DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 20. szombat
F1

Verstappen üléspróbán a Red Bullnál?

Igen. Menedzsere, Raymond Vermeulen ezt erősítette meg az f1today.net oldalnak nyilatkozva. Ettől függetlenül nem kell kombinálni, csak egy egyszerű rutineljárásról van szó állítólag, ami a Red Bullnál bevett szokás.

Verstappen jelenleg pihenőnapját tölti Barcelonában, hiszen a ma elindult barcelonai F1-es kollektív teszt első napján csapattársa, Carlos Sainz vezeti a teljesen megújult Toro Rossót, míg ő pénteken és vasárnap lesz soron. Az ifjú holland ettől függetlenül ma sem tétlenkedik, hiszen napközben különböző sajtóorgánumoknak ad interjúkat, este pedig életében először beülhet a Red Bull istálló éppen aktuális versenygépébe, az RB11-esbe. Igaz, menni egyelőre nem mehet vele, csak egy üléspróbáról van szó.



„Helytálló az információ, miszerint Max ma a Red Bull Racinghez látogat egy üléspróba erejéig, de tényleg ennyi az egész. A Red Bullnál bevett szokás, hogy az összes versenyzőjüknek csinálnak ülést az összes versenyautójukhoz” – árulta el a 17 éves újonc menedzsere. Egyelőre tehát szó sincs arról, hogy a Red Bull év közben az anyacsapatánál is szerepet szánna Verstappennek, csupán minden eshetőségre szeretnek előre felkészülni. Elvégre sose lehet tudni…

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: