik lett a tragikus napon

A vasárnap leggyorsabb motoros, Benavides megállt segíteni a végzetes kimenetelű balesetet szenvedő Goncalvesnek, így időveszteségét jóváírják. Az autós verseny papírforma szerint alakult.

részletek

Tragédia: Életét veszítette a Dakaron Paulo Goncalves

Szomorú hír érkezett Szaúd-Arábiából a Dakar Rali második hetének kezdetén. A verseny korábbi második helyezettje, a veterán Paulo Goncalves baleset következtében elhunyt.

részletek

Dakar: Peterhansel nyert, Sainz előnye nőtt

A francia mindössze másfél perces előnnyel végzett az éllovas spanyol előtt az autósok között a Dakar hatodik napján. A motorosoknál a Hondák taroltak, Babec Peterhanselhez hasonlóan másodszorra nyert szakaszt.

részletek

Dakar: Sainz és Price az első duplázók

A Mini spanyolja és KTM ausztrálja váltak az első kétszeres szakaszgyőztesekké autóban és motoron. Az élen nincs változás, Fernando Alonsónak újabb erős napja volt az Arab-sivatagban az ötödik napon.

részletek

A Toyota Gazoo Racing három nap után a Dakar legsikeresebb csapata

Noha a 2020-as Dakar rali első három napját nehézségek tarkították a Toyota Gazoo Racing South Africa csapatai számára, a terepverseny harmadánál minden okuk megvan a versenyzőknek az optimizmusra.

részletek
Olvastad már?