DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 26. péntek
Motor

Lorenzo is megsérült edzés közben

Néhány nappal azután, hogy a címvédő Marc Marquez kéztörést szenvedett egy edzésbaleset következtében, most Jorge Lorenzóról derült ki, hogy szombaton enyhén megsérült a válla. Szerencsére úgy tűnik, a yamahásnak nincs komoly baja: saját bevallása szerint minden rendben lesz vele a Japán Nagydíjon.

Nem kerülték el a balesetek múlt héten a gyorsasági motoros világbajnokság királykategóriájának élmenőit: a Michelin aragóni tesztjén Valentino Rossi bukott nagyot, amely után kissé fájt a karja, míg Marc Marquez mountain bike-kal esett, amely miatt eltört egy kézközépcsontja. A Motocuatro.com értesülései szerint szombaton Jorge Lorenzót érte utol a balszerencse: a Yamaha pilótája épp egy minimotorral edzett, amikor egy esés következtében megsérült a bal válla.



lorenzo serules
 
Szerencsére a kórházi vizsgálatok hamar megállapították, hogy nincs szó törésről, ugyanakkor néhány ínszalagja kificamodott. Az orvosok szerint a sérülés nem súlyos, ennek ellenére a crash.net arról számolt be, hogy Lorenzo felkötött karral utazik majd a hétvégi Japán Nagydíj helyszínére. A világbajnokságban jelenleg második helyen álló versenyző ugyanakkor mindenkit megnyugtatott: „Rendben van a vállam, mindenféle komoly probléma nélkül motorozhatok Motegiben” – írta ki saját twitter-oldalán a pilóta.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: