DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 29. péntek
F1

A RB készül a Verstappen-Ricciardo csatára

Christian Horner szerint az övék az egyik, ha nem a legizgalmasabb pilótapáros az F1-ben - bár a kapcsolatuk még fiatal, szükségszerű, hogy csatázzanak egymással a következő években.

Két klasszis pilóta egy istállón belül legalább annyi gondot szül, mint amennyit megold és a Red Bull duója is összecsapott már néhányszor - egyelőre nem feszültek látványosan egymásnak, de érezhető köztük a feszültség. Ez csak tovább fokozódhat, ha az energiaitalosok valóban felnőnek a Mercedes mellé és jövőre a világbajnoki címért folyó csatába is beleszólhatnak...

VerstRicci



"Max és Daniel révén a miénk az egyik, ha nem a legizgalmasabb pilótapáros a Formula-1-ben" - mondta Christian Horner csapatfőnök a Motorsportnak. "A kapcsolatuk jelenleg még eléggé fiatal, de ez nem jelent problémát. Viszont szükségszerű, hogy ha egymással versenyeznek a következő években, akkor... ameddig csak lehet, nyíltan kezeljük a helyzetet és bármilyen bukkanó következik, megbírkózunk vele."

"Max igazán szenzációs, mióta beült az autóba. Valaki aki ennyire fiatal és mégis ilyen éretten vezet, nagyon impresszív és látszik, hogy ő lehet a jövő egyik sztárja. Nagyszerű versenyző, ezt bizonyította eddig mindegyik futamon, a képességei mindenki számára világosak. A szerződése 2019-ig tart és akkor még mindig csak 21 éves lesz."

"Daniel sok balszerencsével bajlódott a szezon első felében. Vezette a futamot Kínában és defektet kapott, Barcelonában szintén, azt mind tudjuk, hogy mi történt Monacóban. Viszont ő egy versenyképes srác és tudja, hogy a csapat milyen teljesítményt nyújt a csapat és hogy mekkora a potenciál benne. Biztos vagyok benne, hogy a hátralévő versenyek még jobban sikerülnek számára."

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: