DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2023. március 22. szerda

Baku

Schumachert megviselte a bakui futam

A Haas német pilótája is fájdalmakról számolt be nemrégiben az Azerbajdzsáni Nagydíjjal kapcsolatban. Mick Schumacher szerint a célegyenesben érezhető pattogás számára is nagyon megterhelő volt.

részletek

Perez még mindig kutatja, hogy mi ment félre Bakuban

Ugyan Sergio Perez az élre állt a legutóbbi versenyhétvégén, de Max Verstappen rövidesen felzárkózott rá és meg is előzte, majd megnyerte a futamot - a mexikói nem elégedetlen, de szeretné megérteni, hogy mi történt.

részletek

Ferrari: Charles kényelmesen nyert volna

A Scuderia stratégiai vezetője szerint az adataik azt mutatják, hogy a motorhiba nélkül Leclerc könnyedén győzött volna Bakuban. A Red Bull csapatfőnöke másképp látja a helyzetet.

részletek

Montreal után számít fejlődésre a Mercedes

James Vowles szerint az F1-es Kanadai Nagydíjon legfeljebb a különbséget csökkenthetik Bakuhoz képest, utána viszont a fejlesztéseik révén apránként megindulhatnak az élmezőny felé.

részletek

Ezért hűlt le Hamilton ülése Bakuban

A legutóbbi futamon egy fura dologról számolt be rádión a csapatának Lewis Hamilton. A brit versenyző arra panaszkodott, hogy lehűlt az ülése, a Mercedesnél pedig rájöttek, miért érezhette így a hétszeres világbajnok.

részletek

Közelített a Red Bullra az új hátsó szárnnyal a Ferrari

A dupla kiesés mellett némi vigaszt jelenthet a Scuderia számára az F1-es Azerbajdzsáni Nagydíj után, hogy Mattia Binotto szerint a Bakuban bevetett új szárnnyal már nincsenek hátrányban végsebesség terén.

részletek

„Max megköszönheti Checónak a győzelmet”

Mika Hakkinen szerint Perez remek munkát végez idén a Red Bullnál, Verstappen pedig két szempontból is a mexikóinak köszönheti az F1-es Azerbajdzsáni Nagydíjon aratott sikerét.

részletek

Ricciardo már átérzi Russellék fájdalmát

Bakuban a McLaren F1-es pilótája is megtapasztalta, milyen kellemetlen érzésekkel jár a pattogás: az ausztrál szerint tenni kell valamit ez ellen, mert hosszú távon káros az egészségre.

részletek

Hamilton attól félt, hogy falba csapódik

Nem elég, hogy minden eddiginél fájdalmasabb volt a pattogás Bakuban, a hétszeres F1-es világbajnok szerint emiatt még attól is tartott, hogy nagy tempónál elveszíti az irányítást az autója felett.

részletek

Marko: Verstappen mindenkit összezavart

Az egész csapatot megzavarta Max Verstappen, amikor bevetett egy trükköt a futam végén Helmut Marko szerint. A Red Bull tanácsadója elárulta, a holland megpróbált rámenni a leggyorsabb körre.

részletek

Hakkinen: A Red Bull minden hibát megbüntet

A Ferrari minden hibáját ki fogja használni az osztrák istálló Mika Hakkinen szerint. A finnek kétszeres világbajnoka úgy gondolja, az olaszoknak sürgősen meg kell oldaniuk a gondjaikat.

részletek

Egyelőre nincsenek válaszai a Ferrarinak

Mattia Binotto csapatvezető szerint valóban aggodalomra adnak okot a meghibásodások, főleg azért, mert nem ismerik azok okát – de még mindig inkább örül ennek, mintha lassú lenne az autó.

részletek