DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 19. kedd
F1

Massa Strollnak: Monaco már csak ilyen!

Felipe Massa, a Williams F1-es pilótája osztotta meg gondolatait fiatal csapattársa ütközéséről. A brazil szerint Strollnak is meg kell tapasztalnia, mennyi a kihívás Monaco utcáin.

Az F1 mezőnye Monacóba látogatott, ahol a csütörtöki edzésen már rendkívül gyors volt a mezőny. Nem kellett várni a második edzésig a körrekord megjavításához. A Williams pilótái nem teljesítettek valami jól a csütörtökön, de a brazil csapattársa hibája ellenére dícsérte a kanadait.

Massa így kezdte nyilatkozatát fiatal kollégájáról: „Ez az első hétvégéje Monacóban, és sok versenyző balesetezett itt. Csak annyit mondhatnánk neki: Isten hozott Monacóban! Jó körideje volt, sokkal versenyképesebben teljesített, mint Barcelonában, ami pozitív dolog.”

 stroll-williams-monacoi-edzes



„De természetesen Monaco az Monaco, és Lance-nek meg kell értenie, hogy itt egy hiba végzetes lehet” - zárta gondolatait a rutinos brazil.

Stroll a pozitívumot emelte ki a csütörtöki nap értékelése közben: „Sok versenyző érintette a falat ma. A pozitív rész az, hogy ez volt az első alkalom a pályán, és jó tempót autóztam. Viszont összetörtem az autót, de tudom, hogy min kell dolgoznunk szombaton.”

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: