Steward
Vaszilykó Péter
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2020. január 29. szerda

Dakar

Serradori nyert, Alonso második a meglepetésszakaszon

Az eddigi élmenők küszködtek a Dakar nyolcadik szakaszán, Sainz közel húsz percet veszített. A vezető helyen hárman is álltak, Fernando Alonso eddigi legjobb részeredményét érte el.

részletek

Alonso a riportertől értesült a tragédiáról

A spanyol lefagyott, mikor interjú közben tudatosult benne, valóban meghalt egy versenytársa. A motorosok gyászolnak: Kevin Benavides 70 kilométeren át sírt a célig.

részletek

Dakar: A Toyota panaszkodik, a Mini nevet

A japán márkánál arról beszélnek, hogy túlságosan lefojtották a teljesítményüket, a britek képviselői azonban kinevetik a panaszokat. Feszült a légkör az autósok élmezőnyében.

részletek

Sainz menetelt, Alonso újra hatodik lett a tragikus napon

A vasárnap leggyorsabb motoros, Benavides megállt segíteni a végzetes kimenetelű balesetet szenvedő Goncalvesnek, így időveszteségét jóváírják. Az autós verseny papírforma szerint alakult.

részletek

Tragédia: Életét veszítette a Dakaron Paulo Goncalves

Szomorú hír érkezett Szaúd-Arábiából a Dakar Rali második hetének kezdetén. A verseny korábbi második helyezettje, a veterán Paulo Goncalves baleset következtében elhunyt.

részletek

Dakar: Peterhansel nyert, Sainz előnye nőtt

A francia mindössze másfél perces előnnyel végzett az éllovas spanyol előtt az autósok között a Dakar hatodik napján. A motorosoknál a Hondák taroltak, Babec Peterhanselhez hasonlóan másodszorra nyert szakaszt.

részletek

Dakar: Sainz és Price az első duplázók

A Mini spanyolja és KTM ausztrálja váltak az első kétszeres szakaszgyőztesekké autóban és motoron. Az élen nincs változás, Fernando Alonsónak újabb erős napja volt az Arab-sivatagban az ötödik napon.

részletek

A Toyota Gazoo Racing három nap után a Dakar legsikeresebb csapata

Noha a 2020-as Dakar rali első három napját nehézségek tarkították a Toyota Gazoo Racing South Africa csapatai számára, a terepverseny harmadánál minden okuk megvan a versenyzőknek az optimizmusra.

részletek

Dakar: Négy nap alatt négy szakaszgyőztes, Alonso 13. helyen

Peterhansel nyerte a szerdai napot, de Sainz továbbra is az élen. A motoros mezőnyben négyen váltották egymást az első helyen a Dakar eddigi leghosszabb szakaszán.

részletek

Dakar: Sainz átvette a vezetést, Alonso belehúzott

Az idei Dakar harmadik napján egy újabb Mini ugrott az élre: a keddi szakaszon Carlos Sainz volt a leggyorsabb, a legjobb Toyota pedig felzárkózott a második helyre. Alonso alig volt lassabb Sainznál.

részletek

30 méterrel lemaradt Alonsóék kereke

A spanyol pilóta és navigátora tegnap egy baleset miatt kis híján kiesett a Dakar Raliról. Marc Coma elmesélte az ütközés és a szerelés körülményeit, amik után folytatni tudták a versenyt.

részletek

Dakar: Egy újabb Mini az élen, Alonso bajban

Kettős Mini-vezetés két nap után az idei Dakaron: az első szakasz győztese lemaradt, de mások léptek a helyére, a legjobb Toyota a harmadik, Alonso versenye elúszott.

részletek
Olvastad már?