DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 26. péntek
F1

Szoros időmérőre készül a Ferrari

Verstappen volt a leggyorsabb ma, de a Ferrarik sem voltak túl messze – a Mercedestől pedig egyelőre nem tudjuk, hogy mire is számítsunk. Vettel szoros időmérőt vár, Raikkönen a gumikra panaszkodik.

Miután Max Verstappen az Azerbajdzsáni Nagydíj mindkét szabadedzését behúzta, miközben a két Ferrari a legjobb háromba sem tudott odakerülni, Sebastian Vettel úgy nyilatkozott, hogy szoros időmérő edzésre számít az utcai pályán:

„Úgy vélem, hogy a mai nagyon szoros volt, mindannyian szenvedtünk egy kissé, hogy sikerüljön egy kört összerakni. Remélem, hogy holnap is hasonlóan szoros lesz, és mi kerekedünk ki elsőként” – nyilatkozta a német, aki 253 ezreddel maradt el Verstappen legjobbjától.

vettel-baku-2017-cs



Kimi Raikkönen szintén nem volt maximálisan elégedett, mint elmondta, igencsak nagy problémát jelentett az abroncsok működésre bírása: „Úgy érzem, hogy ma nehéz volt megfelelően kezelni az abroncsokat, s a helyzet nagyon trükkössé válik, amennyiben nem működnek száz százalékosan” – mondta a finn, aki igazán „raikkönenes” választ adott arra a kérdésre, hogy szerinte javulnak-e majd a körülmények szombatig:

„Majd meglátjuk, nem?”

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: