Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. szeptember 15. vasárnap

LallerRacingDakarTeam

Legjobb magyar motoros csapatként végzett a Laller Racing Dakar Team

Szombaton késő délután célba ért a HunGarian Baja mezőnye, benne az IOBC sorozat magyar motorosaival. Természetesen a Laller Racing Dakar Team is ott volt abban a közegben, ahol már a futam teljesítésének puszta ténye is győzelemként fogható fel. Ez utóbbi cseppet sem túlzás, hiszen az első nap szuperspeciálja után a maratoni szakasz szinte járhatatlan volt.

részletek

Laller Racing Dakar Team – Hárman támadnak a világkupán!

Nagy erőkkel készül a HunGarian Baja tereprali világkupafutamra a Laller Racing Dakar Team. Nem csupán egy komoly megmérettetés vár Horváth Lajosékra, de mint csapat is szép kihívás elé néznek: ezúttal ugyanis már három motorossal vág neki a gárda a versenynek. Az LRDT másik két pilótáját, Kárpáti Pétert és Pajer Csabát faggattuk.

részletek

Magyarok a Hellas Ralin

26 nemzet, 260 induló, közte 200 motoros. Pokoli nehéz terep, hatalmas szintkülönbségekkel tarkított pályák, 2000 kilométer és egy magyar legénység: a Horváth Lajos „Laller” - Kárpáti Péter duó elég erős utat választott magának a felkészülésre, ugyanis aligha találtak volna a kontinensen belül keményebb kihívást!

részletek

Tarolt a Laller Racing a Riverside Baján

A tegnapi maratoni szakasszal véget ért a Riverside Baja, amelyen Kárpáti Péter győzött, Horváth Lajos pedig a második helyet szerezte meg. A verseny remek felkészülésnek bizonyult a közelgő Hellas Rallyra, ahol a mindkét Laller Racinges pilóta rajthoz áll majd.

részletek

Laller – Bronzérem az Adrenalin Kupán

Túl vannak az idei év első versenyén a Laller Racing Dakar Team versenyzői, a hétvégén Bugacon az Adrenalin kupával kezdetét vette az országos bajnokság. A csapatból Horváth Lajos és Kárpáti Péter veselkedett neki a hétvégének, nem is eredménytelenül!

részletek

Tovább bővül a Laller Racing Dakar Team

Kárpáti Pétert már kisgyermekként megfertőzte a motorozás szenvedélye, de sokáig megmaradt a partvonalon. Ugyan csak kamaszként szerezte az első hús-vér tapasztalatait a motorozásról, ám azután rendesen a lecsóba csapott. A Laller Racing Dakar Team agilis tereprali versenyzőjével a szezonkezdet előtt interjúztunk!

részletek

Laller ismét bringára pattan egy jó ügyért!

Közeledik a szezon, minden nyeregben töltött perc számít. Ám nem csupán a versenyekre történő fizikai alapozás okán ül drótszamárra Horváth Lajos, sokkal inkább a jótékonyság vezérli a Dakarost.

részletek

Erősödik a Team, Horváth Lajos ismét megcélozza a Dakart

A hazai professzionális sportvilág egyik legnehezebb eleme a financiális háttér megteremtése. Ez a technikai sportokban hatványozottan jelen van, hiszen már maga a logisztika, a külföldi versenyekre történő eljutás is súlyos összegeket emészt fel.

részletek

Pajer Csaba is a Dakarra gyúr

Pajer Csaba ereiben mindig is fortyogott a benzingőz. Régóta a „terepen van”, mégis viszonylag későn kezdte el versenyszerűen húzni a gázt. Ettől függetlenül az eredmények jöttek, emberünk pedig tovább emeli a tétet: csapata segítségével szeretne kijutni a 2020-as Dakar Ralira. Ebből az apropóból beszélgettünk a Laller Racing Dakar Team új motorosával.

részletek

Laller - Kellően feltöltődtem, szólhatna már a négyütemű

Uborkaszezon van, „ilyenkor még a fű sem nő”. Gyakran hallani ezt az eszmefuttatást a motorsportok szerelmeseitől. Kevesen tudják azonban, hogy ilyenkor áll össze a csapatok és a versenyzők költségvetése, ami alapján meghatározhatóvá válnak az éves célok is. Nincs ez máshogy a Laller Racing Dakar Teamnél sem.

részletek

Horváth Lajos az Év Motorsport Versenyzője

A Magyar Motorsport Szövetség (MAMS) által az év sportolójának jelölt pilóta csak az elegáns Larus étterem színpadán, díjjal a kézben realizálta, mekkora dolog is történt vele. Az pedig már tényleg csak hab a tortán, hogy ez kvázi a születésnapján történt.

részletek

Útifilm – ilyen volt a Dakar 2018-ban

Horváth Lajost és a többi magyar motorversenyzőt egy saját forgatócsoport követte a 2018-as Dakaron. Zakinszky Márk operatőr a verseny végeztével pedig egy olyan hamisítatlan road movie-t készített az élményeiből, amit minden Dakar rajongónak látni kell!

részletek
Olvastad már?