DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 26. péntek
F1

Verstappen nem mer 2018-ról jósolni

Idén már mindkét bajnoki cím eldőlt az F1-ben, de az év vége felé közelebb került egymáshoz a három nagycsapat. Max Verstappen bizakodó lehet 2018-al kapcsolatban, de óvatos az esélyeket illetően.

A holland pilóta megnyerte a Mexikói Nagydíjat, miután Vettel és Hamilton a koccanásuk miatt a mezőny végére kerültek. A Red Bull vezetősége szerint viszont Verstappen mindkét világbajnoki éllovast maga mögött tudta volna tartani, miután átvette a vezetést az első körben.

A Red Bull kétségtelenül közelebb került a szezon második felében a Ferrarihoz és a Mercedeshez, így a mexikói futam nyertesét a következő évi esélyekről kérdezték: „Kicsit óvatos vagyok ezzel kapcsolatban, de minden a legjobb úton halad. Sosem tudhatjuk, mivel állnak elő majd a többiek. Csak élvezni szeretném a szezon végét, és majd meglátjuk, mi fog történni jövőre.”

 verstappen-nem-mer-2018-rol-josolni



„Erre megint csak azt tudom mondani, hogy meglátjuk. Nehéz megválaszolni ezt a kérdést jelenleg” - mondta Verstappen, amikor arról kérték ki a véleményét, mire lehet képes a Renault motorja a 2018-as szezonban.

A holland versenyző apja így nyilatkozott fia teljesítményéről: „Úgy érzem, egyre magabiztosabbá válik. Bár néha kicsit ostobán viselkedik, de nagyszerű, amit csinál, ez az, amit látni akarunk tőle.”

„Ez is az oka, amiért meghosszabbítottuk a szerződését. A Red Bullnak sikerült megfordítania a dolgokat idén, és ismét formába lendültek. Az autójuk nem rossz, de a szezon elején még nem igazán jónak mondtam volna, most pedig már a szuper jelzőt használnám rá” - zárta gondolatait fia szerződésének körülményeivel Jos Verstappen.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: