DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 25. csütörtök
F1

Hamilton nem akar a többiekkel foglalkozni

„Reméljük, hogy mindannyiuk előtt járunk, szóval nem is látom okát, hogy otthon most ezen kezdjek gondolkodni” –felelte Hamilton arra a kérdésre, hogy ki lehet a legnagyobb ellenfél az idei F1-es szezonban.

A Mercedes kétszeres világbajnok versenyzőjét, Lewis Hamiltont szombaton Barcelonában nem csupán arról kérdezték, hogy sikerült számára a tesztnap, hanem arról is, hogy szerinte kik lesznek az idei szezon során a stuttgarti gyártó legnagyobb ellenfelei. A brit versenyző félig-meddig kitérő választ adott, de azért megnevezett pár csapatot:

„Csak tippelni tudnék, hogy a Williams, a Red Bull és a Ferrari ott lesz, de jelenleg nem is releváns ez a kérdés. Nem kell tudnom, amíg oda nem érünk, de meg fogunk küzdeni mindenkivel, akivel kell” – mondta Hamilton, aki bízik a csapat előnyében. „Reméljük, hogy mindannyiuk előtt járunk, szóval nem is látom okát, hogy otthon most ezen kezdjek gondolkodni.”

hamilton_nyil_2015



„Csak az a fontos, hogy kellően felkészítsem magam, keményen dolgozzak együtt a mérnökeimmel, és mindenre odafigyeljünk, hogy a lehető legjobb formában érkezhessünk meg az első versenyre” – mondta Hamilton, aki igyekezett azt is leszögezni, immár nem először, hogy a mentalitása világbajnokként sem változott:

„Épp azon gondolkodtam a garázsban, hogy jó érzés a bokszutca első helyén lenni, nem is emlékszem arra, amikor utoljára ez volt a helyem. Másfelől viszont épp ugyanolyan a hozzáállásom, minden kezdődik elölről. Nem szeretnénk megválni a megszerzett koronától, vissza akarjuk szerezni.”

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: