Steward
Bognár Viktor
DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak JOHNNYBET
2021. február 27. szombat

Baku

Russell ismét nem talált virtuális legyőzőre

A Williams brit F1-es pilótája zsinórban harmadik sikerét aratta Barcelona és Monaco után, ezzel pedig át is vette a vezetést a nem hivatalos virtuális bajnoki tabellán Leclerc-től.

részletek

Két új F1-es a bakui virtuális nagydíjon

Még két Formula-1-es e-sport-viadal maradt a valódi szezonkezdet előtt. A rajtrács nyolc versenyzője indul, köztük újoncként Perez és Gasly, de Dakar-győztes is lesz a mezőnyben.

részletek

Baku nem akart úgy ráfizetni, mint Melbourne

Az Ausztrál Nagydíj majdnem megrendezése körüli zűrzavar elrettentő például szolgált a Formula-1-es versenynaptár többi utcai pályája számára is – Azerbajdzsánban azért léptek ilyen hamar, mert nem akarták feleslegesen kidobni a pénzt.

részletek

Hivatalos: Elmarad az Azerbajdzsáni Nagydíj is

Június 7-én, Bakuban sem kezdődik el a szezon. A szervezők hétfőn bejelentették, a korábbi hét versenyhez hasonlóan ők sem tartják meg a futamot az eredeti időpontban.

részletek

Túl lehet-e élni Bakut visszafelé?

Az Alfa Romeo e-sportos csapatának vezetője, az aarava névre hallgató YouTube-videós próbálkozott meg ezzel, ráadásul verseny közben – a végeredmény pontosan az lett, mint amire mindenki számít!

részletek

Daniel_Hun idei második győzelmét hozta a bakui úszóverseny

Azerbajdzsán fővárosában, Bakuban rendezték meg az F1 Hungary Liga szezonbeli 4. futamát.

részletek

Hamilton: Leclerc dominálhatott volna Bakuban

Charles Leclerc hibázott Azerbajdzsánban az időmérőn, de Lewis Hamilton biztos benne, hogy ha nincs ez az incidens, a fiatal monacói dominálta volna a hétvégét.

részletek

Hamilton: Frusztrált vagyok, ha nem nyerek

Lewis Hamilton elismerte, hogy valahányszor bárki legyőzi egy nagydíjon, csalódottnak és frusztráltnak érzi magát. Ez akkor is teljesen igaz, amikor saját csapattársa győzi le, ahogy legutóbb.

részletek

Mégis Ricciardo hibája volt a tavalyi bakui ütközés?

180 fokos fordulatot vett a Red Bull főtanácsadójának véleménye a tavalyi csapattársak vitatott ütközéséről. Korábban inkább Verstappent tartotta vétkesnek, most hirtelen az ausztrálé a felelősség.

részletek

Leclerc még egyáltalán nem adta fel

Charles Leclerc összességében elégedett lehet azzal a teljesítménnyel, amit eddig a Ferrarinál nyújtott, bár természetesen néhány dolgot másképp tenne, ha visszamehetne az időben.

részletek

Megkapja a teljes kártérítést a Williams

A bakuiak készségesen elismerték, hogy az ő hibájukból keletkezett jelentős kár George Russell autójában, úgyhogy rendezik a tartozásukat, méghozzá olyan hamar, ahogy csak lehet.

részletek

Ezért az apróságért zárták ki Gaslyt Bakuban

Túllépte a megengedett üzemanyag-áramlási szintet a francia Red Bull-Hondája, ezért diszkvalifikálták Bakuban az időmérőn. Most már azt is tudjuk, mi okozta az egészen apró vétséget.

részletek
Olvastad már?