DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 19. péntek
F1

AKCIÓ: Két könyv karácsonyra!

Két kötet kívánkozik a motorsport-rajongók polcára: a Száguldás és cirkusz a Formula-1 eseményeit, az Autósport évkönyv a teljes versenyvilág idei történéseit foglalja össze. Az ünnepekre AKCIÓS áron szerezhető be mindkettő!

A könyvesboltokba november végén kerülő Autósport évkönyv, valamint a december elején megjelenő Száguldás és cirkusz már most kapható elővételben.

evkonyvek



Ebben az esetben egy kötet ára 5990 Ft helyett csak 4990 Ft.

Karácsonyi akciónk értelmében azonban a két kötet együtt is megrendelhető. Ebben az esetben kedvezményes áruk csak 7990 Ft!

Száguldás és cirkusz 2016-2017

A Formula-1-ben annyi érdekesség történt 2016-ban, hogy felidézni is nehéz: Nico Rosberg és Lewis Hamilton ütközésekkel tarkított harca a bajnoki címért, a Ferrari és Vettel nem várt küszködése, a Red Bull feltámadása és hirtelen versenyzőcseréje, Max Verstappen berobbanása az élmezőnybe, a Renault csalódást keltő visszatérése, Button és Massa búcsúja - és még éppen csak elkezdtük a leltárt...

szaguldas-es-cirkusz-2016

A Száguldás és cirkusz bemutatja a mögöttünk és az előttünk álló szezon csapatait és pilótáit, és beavat a 2017-es szabályváltozások bonyolult világába. Az Autósport és Formula Magazin, valamint Formula.hu szerzőinek évről évre megjelenő könyve minden rajongónak segít kiigazodni a tengernyi esemény között, felidézi a legizgalmasabb pillanatokat, megmutatja a legszebb fotókat, ráadásként pedig Dávid Sándor legérdekesebb F1-es témájú jegyzeteiből is közöl egy csokorral.

Autósport évkönyv 2016

Az autósport rendkívül összetett világ: különféle szakágak sokasága, versenysorozatok tömkelege gondoskodik arról, hogy rajongói hétvégéről hétvégére találjanak maguknak elfoglaltságot, legyen szó egy párkörös WTCC-s összecsapásról, egy hatórás hosszútávú versenyről Silverstone-ban, vagy egy háromnapos rali-világbajnoki fordulóról Ausztráliában. A Száguldás és cirkusz sorozat évek óta összefoglalja a Formula-1-es szezon eseményeit, de hiányérzetük lehetett azoknak, akik nemcsak az autósport csúcsának tartott szériára, hanem a többi versenysorozatra is kíváncsiak.

autosport-evkonyv-2016

A nemzetközi bajnokságok és szupersztárjaik mellett helyet kap a kiadványban a színes magyar motorsportvilág összes fontos erőpróbája és a főszereplők sem hiányoznak az oldalakról. Az első ízben tavaly megjelent Autósport évkönyvből a korábbi sikerre való tekintettel a világ és hazánk legjobb pilótáit bemutató toplisták sem hiányoznak.

Az autósport szerelmeseinek jobb karácsonyi meglepetést ki sem lehetne találni ennél a könyvcsomagnál: a két kötet ára együtt pedig csupán 7990 Ft!

Megrendelés, bővebb információ és korábbi kiadványok:

Formula.hu - A Formula.hu webshopja - formula.@formula.hu - 46/505490

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: